Προβλήματα με το software

Reaction score
0
Καλησπέρα,
Έχω την SONY DCR-PC350E και προσπάθησα σήμερα να κάνω την εγκατάσταση στον Η/Υ. Το πρόγραμμα που συνοδεύεται με την κάμερα είναι το PICTURE PACKAGE. Ενώ λοιπόν το εγκατέστησα επιτυχώς και εξασφαλίστηκε η επικοινωνία κάμερα-Η/Υ (με USB καλώδιο), μου εμφανίζεται μήνυμα στην οθόνη πως το PICTURE PACKAGE δεν μπορεί να ανοίξει χωρίς το MACROMEDIA FLASH PLAYER,
πρόγραμμα όμως το οποίο το έχω ήδη εγκατεστημένο. Ξέρει κάποιος να μου πει τί συμβαίνει;

Reaction score
14
Σου προτείνω να επανεγκαταστήσεις το flash player ή να ψάξεις για την τελευταία έκδοση του.

Προσωπικά δεν προτείνω σε κανέναν να χρησιμοποιεί τα software των ψηφιακών φωτ. μηχανών στον υπολογιστή του.
Τα περισσότερα είναι κυριολεκτικά άχρηστα ενώ πολλές φορές δημιουργούν διάφορα προβλήματα/conflicts.

Ένα card reader είναι πολύ καλύτερη και ταχύτερη λύση, ενώ υπάρχουν ένα σωρό καλύτερα προγράμματα θέασης ταξινόμησης και επεξεργασίας από αυτά των Canon/Nikon/Sony κλπ.

Αν γνωρίζει κανείς πια από αυτά είναι freeware ας το αναφέρει. (εγώ δεν θυμάμαι/ασχολούμαι)

HV

Reaction score
0
Antigoni ΜΗΠΩΣ εχεις Windows Vista Ultimate x64 ?
ΑΝ ναι ο Flash Player εχει προβλημα με αυτα που το γνωριζει και η Adobe/Macromedia.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός