Προβλήματα σε Technics SU-C1000M2 & SE-A1000M2

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά ,

Είχα αγοράσει το σετακι της φωτογραφίας στις αρχές του 2000 και έπειτα από 4 χρόνια τον συσκεύασα και τον ξανάνοιξα φέτος , μετα από 15 και χρόνια.
Μετα λύπης μου ο SU-C1000M2 έχει θέμα στο Selector , οπού πηδάει τις πήγες και πολλές φορές πατώντας το Standby/on , αλλάζει πάλι πήγες .Το balance , το γνωστό γρατζούνισμα .Τέλος η μπαταρία VBO που έχει ,αφαιρέθηκε γιατί ήταν off .
Ο SE-A1000M2 , έχει πρόβλημα με την έξοδο από αριστερά , καθώς επίσης δεν παίζει και το αριστερό Vu-Meter , πιθανόν γιατί δεν έχει έξοδο από εκεί . Επίσης η πλακέτα όπου έχει τον φωτισμό backlight , δεν ανάβει στα αριστερά και πάλι , ανάβει μόνο η πλευρά στα δεξιά .
Ήθελα τη γνώμη σας εάν αξίζει την επισκευή ή να καταλήξω σε αγορά κάποιου καινούριου.
 

Attachments


Μηνύματα
2.303
Reaction score
5.359
Για τι δεν πας να πάρεις μια εκτίμηση κόστους από ένα σέρβις ηλεκτρονικών;
Η μπαταρία είναι εύκολο να βρεθεί ή να κατασκευαστεί αν την περιγράψεις στον Δήσιο στο κέντρο..... Δεν νομίζω το κόστος επισκευής να είναι μεγάλο..... Ο ενισχυτής κατά την γνώμη μου αξίζει να επισκευαστεί....
 

K

kimon

Guest
Μη πανικοβάλλεσαι. Τα προβλήματα του προενισχυτή λύνονται με σπρέι καθαρισμού επαφών.
Ο τελικός, από τα λίγα στοιχεία που δίνεις, ίσως έχει πρόβλημα τροφοδοσίας στο αριστερό κανάλι.
Λογικά σε συμφέρει να το επισκευάσεις.
 


papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.081
Reaction score
1.601
Ειχα την σειρα su 900/909/1000/1010 και τους 4 μπαταρια για τον 1010 ειχα φτιαξει δεν ειναι τιποτα, το να πηδαει πηγες ο σελεκτορ του προ ειναι συνηθες φαινομενο σε αυτες της σειρες φτιαχνεται, οπως και τα φωτακια στο bucklight, αν δεν σου εχει καψει τρανζιστορ δεν νομιζω οτι η επισκευη θα ειναι ακριβη.
Αξιζει η επισκευη ειναι ενα ωραιο βιντατζ μηχανακι!
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.106
Reaction score
20.588
Νέα μπαταρία θα βρείτε εδώ. Και τα υπόλοιπα διορθώνονται εύκολα. Από ηχητικής πλευράς, δεν ξέρω αν αξίζει η φασαρία και τα έξοδα...
 

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Νέα μπαταρία θα βρείτε εδώ. Και τα υπόλοιπα διορθώνονται εύκολα. Από ηχητικής πλευράς, δεν ξέρω αν αξίζει η φασαρία και τα έξοδα...
Σε ευχαριστώ Κώστα καθώς και όλα τα παιδιά που απάντησαν. Εάν κατάλαβα από την απάντηση σου σωστά , πιστεύεις ότι θα ήταν προτιμότερο να αφήσω την επισκευή και να αγοράσω κάποιο καινούριο ενισχυτή ?Δεν έχω πρόβλημα να πάω και σε αυτή τη λύση , μιας και θα χρειαστώ και ένα ζευγάρι ηχεία , και το 'άλλο που με προβληματιζει είναι εάν διορθώσω τον παλιό , θα έχω κάλο αποτέλεσμα με νέας τεχνολογίας ηχεία ?
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.106
Reaction score
20.588
Τί να πω, δεν ξέρω τις ηχητικές αρετές αυτών των Technics. Και δεν βρήκα κάπου εκτενείς μετρήσεις. Θεωρώ όμως τον προενισχυτή πιο βιώσιμο ηχητικά. Ο τελικός, εντάξει, τάξη ΑΒ είναι, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Προσωπικά, θα τα έφερνα σε λογαριασμό, δεν θα τα πετούσα στον κάδο.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.583
Μηνύματα
2.866.406
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top