Προβλήματα στα πολωτικά φίλτρα στους βιντεοπροβολείς SONY

Reaction score
79
Ευχομαι να εχουν βελτιωσει τα πολωτικα φιλτρα στα πανελ γιατι στην σειρα vw80 εως vw95 μετα απο μερικες εκατονταδες ωρες χαλουσε η επιστρωση στα φιλτρα με αποτελεσμα απο 5000 on-of κοντραστ μετρημενο να μετραμε 1000 προς 1. Προσφατα ενας σονυ 95 με 1700 ωρες στην λαμπα μετρηθηκε με 700 προς 1 κοντραστ και η εικονα το ειχε περισσοτερο πεπλο απο epson tw700.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Σοβαρό θέμα αυτό. Είναι δηλαδή οι sony προβολείς μερικών εκατοντάδων ωρών;

Reaction score
79
H sony κανει τον κινεζο για το προβλημα και πουλαει ολο το οπτικο περιπου 2500 ευρω για να βγαλεις αλλες 1000 ωρες.

Reaction score
640
H sony κανει τον κινεζο για το προβλημα και πουλαει ολο το οπτικο περιπου 2500 ευρω για να βγαλεις αλλες 1000 ωρες.

Διαβασα για ενα θεμα σε πολωτικα φιλτρα σε 85 αρι αλλα σε αναζητηση που εκανα στο google δεν βρηκα αλλες αναφορες ο δικος σου ηταν ?
Μηπως ειναι μεμονωμενο περιστατικο ?
Τι σημαινει κανει τον Κινεζο πηγε κανεις με εγγυηση και προβλημα και αρνηθηκαν να τον επισκευασουν ?
Οι προβολεις εχουν τρια χρονια εγγυηση ....

Last edited:

Reaction score
79
Aπο την στιγμη που ανακαλυψα πως ο δικος μου εχει προβλημα [πριν ενα μηνα περιπου]και τον πηγα σε φιλο τεχνικο του εχουν παει αλλους δυο 95αρηδες και εναν 90αρη με το ιδιο προβλημα. Ο δικος μου δεν εχει εγγυηση γιατι τον πηρα μεταχειρισμενο.

Reaction score
640
Aπο την στιγμη που ανακαλυψα πως ο δικος μου εχει προβλημα [πριν ενα μηνα περιπου]και τον πηγα σε φιλο τεχνικο του εχουν παει αλλους δυο 95αρηδες και εναν 90αρη με το ιδιο προβλημα. Ο δικος μου δεν εχει εγγυηση γιατι τον πηρα μεταχειρισμενο.
Ειναι αποριας αξιο πως ενα τοσο σοβαρο θεμα δεν αναφερεται πουθενα στο διαδικτυο και μιλαμε για πολλα κομματια στην αγορα ....
Εχει αναφερθει απο σενα η τον τεχνικο το θεμα στην Sony με καποιο email με τις φωτογραφιες απο τα φιλτρα ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.007

O φίλος σου τεχνικός είναι καλός μάστορας;

Το λέω γιατί 4 προβληματικοί Sony παγκοσμίως και όλοι σε έναν μάστορα, δεν μου κάθεται καλά!

Reaction score
15.548
Ευχομαι να εχουν βελτιωσει τα πολωτικα φιλτρα στα πανελ γιατι στην σειρα vw80 εως vw95 μετα απο μερικες εκατονταδες ωρες χαλουσε η επιστρωση στα φιλτρα με αποτελεσμα απο 5000 on-of κοντραστ μετρημενο να μετραμε 1000 προς 1. Προσφατα ενας σονυ 95 με 1700 ωρες στην λαμπα μετρηθηκε με 700 προς 1 κοντραστ και η εικονα το ειχε περισσοτερο πεπλο απο epson tw700.
ολοι οι προβολεις εχουν φθορα και δεν επανερχονται με καθαρισμα οπως ειναι απο κουτα...
.....δλδ μην σε παραμυθιαζουν οτι μπορει καποιος να τον φτιαξει οπως ηταν.

ελαττωματικα κομματια βγαινουν απολες τις εταιριες και δεν ειναι σωστο να μιλαμε ετσι για μια εταιρια η οποια εχει δωσει πολλα στην εικονα.....και εξακολουθει.

αν υπαρχουν στοιχεια να πεσουν.....αλλιως σε δουλευουν πιθανον....

στοιχεια στα οποια θα εχει ενημερωθει η sony και τι απαντησε...

ενας γνωστος με sony 80 και 1200 ωρες περιπου δεν εχει κατι αναλογο εκτος της φυσιολογικης φθορας που εχουν ολοι οι προβολεις.

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.007
Αααα καλά, δεν βάζεις μυαλό σύντεκνε!:p

Reaction score
79
Toν σονυ του φιλου τον μετρησατε η απλος τον ειδατε να παιζει; Αν δειτε τα πολωτικα φιλτρα του σονυ μπορειτε να καταλαβαιτε αν εχουν αλλοιωθει; Στοιχειο ειναι ο δικος μου προβολεας που ειναι λυμενος και ψαχνουμε για ανταλλακτικο οποτε θελετε να τον δειτε. Η σονυ δεν προκειται να αναγνωρισει την ζημια, το πολυ-πολυ αν λυσουν τον προβολεα και βρουνε την ζημια στα φιλτρα να μου δωσουν την τιμη για το ανταλλακτικο [την τιμη την αναφερα παραπανω]. Στην αμερικη δεν εχω ψαξει αν εχουν γραψει κατι για τους προβολεις ομως οι τηλεορασεις sxrd που πουληθηκαν κατα χιλιαδες και φορουσαν το ιδιο οπτικο υπαρχει συζητηση στο avsforum με πολλες σελιδες και πολλοι ειχαν προβλημα με το οπτικο. Kαλα θα κανετε να διαβασετε με προσοχη το λινκ που εδωσε ο φιλος nelson pikes.

Reaction score
79
abcd ο μαστορας ειναι πολυ καλος και προσφατα ανοιξε εναν epson tw 5000 καινουργιο με 140 ωρες αληθινες [που φαινονται μονο στο service menu του προβολεα γιατι στους επσον κανεις οποτε θελεις reset στις ωρες] που εβγαζε απο την μια μερια πρασινη εικονα και απο την αλλη κοκκινη τον εκανε να παιζει σε ομοιομορφια σαν DLP.

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.007
Δεν τον έστειλες ακόμη στη Κρήτη;

Reaction score
640
Toν σονυ του φιλου τον μετρησατε η απλος τον ειδατε να παιζει; Αν δειτε τα πολωτικα φιλτρα του σονυ μπορειτε να καταλαβαιτε αν εχουν αλλοιωθει; Στοιχειο ειναι ο δικος μου προβολεας που ειναι λυμενος και ψαχνουμε για ανταλλακτικο οποτε θελετε να τον δειτε. Η σονυ δεν προκειται να αναγνωρισει την ζημια, το πολυ-πολυ αν λυσουν τον προβολεα και βρουνε την ζημια στα φιλτρα να μου δωσουν την τιμη για το ανταλλακτικο [την τιμη την αναφερα παραπανω]. Στην αμερικη δεν εχω ψαξει αν εχουν γραψει κατι για τους προβολεις ομως οι τηλεορασεις sxrd που πουληθηκαν κατα χιλιαδες και φορουσαν το ιδιο οπτικο υπαρχει συζητηση στο avsforum με πολλες σελιδες και πολλοι ειχαν προβλημα με το οπτικο. Kαλα θα κανετε να διαβασετε με προσοχη το λινκ που εδωσε ο φιλος nelson pikes.
Εαν τα πολωτικα του φιλτρα ειχαν αλλοιωθει σε τετοιο βαθμο δεν θα ειχες και αλλοιωμενο χρωμα μονο χαλια μαυρο και κοντραστ ?
Γιατι δεν στελνετε ενα email στην sony με τις φωτογραφιες ?
Στις ποσες ωρες αρχισες να βλεπεις χαλια ?

Reaction score
640
abcd ο μαστορας ειναι πολυ καλος και προσφατα ανοιξε εναν epson tw 5000 καινουργιο με 140 ωρες αληθινες [που φαινονται μονο στο service menu του προβολεα γιατι στους επσον κανεις οποτε θελεις reset στις ωρες] που εβγαζε απο την μια μερια πρασινη εικονα και απο την αλλη κοκκινη τον εκανε να παιζει σε ομοιομορφια σαν DLP.
πολωτικο epson 3000 με ολιγη κολα οι επεμβασεις εχουν παντα και τα ρισκα τους .
Εχω την εντυπωση οτι οι τηλεορασεις που αναφερεις της Σονυ ειχαν αλλου ειδους προβληματα χρωματικης φυσεως με το πρασινο χρωμα και οχι θεμα μαυρου gamma και κοντραστ

Last edited:

Reaction score
15.548
φιλε μου απο την στιγμη που υπαρχει θεμα για τις τηλεορασεις θα υπαρχει και για τους προβολεις.αν ειναι πραγματι αυτο το προβλημα.

μου κανει εντυπωση που δεν το εχεις ψαξει μιας και εχεις προβλημα...

μιας και διαβασα το λινκ του nelson απλα να σου πω οτι ο προβολεας μια χαρα εδειχνε με τις φυσιολογικες φθορες παντα......απλα ηθελε καλιμπραρισμα και δεν ξερουν τα παιδια να κανουν.

Staff online

• abcd
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS