Προβλήματα του Server ή δικά μου???

GTX

Reaction score
39
Τις τελευταίες μέρες όταν συνδέομαι στο site το βράδυ από το σπίτι (κοντά στις 01.00) έχω παρατηρήσει ότι το site καθυστερεί αρκετά και πολλές φορές κολλάει (πατάς το link και ή αργεί πολύ να ανοίξει ή δεν ανοίγει ποτέ) και μετά από λίγο επανέρχεται. Αυτό το έχω παρατηρήσει μόνο στο AVsite τα υπόλοιπα sites παίζουν κανονικά την ώρα που κολλάει. Είμαι με 8mbit ΟΤΕ και δεν κατεβάζω τίποτα στις περιπτώσεις που μου έχει συμβεί. Την υπόλοιπη μέρα που μπαίνω από το γραφείο πάλι με ΟΤΕ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο και μάλιστα πάει σφαίρα.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος, είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ή τελικά το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο σε μένα???

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυτο γινεται καθε βραδυ στη 1 τα ξημερωματα ακριβως και κραταει ακριβως 2-3 λεπτα.
Παλαιοτερα μας ειχε ενημερωσει ο Βασιλης Στοιδης σχετικα.
Ειναι θεμα server και ειναι η ωρα που εκτελουν καποια εργασια εκεινη την ωρα(δεν θυμαμαι τι ακριβως)

GTX

Reaction score
39
ααα οκ τότε, γιατί όλη τη αυτή την εβδομάδα τυχαίνει να μπαίνω από το σπίτι αυτή την ώρα και είχα αρχίσει να πιστεύω οτι κάτι δεν πάει καλά με τη σύνδεση μου :cool_4:

Reaction score
4
Συνηθως τετοιες ωρες βραδυνες που κινηση ειναι περιορισμενη προγραμματιζονται τα backup's των σερβερς.
Οταν υπαρχει και disaster plan τοτε φευγουν και με ftp προς αλλη κατεθυνση σε αλλους σερβερς σε αλλη περιοχη.
Ολα αυτα δημιουργουν συνηθως μεγαλο φορτο.

Reaction score
14
Γιώργο και εγώ με 8mbit Ote/Otenet είχα το ίδιο πρόβλημα και ανυπόμονος ών, αλλαζα την σύνδεση και έμπαινα με altecnet και μέχρι να αλλάξω τα νουμερα και να συνδεθώ πέρναγε ίσως το 2λεπτο 3λεπτο και ήταν ΟΚ και έμενα με την εντύπωση οτι έφταιγε ο φουκαράς ο ΟΤΕΝΕΤ.

Reaction score
0
Απάντηση: Προβλήματα του Server ή δικά μου???

Κι εγώ τα ίδια...........με ΟΤΕ 1Mbit......:pc:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.564
Members
38.462
Νεότερο μέλος
Χρήστ0ς