Προβλημά με ενεργοποιήση και το go.tellas.gr

Reaction score
0
Βάζω το activation id , διαλέγω username και ένα password σύμφωνα με τους κανόνες του site και μετά βγάζει μια σελίδα που λέει ότι το request url was not found και ότι γίνετε redirect στο www.tellas.gr ...

λέω οκ ενεργοποιήθηκε το account , βάζω username και pass στο router λέει λάθος username password, βάζω πάλι [email protected] zisto μπαίνω στο go.tellas.gr δέχεται το activation id βάζω ξανα το ίδιο username Που είχα βάλει πρίν και δεν το δέχεται λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο ! άλλο username πάλι τα ίδια

Reaction score
3
Απάντηση: Προβλημά με ενεργοποιήση και το go.tellas.gr

Θα σου πρότεινα να τους πάρεις στο τηλέφωνο, (εφόσον έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός) και κατόπιν εάν κατά τύχη έχει μπλοκάρει λόγω κάποιου λάθους...
Τότε θα ενεργήσεις σύμφωνα με τα βήματα που θα σου υποδήξουν από το τηλέφωνο...

Επιγραμματικά θα σου πω...
(Για να βοηθήσω από την εμπειρία μου, χωρίς να ξέρω τον τύπο του μόντεμ... ...για αυτόν τον λόγο θα σου πρότεινα να τους τηλεφωνήσεις...)

1. Μάρκα μόντεμ...
Πάνω το μοντεμ έχει κάποια λαμπάκια θα δεις ποιά ανάβουν...
όπως:
Power
Link
Internet
WLAN (αν ειναι ασύρμαστο)
Ethernet

(Θα δεις ποιά από αυτά ανάβουν ή αναβοσβήνουν...
... ή ακόμη εάν ανάβουν κόκκινο αντί για πράσινο...)

εάν σου πουν να κάνεις reset το μόντεμ, θα πάρεις μία οδοντογλυφίδα και θα πατήσεις ένα μικρούτσικο κουμπάκι πάνω στο μοντεμ, το οποίο θα το κρατήσεις πατημένο για 20 δευτερόλεπτα...

Μετά ανάλογα με τη μάρκα του μόντεμ πληκτρολογείς στον explorer ή Mozila , πάνω στο κενό, τα 10.0.0.2 ή όποιο σου πούνε ότι θα ανοίξει για να "δεις" το μόντεμ.

Μέσα στις ρυθμίσεις του μόντεμ υπάρχει και αντίστοινη θέση στο μενού και να τοποθετήσεις το username και το password.

2.Δες επίσης πόσες συσκευές τηλεφώνου έχετε στο σπίτι...
Πρέπει να έχουν όλες ένα σωστά τοποθετημένο φιλτράκι...
Μήπως έχεις γραμμή ISDN;
Εαν το σπίτι έχει συναγερμό, πάλι στη θέση της τηλεφωνικής σύνδεσης θα χρειαστεί υποχρεωτικά φιλτράκι...

Το φιλτράκι σημειώνω ότι συνδέεται:
LINE στην "πρίζα" του "τοίχου" (όπου ήταν μέχρι τώρα το τηλέφωνο)
PHONO στη συσκευή του τηλεφώνου (που έχουμε για να τηλεφωνάμε)
DSL στό μόντεμ.

Από το μόντεμ θα ξεκινήσει η γραμμή του ethernet η οποία καταλήγει στον υπολογιστή...

Πιθανόν να διαβάσεις και κάτι άλλο που θα σου γράψουν τα παιδιά...

Όπως και να έχει... ...θα σου ευχηθώ, καλή επιτυχία...

Reaction score
0
ευχαριστώ για όλα αυτά που έγραψες , αλλά δυστυχώς έχει πρόβλημα το site της tellas και συγκεκριμένα το go.tellas.gr και δεν μπορεί να γίνει ενεργοποίηση με το συγκεκριμένο activation id(ελπίζω να μην έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα) . Δηλαδή βάζεις το activation id το δέχεται βάζεις ένα username και ένα password Που να πληρεί τους κανόνες τα δέχεται και μετά αν βάλεις το username και password στο router σου λέει ότι είναι λάθος, αν μπεις πάλι στην σελίδα go.tellas.gr δέχεται το activation id ενώ αν είχε ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός δεν θα δεχόταν το activation id, το αστείο ποιο είναι ότι αν πας να βάλεις το username Που είχες βάλει πριν δεν το δέχεται και λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο ...
από την ΤΥ μου είπανε οτι είναι πρόβλημα του server περιμένω 4 μέρες τώρα για ένα απλό activation . Φταίω να τους κράζω μετά ;

Reaction score
3

Για αυτόν τον λόγο θα συνιστούσα σ' όλους τους φίλους μου ΟΤΕ.

Reaction score
0
Φίλε lagman..

Προ ημερών (περασμένη τεράρτη) έκανα κι εγώ ενεργοποίηση στην τελλάς. Με πρήξαν γιατι υπήρχε ένα πρόβλημα του ΟΤΕ που τα μπλέξαν λέει, και για 1 μέρα δεν είχα σταθερό. Την τετάρτη το πρωί λύθηκε και είχα τηλέφωνο. ίντερνετ είχα με τους παλαιούς μου κωδικούς μέχρι 2 mbit. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να φτιάξω καινούριους για να έχω full speed με το καινούριο πακέτο. Πήγα στο go.tellas.gr, και στο πρώτο username που έβαλα, μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα με το πορτοκαλί πλαισιάκι. Την 2η φορά, που προσπάθησα, δεν το πήρε. Έβαλα άλλο username και το δέχτηκε κανονικά. Μετά πήγα στο router που μου στείλανε, έκανα κάποιες ρυθμήσεις, μου "κλείδωσαν" τη γραμμή στα 10 mbit διότι τα καλώδιά μου δεν αντέχουν παραπάνω και κάνει disconnect. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον υπάλληλο, έβαλα τους κωδικούς στο παλαιό μου ρούτερ με τις υποδείξεις που μου είπε, και η ταχύτητά μου είναι στα 10mbit. Όλα καλά με μένα. (με εξαίρεση την πατάτα που έγινε με την τηλεφωνία και τον ΟΤΕ)

Ελπίζω να σε βοήθησα,
Ζήσης

Να προσθέσω πώς δέν είναι όλοι οι υπάλληλοι της τελλάς ίδιοι. Έχω πάρει τηλέφωνο και το έχει σηκώσει ένας ο οποίος βαριόταν να μου μιλήσει, και το έχει σηκώσει και υπάλληλος ο οποίος ήταν ευγενέστατος και το τακτοποιήσαμε μέσα σε 2λεπτά....

Reaction score
0
πχ τώρα δοκίμασα ένα username Που δοκίμασα χθες και μου έβγαλε μήνυμα:

Το Username που επιλέξατε δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο.

Παρακαλώ επιλέξτε κάποιο άλλο.

διαλέγω κάποιο άλλο username και μου βγάζει το εξής μήνυμα- σελίδα:

The requested URL was not found on this server.
You will be automatically redirected to our site, www.tellas.gr
If you are not redirected within 5 seconds, please click the hyperlink above.

από την ΤΥ μου είπανε ότι σωστά βγαίνει αυτό το μήνυμα, εσένα όταν δέχτηκε το username τι μήνυμα σου έβγαλε ; το username που έβαλες ήταν κάποιας συγκεκριμένης μορφής που σου πρότειναν αυτοί ; αν δε κάνω λάθος username μπορούμε να βάλουμε μέχρι 20κατι χαρακτήρες...

6η μέρα σήμερα και η ΤΥ που είπανε οτι θα με καλέσουν ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Εννοείτε πως έχω δοκιμάσει άπειρα username...

Reaction score
3

Θα σου πρότεινα καλύτερα να τους καλέσεις εσύ...
Μήν περιμένεις από αυτούς...
Κάλεσέ τους και πές ξανά και ξανά κάθε φορά και σε άλλον υπάλληλο το πρόβλημά σου...
Να επιμένεις μέχρι να βρεθεί η λύση!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προβλημά με ενεργοποιήση και το go.tellas.gr

Θα σου πρότεινα καλύτερα να τους καλέσεις εσύ...
Μήν περιμένεις από αυτούς...
Κάλεσέ τους και πές ξανά και ξανά κάθε φορά και σε άλλον υπάλληλο το πρόβλημά σου...
Να επιμένεις μέχρι να βρεθεί η λύση!
τους κάλεσα αρκετές φορές,κάπου καταντάει κουραστικό,ζήτησα και έκδοση νέου activation id αλλά μου το αρνήθηκαν διότι ήδη έχουν δηλώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα...

άντε τώρα να βγάλω άκρη... αύριο θα ξανάκαλέσω .

Reaction score
3

Αδερφέ lagman δεν ισχύει το κουραστικός από τη στιγμή που τους πληρώνεις!
Εξάλλου δεν είναι πάντα ο ίδιος υπάλληλος...
Αλλά και να είναι, τότε θα είναι ένας λόγος παραπάνω για να σε εξυπηρετήσει αφού βλέπει ότι επιμένεις! Και για να επιμένεις πάει να πεί ότι δεν έλυσες το πρόβλημά σου!
Εϊναι υποχρέωσή τους να σε εξυπηρετήσουν... δεν το συζητάω...
Είναι υποχρεωμένοι δίνοντάς τους τον αριθμό τηλεφώνου σου και τους "κωδικούς", να σου επαναλάβουν όλη τη διαδικασία ρύθμισης του μοντεμ από την αρχή...
Εκτός και εάν δεν έγινε ενεργοποίηση και σε κοροϊδεύουν... δεν ξέρω τί να πω...
Είναι υποχρέωσή τους , το τονίζω!
Τηλέφωνο και πάλι τηλέφωνο!
Και να ξέρεις ότι από τι στιγμή που πληρώνεις και δεν απολαμβάνεις... υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη... υπάρχει και η προστασία του καταναλωτή... πές τους τα αυτά για να συνέλθουν...
Και εαν στο φινάλε δεν έχουν γραμμές στην περιοχή σου, τότε άλλαξε φορέα... πάνε στο ΟΤΕ τον οποίο θεωρώ πιό σίγουρο!

Υ.Γ.
Εαν δεν είναι ικανοί να προσφέρουν υπηρεσίες ιντερνετ, τότε καλύτερα να πάνε να φυλάξουν πρόβατα...

Reaction score
0
το πρόβλημα έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα δεν ξέρουν πότε θα λυθεί.

Αυτή είναι η Τελλάς .

Reaction score
0
Τόσο γκαντέμης είμαι ; κανένας άλλος δεν έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα ;
Παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο και ακόμα να βγάλω άκρη ...

Reaction score
14
Κανε υπομονή. Και εγώ στην Τελλας έιμαι εδώ και λιγο καιρό και.....κυριολεκτικά "υποφερα" πολύ μεχρι να τα λύσω ολα μου τα προβλήματα. Τους έπερνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ τηλέφωνο. Δεν κομπλάρα που δεν ήξερα.....Επέμενα!!!

Reaction score
0
τέτοια ταλαιπωρία για να φτιαχτεί ένα username για να έχουμε πρόσβαση στο internet ποτέ δεν περίμενα ότι θα πάρει βδομάδες ... ελπίζω όχι μήνες ...

θα γίνει και πίστωση όλο αυτό το διάστημα... (ελπίζω)

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Προβλημά με ενεργοποιήση και το go.tellas.gr

Τόσο γκαντέμης είμαι ; κανένας άλλος δεν έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα ;
Παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο και ακόμα να βγάλω άκρη ...
Να σε ρωτησω κατι πολυ απλο;

Γιατι δεν πας μια βολτα απο κει;

Εγω οταν ειχα προβλημα με τη χολ και δεν εβγαζα ακρη με τα απειρα τηλεφωνηματα που τους εκανα, πηγα μια βολτα απο κει και ελυσα ολα μου τα προβληματα!

Πηρα con-x :137:

Reaction score
0
Το ίδιο έχει και ένα παλικάρι σε ένα άλλο θρέντ νομίζω....
Βρε παιδιά τόσο δύσκολο είναι??
Γιατί γίνεται αυτό το πράμα δεν καταλαβαίνω.... Εμένα με ενεργοποίησαν σε 2 μέρες μόνο....

Για πήγαινε μια βόλτα απο κανα κατάστημα wind και λύσ' το.. Ζήτησες κανα προϊστάμενο στο τηλέφωνο?? Τους έτριξες λίγο τα δόντια στο τηλεφνικό κέντρο??

Κι ο άγιος φοβέρα θέλει....

Reaction score
0
Το πρόβλημα εμφανίζετε στο σύστημα τους ... ακόμα να βγάλω άκρη .Τους έδωσα το activation id και ούτε και οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση στο πρόβλημα .

Reaction score
3

Τότε θα σου προτείνα (και εφόσον δεν βγάλεις άκρη και μετά την επίσκεψή σου...) ....να τους πείς, ευχαριστώ... γειά σας...
(είναι νόμιμό σου δικαίωμα, το να σε αποδεσμεύσουν και να πάς αλλού...)

Reaction score
0
το endless loop τελείωσε σήμερα.

Error!

Το Activation ID έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.

Θα ενημερώσω για το πως το κατάφερα και τι έγινε :) για να ξέρουν όσοι το πάθουν .

Reaction score
0
Μόνο αν έχεις γνωστό βγάζεις άκρη... Όποιος το πάθει φτιάχνει ενα account απο κάποιο manager της Τελλας και του στέλνει email αναφέροντας το πρόβλημα και λύνεται. πχ υπάρχει ο [email protected] φτιάχνει ένα account στο όνομα του manager [email protected] και είναι κομπλέ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας