Προβληματιζομαι

Reaction score
0
Χαιρετε

Εχω το εξης δηλημα.

Θελω μια lcd καπου στις 20-23 ιντσες η οποια προσωρινα θα παιζει το ρολο της κυριας τηλεορασης (για 1-2 χρονια) και μετα θα παει στην κρεβατοκαμαρα αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω. Μια 20αρα 4:3 με αναλυση 640*480 και να παιζει τα τωρινα προγραμματα καλα ή μια 23αρα 16:9 που να παιζει στα 1366*768 και για τα μελλοντικα ψηφιακα καναλια; Σαν κυρια TV θα παιζει και δορυφορικα και dvd ενω μελλοντικα μονο απλα καναλια. Σαν budget εχω περιπου 600€.
Αντε ρε παιδες διαφωτιστε με γιατι εγω οντως μπερδευτηκα.

Reaction score
0
min paris akoma lcd ine provlimatikes ektos ke an ise tiheros ego pira mia loewe selection individual ke ixe kamena pixel mou allaxan 4 lcd ke oles provlimatikes tha sou elega na perimenis ego afto apofasisa :(

GTX

Reaction score
39
milica said:
min paris akoma lcd ine provlimatikes ektos ke an ise tiheros ego pira mia loewe selection individual ke ixe kamena pixel mou allaxan 4 lcd ke oles provlimatikes tha sou elega na perimenis ego afto apofasisa :(
Έλεος, είπαμε υπάρχει κίνδυνος να έχουν κανά δυό άντε πέντε καμένα pixels (ανάλογα με την εταιρία αλλάζει και το νούμερο που σου καλύπτουν) αλλά όχι και να τις βγάλουμε άχρηστες όλες τις LCD. Εδώ στο power buy που έγινε με τις Amoi στις 50 που πήραμε αν δε κάνω λάθος 2-3 μόνο είχανε απο ενα καμμένο pixel, όλες οι άλλες δεν είχαν ουτε ενα.

Reaction score
0
Φίλε Tsardas ήμουν κι εγώ στην θέση σου πριν λίγο καιρό. Βλεποντας από κοντά αρκετά μοντέλα και έχοντας περίπου το ίδιο budjet με 'σενα (700€) πήρα αρχικά την Philips 23PF4310. Η εικόνα της αλλά και ο ήχος της με ικανοποίησε πλήρως.Την επέστρεξα όμως δυο τρεις ημέρες μετά για ένα πολύ βασικό πρόβλημα, ήταν πολύ μεγάλη για την απόσταση που την ήθελα και με κούραζε η παρακολούθηση. 'Εψαξα κάτι σε 19 -20 " και τελικά κατέληξα στην Sony S19A10. Και οι δύο τηλεοράσεις ειναι wide - η sony στην πραγματικότητα ειναι 15:9 έτσι το "ξεχειλωμα" για να παίξει 4:3 σήμα δεν ειναι τόσο ενοχλητικό ( στα δικά μου μάτια). Δεν θέλω να σε κατευθύνω σε κάποια από τα παραπάνω μοντέλα, απλά αναφέρω την δική μου εμπειρία. Μερικές φορές που το ξεχείλωμα ειναι ενοχλητικό, απλά γυρίζω σε κάδρο 4:3. Με την προσθήκη και ενος φτηνού DVD player που να κάνει upscale θα μπορέσεις με σχετικά λίγα χρήματα να έχεις και Θεάσεις HD.

Reaction score
0
file  GTXTC an ine na doso 3450 euro gia lcd apeto na min exi oute miso pixel kameno thelo na ine telio na mou kapsi kana pixel meta 2 hronia to katalaveno an den mporoun na vgazoun telia mihanimata as min zitane 3450 euro na lene 1000euro dioti den ine opos prepi den ksero an me pianis?

Reaction score
0
Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα πλεον προσανατολιζομαι κατα τις 23 ιντσες με το σκεπτικο οτι τα προγραμματα στο μελλον θα ειναι ευρυγωνια. Βρηκα στο mediamarkt μια thomson 23" με 1366 x 768 και εισοδο hdmi στα 650€. Εχει και μια αντιστοιχη toshiba στα 550€ αλλα δε λεει και πολλα. Βεβαια ομως ειμαι επιφυλακτικος με την thomson θα επρεπε ομως ;;;

Reaction score
0
Τελικα την αγορασα. Μαζι με μια προσφορα που ειχε το καταστημα (ελεω Βισση) μου βγηκε 520 €. Ε για 23 ιντσες νομιζω οτι ειναι καλη τιμη και ας μην ειναι hd ready.

Reaction score
7
milica said:
file GTXTC an ine na doso 3450 euro gia lcd apeto na min exi oute miso pixel kameno thelo na ine telio na mou kapsi kana pixel meta 2 hronia to katalaveno an den mporoun na vgazoun telia mihanimata as min zitane 3450 euro na lene 1000euro dioti den ine opos prepi den ksero an me pianis?
Αν ΔΕΝ απαιτουσες αυτο που λες (οχι προσωπικα εσυ, γενικα) και υπηρχε μεγαλυτερη ανοχη απο τους καταναλωτες, τοτε ΔΕ θα εδινες 3450€, αλλα 1000€. Απο τη στιγμη που απαιτουνται 0 pxl απο τους καταναλωτες, η κατασκευη των panel κοστιζει περισσοτερο. Επισης λογω της τεχνολογιας και του τροπου κατασκευης των panel δε γινεται να εγγυηθει κανενας και με κανενα τροπο οτι δε θα υπαρξει ελαττωματικο pxl ακομα και με το που θα την αποσυσκευασεις, οχι για μετα απο 2 χρονια.
Μπορουν να σου εγγυηθουν οτι θα σου την αλλαξουν, αλλα οχι οτι δε θα υπαρχει ελαττωματικο pxl.
Και φυσικα ο μονος τροπος να το εγγυηθουν θα ηταν να πετανε ολα τα panel στο εργοστασιο που εχουν ελαττωματικο pxl, με αμεση μετακυλυση του κοστους των "σκουπιδιων" στον τελικο καταναλωτη... Αρα η μια η αλλη ειναι.....

mrw

Reaction score
0
Πολύ καλή αγορά έκανες, στα χρήματα αυτά υπήρχε μόνο μια επίσης Τόμσον 26αρα, άλλα όχι με τόσο καλά χαρακτηριστικά...

Τα πάνελ με κάποια καμμένα πίξελ δεν νομίζω να τα πετάνε, τα κρατάνε για αντικατάσταση στο σέρβις διότι ο πελάτης δεν ξέρει ότι η "0 pixel guarantee" δεν ισχύει όταν πρόκειται να αντικατασταθεί το πάνελ του λόγω βλάβης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88