Προβληματικό WD HD TV!

Reaction score
0
Καλησπέρα αγαπητοί,

Έχω στην κατοχή μου από τον 5/09 ένα απο αυτά τα μηχανάκια που υποτίθεται παίζουν απροβλημάτιστα. Το δικό μου όμως κολάει συνεχώς χωρίσς να ανταποκρίνεται στο χειριστήριο του και ξαφνικά μετά απο ώρα ή και ποτέ αποφασίζει να παίξει. Στην περίπτωση που δεν ξεκολάει είναι μονόδρομος το hard restart βγάζοντας την τροφοδοσία του. Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ παίζει κάποια ταινία να σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις την ταινία (FWD) ενώ πχ. αν ξαναπαίξεις την ίδια τανία να μη μπορείς να προχωρήσεις...
Ήλπιζα ότι με το firmware update θα λυνόντουσαν τα προβλήματα αλλά δηστυχώς δεν άλλαξε κάτι.
Έχετε κάποια ιδέα ή να το πάω πίσω στο Πλαίσιο από όπου και αγοράστηκε?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,
Πάνος

Reaction score
1
Κανένα μηχανάκι δεν παίζει απροβλημάτιστα ανεξάρτητα από το τι του βάζεις να παίξει.

Αν για παράδειγμα του βάλεις ζόρικο αρχείο τότε μέχρι να σου βγει η διαφάνεια με το όνομα του αρχείου (μπορεί μετά και από 1 λεπτό), το χειριστήριο δεν αποκρίνεται.

Αν σου το κάνει σε όλα τα αρχεία, και όταν λέω όλα εννοώ εύκολα και δύσκολα, SD και HD, ανεξάρτητα από format και container τότε σαφώς και έχει πρόβλημα και πρέπει να το γυρίσεις.

Reaction score
0
Το μηχάνημα το λειτουργεί περισσότερο η κοπέλα μου που έχει περισσότερες ελύθερες ώρες και βλέπει επεισόδια ξένης σειρας SD ποιότητας και συνολικά γύρω στα 400mb το κάθε επεισόδιο.
Το πρόβλημα μου το είχε αναφέρει αλλά το είχα αναγάγει σε λάθος δικό της.
Αλλά το έκανε και σε κάποιες προσπάθειες να δω κι εγώ κάτι.
Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα κάνει αν του βάλω HD.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis