Προβληματισμοι για ενισχυτη!!!!!!

H-D

Μηνύματα
39
Reaction score
0
Κυριοι χαιρετε ! Χρονια πολλα κ Καλη χρονια σε ολους καθως και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους εσας που βοηθατε,συντηρειτε, και '' τρεχετε'' ενα τετοιο forum ! Ειμαι ο Κωνσταντινος απο την ομορφη Θεσσαλονικη και φυσικα κολλησα και εγω την τρελλα του home cinema ! Για να μη σας κουραζω θα σας πω κατευθειαν τον προβληματισμο μου. Κατοπιν σχετικα μικρης ερευνας βρηκα καποιους αv ενισχυτες που με ενδιαφερουν ,νομιζω σε καλες τιμες: Denon 4306(1650 ε, λιγο με ζοριζει οικονομικα!) Yamaha 2700(990 ε, εχει γκαζια, απο ποιοτητα ηχου? δεν ενθουσιαζει εμφανισιακα) ,CAV A8M( 1100 ε big is beautiful γκαζια ,αλλα μονο αυτα) και τελος Sony 5200 es(1100 ε απο γκαζια????? 1080p καλουδια μπολικα και ειναι και κουκλι !!!) ....................και τωρα τι κανουμε? ποιον απ ολους? Λιγες γνωμες φιλοι μου (δεν δεσμευεστε) Please Help !!!!!! Υποψιν: χωρος περιπου 40 τμ,μονοκατοικια μοναχικη,ηχεια αγορασμενα εχθες 5.1 (προσωπινη λυση) 200 w 88db το καθενα καποια IQ ,πιθανον κινεζικα (520 ε απο πολυκαταστημα,αλλα οταν τα ακουσα στο ηδη υπαρχων συστημα Kenwood MA 300, 5x55w,ζαλιστηκα!!!!! Well....αυτα !!
 

Μηνύματα
10.431
Reaction score
4.909
Εγω έχω τον denon 4306 και μπορω να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλός (και μαλιστα μ αυτά που γράφεις αισθάνομαι ότι με έπιασαν ...κώτσο γιατι τον πλήρωσα 1900 -με ατοκες δόσεις βέβαια- και δεν βρηκα φτηνότερη τιμή στην Ελλάδα παρόλο που έψαξα, αυτά πριν ενα μήνα μόλις....)
 

Μηνύματα
271
Reaction score
56
Επειδή μόλις ολοκλήρωσα μια έρευνα αγοράς η σειρά που τους αναφέρεις είναι και η προτασή μου.Αν δεν σε ζορίζει οικονομικά ο 4306 και αφού ο χώρος σου ειναι 40τμ και σκέφτεσαι να αλλάξεις τα ηχεία σου κάποια στιγμή είναι ιδανική επιλογή.
 

Μηνύματα
2.885
Reaction score
50
Φίλε καλωσήρθες! Με τα χρήματα που είσαι διατεθειμένος να δώσεις κι εγώ μάλλον για τον 4306 θα πήγαινα, αλλά ακόμα καλύτερη λύση πιστεύω πως είναι να πήγαινες σε λίγο πιο φτηνό ενισχυτή (πχ. 3806) και κάποιο οικονομικό τελικό. Από γκάζια θα έχεις χαλαρά περισσότερα, ποιότητα καλύτερη και γενικώς τα ηχεία θα οδηγούνται πιο άνετα. Εκτός βέβαια αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε τα επιπλέον στοιχεία του 4306 σε σχέση με τον 3806 (upconvert όλες τις πηγές σε 1080i, είσοδος USB και δε θυμάμαι τι άλλο). Από οδήγηση πάντως δε νομίζω ο 4306 να χτυπάει σε καμία περίπτωση συνδυασμό προ+τελικό. Τώρα βέβαια ακόμα κι ένας φτηνός τελικός καμιά 600αριά ευρώ τα έχει, οπότε + τα interconnect πάει περίπου 700. Για τον 3806 δεν ξέρω τιμή, αλλά υποθέτω γύρω στα 1200, οπότε είναι γεγονός ότι ο προ+τελικός ανεβαίνει απ' τα 1650 που έχεις βρει τον 4306. Από την άλλη βέβαια μπορείς να πας και στον 2706 (ή όπως λέγεται, τα'χω χάσει λίγο τα μοντέλα της Denon) μαζί με τελικό που πάλι καλύτερη οδήγηση θα την έχεις και τιμή ανάλογη του 4306. Αυτά βέβαια είπαμε αν δε σ' ενδιαφέρουν τα επιπλέον καλούδια του 4306.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Μηνύματα
3.037.154
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas
Top