Προβληματισμός για dvd recorder ή κατι παραπάνω

Reaction score
4.909
Δυστυχώς το dvd recorder μου τα έπαιξε εντελώς και πλέον ναι μεν κάνει εγγραφές στον σκληρό δίσκο αλλά δεν μπορω να τις μεταφέρω σε dvd δισκάκι γιατι ειτε σε dvd-rw είτε σε dvd-r μου βγάζει σφαλμα είτε στην αρχικοποίηση, είτε στο φορμάρισμα. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε σταδιακά, μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφα σε ετοιμα φορμαρισμένα δισκάκια, τώρα πλέον ούτε σε αυτά. Πρόκειται για μοντέλο Samsung τρισήμισυ ετών.
Ο προβληματισμός μου ειναι ο εξής:
1.Αγορά νέου dvd recorder δεν λεει πλέον αλλά ακόμη δεν βλέπω παρα ελάχιστα μοντέλα blu ray recorder που θα μπορούσαν να γράψουν και dvd
2.Αφού δεν πήρα blu ray player ως τώρα...περιμένω πλέον να βγουν 3D Player
3.Προφανώς 3D Player-recorder ....δεν υπάρχει ακόμη! Θα μου αρκούσε πάντως να είναι 3D player και να γράφει μόνο dvd και ας μην γραφει blu ray επανεγγράψιμα
4.Ιδεωδώς τα παραπάνω θα τα ήθελα σε μιά συσκευή media player τύπου Dune Prime
Ζητάω πολλά;
Υπάρχει περίπτωση σε λογικό χρονικό διάστημα να υπάρχει κατι που θα με καλύπτει στην αγορά;
Καμιά άλλη ιδέα;
Σημειωτεόν η εγγραφή dvd δεν μου ειναι αυτοσκοπός, η ουσία είναι να μπορω να περάσω εγγραφές στον υπολογιστή και βέβαια εκει να μπορω να τις διαβάσω. Δηλαδή αν υπάρχει και μηχανάκι με το οποίο να μπορω να περάσω τις εγγραφές μου απο τον σκληρό μέσω θύρας ethernet ή αφού τις γραψω σε κάποιο στικάκι στον υπολογιστή μου κάνει κι αυτό (αλλά χλωμό να ειναι και 3d blu ray player ταυτόχρονα + σκληρός δίσκος)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=81981
(Δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός απο υπολογιστή,τουλάχιστον όχι ακόμα.)

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78742
(Μάλλον αναγνωρίζεται ο σκληρός μέσω δικτύου).

Αλλά δεν είναι 3d.
Και δεν ξέρω αν θα βγεί κάτι παρόμοιο με 3d τουλάχιστον για το επόμενο 3μηνο.

Reaction score
7.100
Απάντηση: Προβληματισμός για dvd recorder ή κατι παραπάνω

Ξερεις ποσοι σκοτωνουν τα dvd εγγραφης για ενα κατοσταρικο? Εννοω μοντελα με σκληρο δισκο.Ψαξε και θα βρεις κατι να σε καλυψει για λιγο καιρο μεχρι να βγει αυτο που θελεις.

Reaction score
4.909
Απάντηση: Προβληματισμός για dvd recorder ή κατι παραπάνω

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Απ ότι βλέπω η σουπερ πλήρης συσκευή που "θα τα κάνει όλα και θα συμφέρει" θα αργήσει να εμφανιστεί, οπότε ίσως στραφώ σε κάποιο μεταχειρισμένο dvd-recorder

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: Προβληματισμός για dvd recorder ή κατι παραπάνω

Γιάννη(καλά το θυμάμαι voreios;) κοίτα αυτό το λίνκ:
http://fullhd.gr/hd-players/hd-recorders/4125-sharp-aquos-bd-hdw700-a-bd-hdw70.html

Οπότε μάλλον αναμονή εως την IFA 2010
Γιαννης ειναι ...το μισό όνομα, το Φίλιππος χρησιμοποιω πιο πολύ....
Ναι, πράγματι αυτό δείχνει να έχει όλες τις προδιαγραφές που θέλω (υποθέτω βέβαια σε τσιμπημένη τιμή!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.963
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988