Προβλημα Με Xbox 360 ?

Μηνύματα
91
Reaction score
0
Πριν 3 ημέρες μπήκα κι εγώ στον κόσμο του xbox 360.

Πήρα το πλήρες πακέτο, καθώς και ένα wifi adapter για σύνδεση στο live.

Προς το παρών δεν έχω dsl (έχω κάνει αίτηση). Έχω όμως εγκαταστήσει τον router και το xbox τον βλέπει μια χαρά.

Το πρόβλημα είναι οτι
βάζω το PGR3 και αφού επιλέξω πίστα, αυτοκίνητο, επίπεδο κλπ τόσο στο Gotham carreer (ή κάπως έτσι) όσο και σε απλή κούρσα με ένα γύρο το μηχάνημα μετράει αντίστροφα και πριν αρχίσει η αναμέτρηση κολλάει εντελώς, ούτε χειριστήριο, ούτε τίποτε!!!! και ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσει είναι κλείσιμο και άνοιγμα από την κονσόλα!

Η πλόήγηση στα μενού του xbox δεν παρουσιάζει κανένα κόλλημα. Έβγαλα και το wifi adapter αλλά και πάλι κολλάει στο παιχνίδι.

Τώρα τί να φταίει το dvd ή η κονσόλα?????

Και τί μπορώ να κάνω? Λέω να ξαναδοκιμάσω σήμερα το απόγευμα κι αν το ξανακάνει να το πάρω παραμάσχαλα και να το πάω στο μαγαζί που το αγόρασα για να τους το δείξω με οτι αυτό συνεπάγεται...

Καμία ιδέα????
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Μπορεί για να παίξει σωστά το παιχνίδι να θέλει κανα update (λέμε τώρα)! Κάτι που αν είχες dsl θα είχε κάνει μόνο του με την πρώτη φορά που το'κανες connect στο live. Το πιο εύκολο πιστεύω για να αποφύγεις το κατάστημα είναι φίλος με router και dsl!
 

Μηνύματα
91
Reaction score
0
version που αναφλερει η κονσόλα είναι D:2.0.1.1888.0

Μακάρι να θέλει κάποιο upgrade γιατί αλλιώς πρέπει να επικοινωνήσω ο ίδιος με τη Microsoft και να κανονίσω για επισκευή ή αντικατάσταση. Το μαγαζί από όπου το πήρα ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα αλλά εγώ πρέπει να επιληφθώ για την επισκευή.

Το παιχνίδι δεν φταίει μια και μου το άλλαξαν, αλλά κάνει πάλι τα ίδια.

Εκτός από το πάγωμα του συτήματος το οποίο εμφανίζει, αρκετές φορές κι ενώ είναι σε εξέλιξη μια κούρσα απενεργοποιείται μόνο του το χειριστήριο.

Καμία βοήθεια παιδιά??

Τί version κυκλοφορεί τώρα?
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Όταν παω σπίτι θα δω και θα σου πω για το version.

Πάντως στο Πλαίσιο απ'οπου το πήρα εγω ο πωλητής μου είπα οτι για την κοσνόλα τον πρώτο μήνα το πάω πίσω σ'αυτούς και μετά στη Microsoft, ενω για τα controllers και τα αξεσουάρ παω γενικότερα σ'αυτούς.
 

Μηνύματα
91
Reaction score
0
Τελικά πήγα σήμερα σπό το ΠΛΑΙΣΙΟ Ψυχικού και ύστερα από πίεση μου το αντικατέστησαν.

Εδώ θέλω να πω πως τελικά ισχύει οτι εντός 10 ημερών από την αγορά γίνεται αντικατάσταση από το κατάστημα που αγοράστηκε και σε οποιοδήποτε υποκατάστημά του. Φυσικά αρχικά δεν σου λένε τίποτα και σε παραπέμπουν στη Microsoft.

Γενικά αντιδρούν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!!!! και θα πρέπει να αγριέψεις για να πειστούν να δοκιμάσουν το μηχάνημα και να διαπιστώσουν το πρόβλημα για να στο αντικαταστήσουν. Εγώ έπαιζα κανένα τέταρτο μέχρι να κολλήσει η κονσόλα και να το διαπιστώσουν με τα μάτια τους.

Ελπίζω το καινούριο να είναι άρτιο και λειτουργικό.
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Αυτό δε το καταλαβαίνω! Λες και θα τα βάλει απ'την τσέπη του ο πωλητής!

Εμένα πάντως μου το χε πεί ο πωλητής όταν το αγόρασα χωρίς καν να ρωτήσω!
 


Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.867.488
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top