Προβλημα Συνδεσης HDR-SR7E με PC

Reaction score
0
Παιδια καλησπέρα!

ειναι μεγαλη μου χαρα που βρισκω μια ελληνικη ιστοσελιδα που ασχολειται με βιντεοκαμερες.

το προβλημα μου?

απο τα χριστουγεννα εχω αγορασει την Sony HDR-SR7E απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος , για ερασιτεχνικη χρηση.

ενω μπορω και την συνδεσω στον φορητο μου υπολογιστη Sony Vaio που φοραει Vista στον επιτραπεζιο υπολογιστη μου δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα.
Ο επιτραπεζιος υπολογιστης φοραει XP SP2, μου βγαζει το μηνυμα ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, προσπαθησα να βρω drivers μεσω διαδικτυου, αλλα τιποτα.Η συνδεση γινεται μεσω του Handycam Station που συνοδευει την καμερα σε θυρα USB.Την συνδεσα σε ολες τις θυρες USB μηπως δεν συνδεοταν λογω τεχνικου προβληματος, αλλα και παλι τιποτα.

Επικοινωνησα με την Sony Hellas, αλλα το μηνυμα που πηρα ηταν του στυλ "Για ολα φταιει ο ΟΤΕ". Με λιγα λογια μου ειπαν οτι εφοσον συνδεεται με τον φορητο τοτε φταιει ο επιτραπεζιος, και οτι πρεπει να απευθυνθω σε μια εταιρεια πληροφορικης.

Ο επιτραπεζιος ειναι αγορασμενος τον Μαρτιο του 2008.

ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια

με εκτιμηση
Ευθυμης

Reaction score
3
Απάντηση: Προβλημα Συνδεσης HDR-SR7E με PC

Καλωσόρισες efbi.
Αφού βλέπεις την κάμερα στο φορητό αλλά όχι στον επιτραπέζιο Η/Υ, κάτι φταίει στον 2ο.
Δεν νομίζω ότι φταίνε τα XP, αφού μάλιστα έχεις το SP2.
Ίσως ασυμβατότητα με κάποιο hardware του συγκεκριμένου H/Y.
Αν μπορείς, δοκίμασε την κάμερα σε κάποιο άλλο Η/Υ με XP (SP2).

Η κάμερα δεν έχει σύνδεση DV με καλώδιο firewire;

Reaction score
0

Καλωσόρισες efbi.
Αφού βλέπεις την κάμερα στο φορητό αλλά όχι στον επιτραπέζιο Η/Υ, κάτι φταίει στον 2ο.
Δεν νομίζω ότι φταίνε τα XP, αφού μάλιστα έχεις το SP2.
Ίσως ασυμβατότητα με κάποιο hardware του συγκεκριμένου H/Y.
Αν μπορείς, δοκίμασε την κάμερα σε κάποιο άλλο Η/Υ με XP (SP2).

Η κάμερα δεν έχει σύνδεση DV με καλώδιο firewire;
Ευχαριστω!!!

για το καλοσωρισμα Κωνσταντίνε.

δυστυχως δεν εχει DV........

θα το δοκιμασω κα σε 2ο υπολογιστη με XP SP2

τι εννοεις "Ίσως ασυμβατότητα με κάποιο hardware του συγκεκριμένου H/Y" μου φαινεται λιγο παραξενο.

ευχαριστω και παλι

Reaction score
3

Μπορεί κάτι απο μητρική να μην ταιριάζει.
Διάβασα λίγο από το εγχειρίδιοhttp://www.sony.gr/view/ShowSupportProduct.action?supportProductModelName=HDR-SR7E&productModelName=HDR-SR7E&linkType=manual&isRegistered=false&site=odw_el_GR&pageType=manualPopup&sectiontype=Support&externalUrl=http%3A%2F%2Fpdf.crse.com%2Fmanuals%2F3210379411.pdf
σελ 115 (37 στα ελληνικά), κάτω δεξιά και μπορεί να φταίει και κάποια συσκευή usb που μπορεί να έχεις συνδέσει.
Και στην 38 πάνω αριστερά γράφει ότι πρέπει να εκτελείται το Media check tool !
Δοκίμασε να βγάλεις όλες τις usb εκτός πληκτρολογίου και ποντικιού.
Μήπως έχεις και καμιά ψηφιακή πένα ή απλά δοκίμασε να την συνδέσεις σε άλλη usb (στο πίσω μέρος του κουτιού ή στα μπροστινά).

Reaction score
0

και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω Κωνσταντινε

.....τρεχω αμεσως να το διαβασω πιο προσεκτικα........!

Reaction score
0

Κωνσταντινε πηγαν ολα καλα......

εβγαλα ολες τις usb συσκευες που ειχα στον υπολογιστη, αφησα μονο αυτες του πληκτρολογιου και του ποντικιου, εγινε αμεσως η συνδεση.

Reaction score
14
τι μαθαίνουμε κάθε μέρα!!!

Μπράβο Κωνσταντίνε, σούπερ λύση.

Καλωσήρθες efbi

Reaction score
3

Ωραία λοιπόν, αφού λύθηκε το πρόβλημα όλα καλά.
Ευθύμη, θα πρέπει κάποια στιγμή, ξαναβάζοντας μια - μια τις συσκευές usb που αποσυνέδεσες, να κοιτάξεις ποιά κάνει το πρόβλημα.
Όταν την βρεις, βάλε καινούργια drivers και έλεγξε αν βλέπουν τα XP σου την κάμερα.
Καλό θα είναι για όλους μας αλλά και για τους επερχόμενους κατόχους κάμερας με σύνδεση USB:126:, να ξέρουμε ποιά συσκευή USB μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σύνδεση.

ΥΓ. Όταν θα φτιάξεις κάποιο βίντεο με τον 6κάναλο ήχο, πες μας τις εντυπώσεις σου και ειδικά πως τον περνάς στον H/Y.
Γιατί απ' ότι γράφει το εγχειρίδιο, μόνο με εξωτερικό ενισχυτή μπορείς να ακούσεις τον 6κάναλο ήχο.

Reaction score
0

Κωνσταντίνε εκανα οτι αναφερεις παραπανω και προς το παρον η καμερα συνδεεται χωρις κανενα προβλημα.

Το Handycam Station ειναι παντα συνδεδεμενο στον υπολογιστη, και στη συνεχεια συνδεω μια μια τις συσκευες μου usb.
Η καμερα συνδεεται χωρις προβλημα στον υπολογιστη.
Τι να πω, τα εχω χαμενα.
Θα συνεχισω τους συνδιασμους συνδεσεων για να βρω τι εφταιγε.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo