Προβλημα με τηλεορασεις;;;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Καλησπερα παιδια.
Σημερα παω μια βολτα στο Mall και εχει περιπτερο η Σονυ. Με τα πολλα μου λενε οτι το κορυφαιο μοντελο της ΗΧ920 δεν υπαρχει ποια διαθεσιμο και ουτε προκειται να το ξαναφερουν στην Ελλαδα!!!!
εντωμεταξυ εγω ειμουν αναμεσα σε αυτο και την πανυ 55vt30.

Απογοητευομαι και αρχιζω να ψαχνομαι για την πανυ.
Περνω τηλ γνωστο μαγαζι και μου λεει οτι παει κι αυτη χλωμο να τη βρω πουθενα διαθεσιμη και δε σκοπευειεκ αι η αντοιπροσωπεια να τη φερει και απο που και να τη παραγγειλω θα με κοροιδεουουν δε θα μου τη φερει κανεις.
Τακτικη λεει που εφαρμοσαν καινουργια ειναι αφου καταργουνε τις κορυφαιες 55αρες και πλεον θα πας αναγκαστικα σε 50αρα ακριβηναν τις 50αρες καποια μαγαζια και σιγα σιγα θα το κανουν ολοι.

Που στα κομματια βαδιζουμε τελικα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Προβλημα με τηλεορασεις;;;

Που και να έψαχνες για Samsung:105:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Φιλτατε ισχυουν δηλαδη αυτα;;;

Υ.Σ. Υπαρχει ασφαλης τροπος να φερει ενας ιδιωτης τηλεοραση απεξω;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

μεγάλο το κόστος μεταφορικών

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει αυτη την κατασταση για την πανασονικ;
Τοσα χρονια περιμενα να φτιαξω το δικο μου home cinema ,τωρα που ξεκινησα ειναι πολυ κριμα να μην εχω τα υλικα να το κανω.

Reaction score
0

hamurabi πριν μία εβδομάδα έψαχνα panasonic TX-P46G30 (είμαι τον δυο διαστάσεων).Έψαξα σε όλη την Ελλάδα και δεν μπόρεσα να βρω, τελικά κάθε εμπόδιο για καλό. Ξεπέρασα το θέμα του μεγέθους και βρήκα στο electronet (web) TX-P50G30 και μάλιστα πιό φθηνή απο την 46.
Πιστέυω ότι με την οικονομική κατάσταση της χώρας και δεδομένου ότι τα εργοστάσια δεν δέχονται εγγυητικές επιστολές από Ελληνικές τράπεζες τα επόμενα χρόνια δεν θα βλέπουμε τα καλά και ακριβά μοντέλα στη χώρα μας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Reaction score
1.614

Πιστέυω ότι με την οικονομική κατάσταση της χώρας και δεδομένου ότι τα εργοστάσια δεν δέχονται εγγυητικές επιστολές από Ελληνικές τράπεζες τα επόμενα χρόνια δεν θα βλέπουμε τα καλά και ακριβά μοντέλα στη χώρα μας.

Μα το περιστατικο δειχνει ακριβως το αντιθετο! Το υπαρχον stok εξαφανιστηκε σε χρονο tt, και αρα η ζητηση ειναι μεγαλυτερη της προσφορας. Μαλλον οι εισαγωγεις-αντιπροσωπειες δεν εκτιμησαν σωστα τη σχεση προσφορα-ζητηση-αγοραστικη δυναμη & φερανε λιγα κομματια.
Kαλα χριστουγεννα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Μα το περιστατικο δειχνει ακριβως το αντιθετο! Το υπαρχον stok εξαφανιστηκε σε χρονο tt, και αρα η ζητηση ειναι μεγαλυτερη της προσφορας. Μαλλον οι εισαγωγεις-αντιπροσωπειες δεν εκτιμησαν σωστα τη σχεση προσφορα-ζητηση-αγοραστικη δυναμη & φερανε λιγα κομματια.
Kαλα χριστουγεννα.
Όχι ακριβώς.
Τα πράγματα είναι περίπου όπως τα περιγράφει ο hamurabi.
Οι τράπεζες,βασικά,έχουν κόψει την πίστωση σε όλους,ακόμα και τις εισαγωγικές εταιρίες(δλδ επιταγές γιόκ) και επίσης οι κατασκευάστριες ζητάνε εξώφληση μετροιτίς.
Για το τι θα βλέπουμε τα επόμενα χρόνια κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.

Reaction score
0

Σίγουρα κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα βλέπουμε τα επόμενα χρόνια. Σκέψεις μόνο μπορούμε να κάνουμε. Σκέψεις όπως: δεδομένου ότι η Panasonic έχει ζήτηση γιατί δεν εισάγει σε χρόνο differential (of) time κάποια μοντέλα με air cargo ή γιατί η Sony δεν εισάγει στην Ελλάδα το κορυφαίο Blu-Ray BDP-S780. Σίγουρα κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αλλά την αυθονία που είχαμε τα τελευταία χρόνια μάλλον πρέπει να την ξεχάσουμε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas