- Reaction score
- 4.250
Πριν απο 5 μηνες αγορασα απο το εν λογω καταστημα μια θηκη για 2 εσωτερικους σκληρους δισκους. Μετα απο κανα διμηνο χαλασε και την επεστρεψα στο καταστημα. Μετα απο ενα μηνα μου ειπαν απο το σερβις οτι δεν γινεται και πιστωνεται στον λογαριασμο το ποσον των 50 ευρω και για αυτο ποσο θα μπορουσα να παρω κατι αλλο. Προσωπικα ομως με ενδιαφερε να αντικαταστησω το εν λογω προιον μ ενα ιδιο η παρομοιο. Δυστυχως ομως μεχρι και τωρα δεν εχουν. Στο ιντερνετ τα διαφορα καταστηματα εχουν μια πολυ μεγαλη ποικιλια. Τους ζητησα εφοσον δεν εχουν ιδιο η παρομοιο προιον να μου επιστρεψουν τα χρηματα της αγορας οπως κανουν ολα τα καταστηματα σε αναλογες περιπτωσεις. Μου απαντησαν οτι δεν γινεται και οτι πρεπει να αγορασω για το συγκεκριμενο ποσο κατι αλλο απο το καταστημα. Στην επιμονη μου οτι δεν με ενδιαφερει να αγορασω κατι ασχετο απλα για να δικαιολογησω το ποσο, αρχισε το το κολπο με το τηλεφωνο. Δηλαδη περιμενετε να το δουμε και θα σας παρουμε τηλεφωνο. Εχει περασει κοντα στον μηνα και τηλεφωνο δεν παιρνουν οποτε οποτε τους παιρνω τηλεφωνο σημερα θα σας παρουμε μην ανησυχειται. Και το κρυφτουλι συνεχιζεται.
Για 50 κωλοευρω να το δωσω παλι σε δικηγορο μου φαινεται υπερβολικο αλλα απο την αλλη τα εχω παρει ασχημα στο κρανιο και σκεφτομαι να περασω απο την Γιανιτσων και τους τα κανω ολα λιμπα.
Τελος παντων το ζητημα ειναι οτι οι αγοραστες καλο ειναι να ξερουν πλεον την πολιτικη της εν λογω εταιριας στο θεμα της εγγυησης.
Για 50 κωλοευρω να το δωσω παλι σε δικηγορο μου φαινεται υπερβολικο αλλα απο την αλλη τα εχω παρει ασχημα στο κρανιο και σκεφτομαι να περασω απο την Γιανιτσων και τους τα κανω ολα λιμπα.
Τελος παντων το ζητημα ειναι οτι οι αγοραστες καλο ειναι να ξερουν πλεον την πολιτικη της εν λογω εταιριας στο θεμα της εγγυησης.