- Reaction score
- 4.250
Πριν περιπου 2 χρονια (δεν εκλεισαν) αγορασα την PANASONIC 42PX80. Απο την εν λογω τηλεοραση ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Προχτες ομως το βραδι οταν τελειωσε μια ταινια που εβλεπα την κλεινω και ετοιμαζομαι να παω για υπνο. Στο σκοταδι ομως διακρινω στην τηλεοραση κατι γραμματα οπως οταν τελειωνει μια ταινια και στο τελος γραφει τα ονοματα ηθοποιων κ.λ.π. Στην δειαρκεια της ημερας δεν φαινονται. Επισης οσο η τιβι ειναι σε λειτουργια δεν υπαρχει κατι το μεμπτο.
Εαν η κατασταση δεν χειροτερεψει τοτε μπορω να πω οτι το προβλημα δεν ειναι ενοχλητικο κι εκει τελειωνει το ζητημα. Αν ομως χειροτερεψει τοτε τι γινεται? Φυσικα μια λυση ειναι να την επιστρεψω απο κει που την πηρα (techixx). Στην περιπτωση αυτη η τιβι θα παει Γερμανια και λογικα θα μου επιστραφει σς κανα διμηνο. Ποια ειναι η γνωμη σας?
Εαν η κατασταση δεν χειροτερεψει τοτε μπορω να πω οτι το προβλημα δεν ειναι ενοχλητικο κι εκει τελειωνει το ζητημα. Αν ομως χειροτερεψει τοτε τι γινεται? Φυσικα μια λυση ειναι να την επιστρεψω απο κει που την πηρα (techixx). Στην περιπτωση αυτη η τιβι θα παει Γερμανια και λογικα θα μου επιστραφει σς κανα διμηνο. Ποια ειναι η γνωμη σας?