Προβλημα με την CRT 32" που εχω, καμια ιδεα?

Reaction score
0
Δυστυχως η CRT 32" που εχω παρουσιαζει ενα πολυ ενοχλητικο προβλημα τον τελευταιο καιρο... Σε καποιο σημειο της οθονης (οχι παντα το ιδιο) παρουσιαζεται μια διαφανης γραμμη που ξεχωριζει αισθητα ειδικα στα ανοικτοχρωμα backgrounds. Η τηλεοραση ειναι μοντελο Samsung 32" Flat CRT 100Hz , και δυστυχως ειναι εκτος εγγυησης πλεον αφου την εχω γυρω στα 4 χρονια...οποτε δε ξερω τι να κανω...

Το φαινομενο παρατηρειται σε ολα τα καναλια αλλα σε διαφορετικο σημειο της οθονης στο καθενα. Σκεφτηκα μηπως παιει κατι με την κεραια ή με το tuner της τηλεορασης οποτε τσεκαρα και με το xbox αλλα και εκει συμβαινει. Δοκιμασα ακομα και με tuner απο video.
Ειχε παρουσιαστει και παλιοτερα το φαινομενο, αλλα ηταν αρκετα πιο αχνη η γραμμη, και σε καποια φαση σταματησε για αρκετο καιρο, και τωρα ξαναρχησε και ειναι πολυ εντονη η γραμμη για να μη σε ενοχλησει. Παλιοτερα ας πουμε την εβλεπα μονο σε λευκο background, τωρα φαινεται ξεκαθαρα σε οτιδηποτε χρωμα.

Η γραμμη ειναι διαφανης και φαινεται σαν να αναβοσβηνει (σαν flickering ενα πραγμα).

Εχει κανεις εμπειρια απο κατι τετοιο? Και τι μπορω να κανω αφου πλεον δεν εχει εγγυηση?
Αν δεν μπορειτε να καταλαβεται τι εννοω θα μπορουσα να βαλω και καποια φωτογραφια απο ψηφιακη μηχανη...

Reaction score
0
Αν και δεν εχω το ιδιο μοντελο τηλεορασης ειχα ενα παρομοιο προβλημα.Μια λεπτη αχνη λευκη γραμμη στην εικονα.Θα σου φανει περιεργο αλλα ηταν παρεμβολες απο το ασυρματο σταθερο τηλεφωνο!!!! Ελπιζω και το προβλημα σου να ειναι τοσο απλο!!! Οταν το μετακινησα εξαφανιστηκε!

Reaction score
0
pinturicchio said:
Αν και δεν εχω το ιδιο μοντελο τηλεορασης ειχα ενα παρομοιο προβλημα.Μια λεπτη αχνη λευκη γραμμη στην εικονα.Θα σου φανει περιεργο αλλα ηταν παρεμβολες απο το ασυρματο σταθερο τηλεφωνο!!!! Ελπιζω και το προβλημα σου να ειναι τοσο απλο!!! Οταν το μετακινησα εξαφανιστηκε!
Φιλε εγραψες...αυτη ηταν...και ουτε που το ειχα φανταστει...ενα απλο ασυρματο τηλεφωνο. Το πηγα 2 μετρα μακρια και ολα μια χαρα.
Ουφ ανακουφιστηκα κιολας που δε τα εχει φτυσει η TV εκτος εγγυησης :)
Χιλια ευχαριστω!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss