Προβλημα με AE-3000

Reaction score
0
Γεια σας...Σημερα παρελαβα απο την panasonic τον προβολεα μου τον οποιο τον εχω στειλει εως τωρα 2 φορες για το ιδιο προβλημα κ τωρα εντελει μου ειπανε οτι εχει φτιαχτει...Το προβλημα του ηταν οτι οταν το ανοιγα μετα απο 10-20 δευτερα εκλεινε κ επρεπε να κλεισω την τροφοδοσια για να ξαναπροσπαθησω μηπως και ανοιξει.Σημερα λοιπον τον παρελαβα κ μου γραφουν σαν προβλημα οτι ειχε καει το ballast unit λογο προβληματικης λαμπας κ ετσι μου αλλαξανε και τα 2...Πριν λιγο τον συνδεσα κ η εικονα που εχω ειναι αυτη...http://img829.imageshack.us/i/p2409102054.jpg/
http://img201.imageshack.us/i/p2409102055.jpg/ Συγνωμη για το μεγεθος της φωτογραφιας...Οι εικονες ειναι ετσι ακριβως και στην πραγματικοτητα.Θολες και "τραβηγμενες"..Προσπαθησα να παιξω με το focus του φακου αλλα δν γινετε τπτ...Ακουγεται ο θορυβος κ καλα οτι γυρναει τον φακο αλλα δν κανει τπτ...Τι μπορει να συμβαινει?Πληρωσα και με courier για να μου ερθει κρητη λογω της απεργιας τον μεταφορικων...

Reaction score
15.548
Απάντηση: Προβλημα με AE-3000

Mαλλον φιλε μου εφτιαξαν το ενα και χαλασε το αλλο...:133:

Υπαρχει περιπτωση να εγινε κατι στην μεταφορα..?

Παντως απο την στιγμη που πας να ρυθμισης το φοκους και δεν αλλαζει εστω και λιγο(δειχνωντας πως δουλευει)και ειναι τραβηγμενη η εικονα...δειχνει οτι υπαρχει μετατοπιση μηχανισμου....

Reaction score
15.548

Τα δυο πλαστικα λευκα γραναζακια εχουν να κανουν το ενα με την εστιαση και το αλλο με το ζουμ...

Κατι εχει γινει εκει...και μαλλον με το γραναζι εστιασης(focus)

Παρε ενα τηλ απο δευτερα στην εταιρια και πες το προβλημα σου..

Reaction score
0

Αχχχχ κατι τετοιο μου φαινεται ειναι...Σκεψου οτι το γραναζακι του Zoom δουλευει κανονικα...Το Focus παλι ειναι σαν να γυρναει συνεχομενα κ να μην σταματαει πουθενα...Λες να τον ανοιξω να τον κοιταξω μονος μου?Η φωτο ειναι απο Panasonic προβολεα ε?

Reaction score
15.548

Λες να σου εβαζα φωτο απο αλλον..:112::116:

panasonic pt ae4000 οι οποιοι ειναι ιδιοι..

Δυστυχως εισαι Κρητη..:133:
.....αλλιως θα στον εφτιαχνε ενας φιλος εδω(Αθηνα)

Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο Παντως....

Θα σου στειλω pm ενα τηλ μηπως και μπορει να σε βοηθησει το παληκαρι....

Reaction score
0

Α ωραια....Παντως βρηκα και εγω τις photos αυτες που δειχνουν τον 4000...Θα προσπαθησω μονος να δω αν τα καταφερω.Thanks για το τηλ. θα παρω αν ειναι αυριο να μην περνω τωρα βραδιατικα..Ευχαριστω και παλι...Παντως φαινεται σαν να εγινε 3D ο προβολεας μου τωρα!!(χαχαχα απτα νευρα μου ειναι αυτο..)

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Κωστα γνωρίζω ότι έκανε κάποιες προσπάθεις και ότι ήταν πού κοντα στην επίλυσή του.

Reaction score
15.548

Κοιτα ....
....δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να δωσει μια απαντηση..
..αλλα πιστευω πως οταν ζητας μια βοηθεια και προσπαθουν να στην δωσουν...τουλαχιστον πρεπει να αναφερεις τι εγινε...

Οχι οτι τρεχει κατι....απλα βλεπεις οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι καποιες φορες.....:133:

Παντα υπαρχει η πρωτη φορα....μαλλον και η τελευταια.....

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Κοιτα ....
....δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να δωσει μια απαντηση..
..αλλα πιστευω πως οταν ζητας μια βοηθεια και προσπαθουν να στην δωσουν...τουλαχιστον πρεπει να αναφερεις τι εγινε...

Οχι οτι τρεχει κατι....απλα βλεπεις οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι καποιες φορες.....:133:

Παντα υπαρχει η πρωτη φορα....μαλλον και η τελευταια.....

Δεν μου φανηκε τετοιος τυπος.

Reaction score
15.548

Και εμενα....αλλα πουντος...:142:

Και ξερεις..ε...απο απλη περιεργια...τιποτες αλλο....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.339
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades