Προβλημα με firmware για Τoshiba HD ep-30

Reaction score
0
Παιδιά γειά σας. Κατέβασα και εγκατέστησα το καινουργιο firmware (version 3.0) για το Toshiba Hd ep-30. Όλα πήγαν καλά μέχρι να τελειώσει η διαδικασία. Όταν ήμουν έτοιμος να το επανεκκινήσω ,διαπιστωσα ότι η συσκευή "κολλησε". Εμφανίζει στο display το "Welcome" και δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Το έβγαλα από τη πρίζα και το ξαναδοκίμασα, αλλά πάλι κολλάει στο "Welcome". Καμμιά ιδέα; Μπορει η αντιπροσωπεία να κάνει κάτι;

Reaction score
0
Τελικά πήρα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν ότι δεν γίνεται τίποτα! Η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη στη περίπτωση αυτή. Μου πρότειναν αλλαγή πλακέτας χωρίς να ξερει ο τεχνικός ποσο κοστίζει. Εγώ αναρωτιέμαι, εφόσον η Toshiba δημοσιεύει επίσημα μια καινουργια έκδοση firmware, όπου υπάρχει η πιθανότητα να μην μπει σωστά για κάποιο λόγο (π.χ γίνεται διακοπή ρεύματος) ή καποια άλλη αιτία, δεν θα πρεπει σε περιπτωση λαθους να προστατευει τον πελάτη, π.χ να υπήρχε κάποιο reset στη συσκευή και να επανέφερε το αρχικό firmware; Αναρωτιέμαι επίσης, αυτό ισχύει για όλες γενικά τις συσκευές ήχου-εικόνας που αναβαθμίζονται μέσω firmware;

Reaction score
164
Γενικά, ναι. Αν πάθει κάτι η συσκευή κατά την αναβάθμιση, δεν σε καλύπτει η εγγύηση.
Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την Toshiba στο εξωτερικό.
Λάθος σου που τους μίλησες για αναβάθμιση. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνεις τον κινέζο, "δεν είδα, δεν ξέρω", "αναβάθμιση; Τι είναι αυτό;" κτλ κτλ

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος