Προβλημα με ONKYO 876

Reaction score
0
Δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει κανεις κατοχος ΟΝΚΥΟ παρομοιο προβλημα αλλα πριν παω στο σερβις θα ηθελα την γνωμη οποιου μπορει να βοηθησει.
Ο ενισχυτης μου λοιπον εκει που παιζει στα καλα του καθουμενου σβηνει και περναει στο standby. Τον εχω κανα χρονο και δεν εχει κανει τετοια κολπα αλλη φορα. Σκεφτηκα μηπως υπρθερμενεται, αλλα ειναι τοποθετημενος σ' ενα ρακ που εχει τουλαχιστον 20 ποντους κενο απο πανω και αν και ζεστενεται αρκετα απο την πρωτη μερα οπως ολα αυτα τα μοντελα, δεν νομιζω ομως οτι θα μπορουσα να κανω κατι καλυτερο οσον αφορα την τοποθετηση και τον φυσικο εξαερισμο του. Εχω δε την εντυπωση (δεν μπορω να το πω με σιγουρια γιατι μονο μια μερα το δοκιμασα) οτι οταν παιζει σε χαμηλοτερς σταθμες δεν σβηνει, απ' την αλλη πριν μειωσω το volume επαιζε καπου στην μεση, αντε λιγο πιο πανω. Εμενα δεν μου φαινεται και πολυ φυσιολογικο αυτο που κανει και θα ηθελα την γνωμη οποιου μπορει να βοηθησει. Ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: Προβλημα με ONKYO 876

Definitive Audio BP10 L-R, Definitive Audio C-L-R 2000 για κεντρικο και δυο μικρα Idealo Line HC 204 για περιφερειακα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

επαιζες και πριν ενα χρονο στις ιδιες εντασεις ?
με ιδια ηχεια?
αν οχι ο ενισχυτης κλεινει για να προστατεψει την υπαρξη του.

Reaction score
0

Ναι το ολο setup ειναι ιδιο απο την αρχη που τοποθετησα αυτον τον ενισχυτη. Οι εντασεις οπως ειπα δεν ειναι πολυ υψηλες και τα ηχεια αρκετα ευαισθητα, επισης σε ιδιες εντασεις και ισως και υψηλοτερες ακομα και καλοκαιριατικα δεν εσβηνε. Μου μοιαζει αδιανοητο να μην μπορει να παιξει αυτα τα ηχεια. Να δοκιμασω να του βαλω κανα ανεμιστηρακι να του φυσαει αερα απο πανω και να δω αν κανει ξανα το ιδιο μηπως ειναι θεμα ζεστης (αν και δεν μου μοιαζει λογικο)?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μπα , μαλλον θελει σερβις, -μαλλον....Απο την στιγμη που δεν το εκανε, και το κανει τωρα κατι δεν παει καλα.

Reaction score
0

Θα με καλυψει η εδω αντιπροσωπεια ως οφειλει για δυο χρονια απο την στιγμη αγορας μιας και ο ενισχυτης ειναι αγορασμενος απο Γερμανια ή θα εχουμε τραβηγματα? Τι λεει η εμπειρια σου πανω σ' αυτο?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πιθανοτατα οχι, καντον μια βολτα απο εκει .Και ζητα να σου πουνε το κοστος επισκευης-ταυτοχρονα μιλα με το γερμανο και ρωτα τι παιζει.....

Reaction score
0

Το θεμα ειναι οτι καθε συσκευη αγορσμενη στην ΕΕ εχει δυο χρονια εγγυηση εντος ΕΕ οπου κι αν βρισκεται και απ' οπου κι αν εχει αγοραστει. Ειναι κοινοτικη οδηγια την οποια ακολουθουν παρα πολλες εταιριες. Αν ο εδω αντιπροσωπος δεν την τηρει τοτε τι μπορω να κανω? Ν' απευθυνθω στην μαμα ΟΝΚΥΟ? Θα βοηθησει? Απλα δεν εχω αλλη εμπειρια με την εν λογω εταιρια γι' αυτο ρωταω. Σε αλλες περιπτωσεις που ξερω συνηθως σε καλυπτουν κι αν δεν σε καλυψουν τοτε το κανουν αμα απευθυνθεις στην μαμα εταιρια και τους κραξει

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η μαμα εταιρια στην γερμανια την κανει γαργαρα, αν θες ρωτα στο υπουργειο εμποριου , τι ισχυει.Μετα το ξαναβλεπεις, αλλα εδω δεν καλυπτουν οι πιο πολλοι........

Reaction score
0

αυτο ειναι ενα προβλημα τοτε αν η μαμα την κανει γαργαρα. (τους εχω στειλει email ηδη και τους ρωταω σχετικα). Γιατι αν εισαι ορφανος και δεν εχεις μαμα απο πισω να σε υποστηριξει, τοτε μπλεκεις με δικηγορους και τα τοιαυτα αν θελεις να βγαλεις ακρη. Νομιζω βεβαια οτι αν το τραβηξει καποιος οσο παει σε μια τετοια υποθεση κι αν εχει και νομικη υποστηρηξη στο τελος θα δικαιωθει, απλα αυτη την στιγμη μιλαμε υποθετικα, οποτε θα πραξω βλεποντας και κανοντας. Δεν ειναι το χρηματικο ζητημα στην υποθεση (δεν νομιζω οτι το κοστος θα ειναι και τεραστιο για το προβλημα που περιγραφω) αλλα δεν μ' αρεσει η πολιτικη καποιον να σου πουλανε κατι και μετα να κανουν πως δεν σε ξερουν και να αγνοουν πληρως τα νομιμα δικαιωματα σου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν μπλεκεις καθολου, ρωτας πρωτα το υπουργειο , και μετα πρατεις αναλογα.Δεν χρειαζεσαι καν δικηγορο, τα αναλαμβανει ολα το υπουργειο.

Reaction score
1

Δεν μπλεκεις καθολου, ρωτας πρωτα το υπουργειο , και μετα πρατεις αναλογα.Δεν χρειαζεσαι καν δικηγορο, τα αναλαμβανει ολα το υπουργειο.
argi Το υπουργειο απλα θα κοινοποιησει την καταγγελια - παραπονο του φιλου μας και θα ζητησει τις αποψεις της εταιρίας. Αφου τις καταγραψει ( καπου πολυ βαθεια) θα νιψει τα χειρας του. Απο εκει και περα για να πας στο δικαστηριο χρειαζεσαι δικηγορο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν ειναι ετσι, εχουμε παραδειγματα αναλογα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Ποιό firmware του τρέχεις φίλε μου; Είχες κάνει καμία προσπάθεια να αναβαθμίσεις;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αν θες σου δινω καποια τηλεφωνα, αλλα πρωτα μιλα ευγενικα με την αντιπροσωπια και αν δεν, το βλεπουμε.

Reaction score
1

δεν ειναι ετσι, εχουμε παραδειγματα αναλογα.
τοτε αλλαζει το πραγμα, μιλαμε για νομολογια λοιπον και προηγουμενο δεδικασμενο.....αρκετα ενδιαφερον θα ελεγα....

ομως εχω μια απορια, αν υπαρχουν παραδειγματα, τοτε γιατι η αντιπροσωπεια δεν συμμορφωνεται? θελει σωνει και καλα να παιδευει τους πελατες της ;

Reaction score
0

τοτε αλλαζει το πραγμα, μιλαμε για νομολογια λοιπον και προηγουμενο δεδικασμενο.....αρκετα ενδιαφερον θα ελεγα....

ομως εχω μια απορια, αν υπαρχουν παραδειγματα, τοτε γιατι η αντιπροσωπεια δεν συμμορφωνεται? θελει σωνει και καλα να παιδευει τους πελατες της ;
Ελα ντε! Γιατι ταλαιπωρουν τον κοσμο (οποια εταιρια και αν ειναι)?
Παρεπιπτοντως απο την ONKYO Europe δεν εχω λαβει ακομα απαντηση για το αν μπορω να απευθυνθω στην Ελληνικη αντιπροσωπια για ξτημα σερβις κατα την διαρκεια της εγγυησης.

Απ' την αλλη εχει καμμια βδομαδα που δουλευει κανονικα, οποτε δεν μπορω να τον παω στην εδω αντιπροσωπεια ακομη!!!

Το παρακολουθω το ζητημα μηπως βγαλω ακρη σχετικα με το ποτε σβηνει και ποτε οχι

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis