Προβλημα με PS3 με PC και κοινη χρήση αρχειων media

Μηνύματα
46
Reaction score
8
Καλημέρα,

δεδομένου οτι "χτίζω" αυτη τη στιγμή ένα ηχοσύστημα hi-fi και δεδομένων των οικονομικών συγκυριών, χρησιμοποιώ το PS3 μου ως CD και διαδικτυακό Media player σε συνδυασμό με τα MP3 αρχεία που βρίσκονται στον εξωτερικό σκληρό δίσκο του PC μου.
Όλα τα παραπάνω είναι συνδεδεμένα σε οικιακό δίκτυο μέσω καλωδίου LAN.

Μέχρι χθές πρωί όλα καλά. Ό,τι υπήρχε απο καιρό περασμένο στη βιβλιοθήκη του Windows media player 11, έπαιζε κανονικά και τέλεια στο hi-fi μου μέσω του PS3.
Έπειτα από την ένταξη όλων των mp3 του σκληρού στη βιβλιοθήκη του παραπάνω προγράμματος (περίπου...552GB :cautious:), αρχικά μου έβγαινε ένδειξη στο PS3 και την συνδεδεμένη με αυτό τηλεόραση μου "DLNA protocol error 2006".
Με αναζητήσεις μου στο διαδίκτυο και ανάλογες αλχημείες τύπου "διαγραφή μνήμης cache" του media player 11, "αποδοχή όλων των συσκευών πολυμέσων του τοπικού δικτύου" από το μενού "Ροή" στη "Βιβλιοθήκη" κτλ., ναι μεν το PS3 εξακολουθεί και βλέπει τον Media Player του PC μου σήμερα ως MS, αλλά δεν βλέπει πλέον καθόλου αρχεία!

Τί μπορεί να "παίζει" λοιπόν και πως μπορω να βρώ λύση;

Υπόψην ότι το PS3 ήταν και είναι στην πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού, ο Media Player έχει κι αυτός την πιο πρόσφατη έκδοση,το PC μου εχει τα Windows 7 και βρίσκεται 15 μετρα μακρυά απο το υπολοιπο σύστημα, οπότε δεν "παίζει" σενάριο σύνδεσης μέσω κάρτας ήχου, κι ο εξωτερικός σκληρός δίσκος είναι ένας Seagate FreeAgent Desk 1,5T.

Ευχαριστώ!!
 

Μηνύματα
46
Reaction score
8
Απάντηση: Προβλημα με PS3 με PC και κοινη χρήση αρχειων media

Υπόψην ότι μέχρι και την 6η σελιδα της παρουσας κατηγοριας δε βρηκα κατι που να λύνει το προβλημα. Επιπλέον το ρουτερ "βλέπει" το PS3 κι εχω ενεργοποιημένο το upnp.

Ευχαριστώ
 


Μηνύματα
46
Reaction score
8
Απάντηση: Προβλημα με PS3 με PC και κοινη χρήση αρχειων media

Ευχαριστώ για την απόκριση, αλλα "άσπρη" μέρα δε βλέπω ούτε εκει. Ίσως πρόκειται για κάποια διένεξη τελικα. Δε μπορεί στο μενού του PS3 να εμφανίζονται κανονικα οι λίστες αναπαραγωγής οπως ακριβώς είναι στον Media Player 11 ενώ το σύνολο της "μουσικής" στη βιβλιοθήκη, όχι.
Ενδεχομενως να είναι θέμα μνήμης, να δυσκολεύεται δλδ. το PS3 να "φορτώσει" το σύνολο των 550gb μουσικής του Media Player 11 στο μενού του.
Αντιθετα, απο τις λίστες αναπαραγωγής μπορω κανονικά να ακούσω μουσική, συγκεκριμένα πράματα όμως αναγκαστικά.
υπαρχει περίπτωση να φτάσει κατι στο ρουτερ, και να ξεπεραστεί συνδέοντας με κάποιο τροπο απευθείας το PC με το PS3;
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.309
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top