Προβλημα με ps3

Reaction score
0
Καλησπερα! Θα ηθελα την βοηθεια σας.Απο χτες οταν ανοιγω το ps3 μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: The hard disk"s file system is corrupted and will be restored.Και απο κατω την επιλογη οκ.Παταω οκ κανει restoring και οταν τελειωνει μου εμφανιζει παλι το ιδιο μηνυμα.Ειναι χαλασμενος ο σκληρος δισκος η κατι αλλο; Εχαριστω !!!

Reaction score
5
Καλησπέρα και σε σενα. Άμεση λύση για το πρόβλημά σου δεν ξέρω να σου πω εκτός από το να ετοιμαστείς ψυχολογικά για το service της Sony!

Reaction score
0
Αν είσαι εκτός εγγύησης θα μπορούσες να αλλάξεις το σκληρό μόνος σου, είναι αρκετά εως πολύ εύκολο. Αλλιώς service.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Προβλημα με ps3

Αν είσαι εκτός εγγύησης θα μπορούσες να αλλάξεις το σκληρό μόνος σου, είναι αρκετά εως πολύ εύκολο. Αλλιώς service.
Ειμαι εκτος εγγυησης αλλα ειναι σιγουρα σκληρος;Και μηπως ξερεις ποσο κανει;

Reaction score
50
Απάντηση: Προβλημα με ps3

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

Hey, I had the same thing happen. The first two times it happened, the restore worked, and I was able to continue using the system. A few weeks later, I received the error, and the restore wouldn't take, it would just reset and come back to the same error.

I fixed it with the following steps.

1. Took out the PS3 HDD (clicked open the cover, unscrewed the blue screw, slid drive towards the front)
2. Opened up my WD External USB drive case (runs on a 2.5" HDD)
3. Plugged the PS3 HDD into the USB case, and plugged it into my PC.
4. Ran the diskmgmt.msc from the Windows RUN in the START Menu
5. Once the drive came up, I had to right-click on it and initialize it, this gave it a drive letter.
6. Then I downloaded this little app : (http://www.ridgecrop.demon.co.uk/downloa...
7. Extracted it, and ran the following command in a DOS prompt: fat32 format e: ***obviously replacing the e: with the drive letter you saw in the disk management window.
8. Plugged the HDD back into the Ps3, and it formatted it to it's filesystem, and all was well.

PS. I found these steps on http://www.ps3forums.com/archive/index.p...

Honestly it was pretty simple, the hardest part was crackinig open my external USB drive, as I didn't want to ruin it's shiny case http://www.wdc.com/global/products/image...
ort_Portable_2&filter=31796¤timage=frn...

Reaction score
1

Να ρωτησω, ειχες περασει το firmware που ειχε βγει(2.40)?

Reaction score
0

Να ρωτησω, ειχες περασει το firmware που ειχε βγει(2.40)?
Ναι φιλε μου ειχα περασει την προηγουμενη ημερα την 2.40.Λες να ειναι απο αυτο;Και τι κανουμε τωρα;Να ηξερα σιγουρα οτι ειναι σκληρος να παω να παρω αλλον.Αλλα ειναι; Η θα δωσω τσαμπα λεφτα και τελικα θα παω για service στους αετονυχηδες.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Προβλημα με ps3

Ειμαι εκτος εγγυησης αλλα ειναι σιγουρα σκληρος;Και μηπως ξερεις ποσο κανει;
Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Φαίνεται ότι είναι σκληρός (bad sector ή κάτι τέτοιο) αλλά είναι ίσως ρίσκο να πάρεις άλλο σκληρό χωρίς να είσαι 100% σίγουρος.

Reaction score
1

Ναι φιλε μου ειχα περασει την προηγουμενη ημερα την 2.40.Λες να ειναι απο αυτο;Και τι κανουμε τωρα;
Απ'τη στιγμη που πριν ηταν ολα ενταξει, προφανως φταει το firmware, το εχουμε αναφερει και στο σχετικο thread. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ψαξεις στο net για λυση σχετικα με το 2.40. Εναλλακτικα ενημερωνεις την sony, οτι το update σου εχει δημιουργησει προβλημα, μπας και φιλοτιμηθουν να το διορθωσουν ή να σου δωσουν αλλο!

Reaction score
50

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση καούρα με τις αναβαθμίσεις. Βγαίνει η αναβάθμιση και όλοι τρέχουν να την κάνουν. Αφήνετε πάντα 3-4 μέρες για λόγους ασφαλείας.
Σε τελική ανάλυση ούτε θα γίνει κάτι σούπερ-ντούπερ στο μηχάνημα μετά την αναβάθμιση και προτιμώ να μην είμαι εγώ tester προβλημάτων.......

Πάντως έχω την αίσθηση ότι το παραπάνω πρόβλημα του παιδιού δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση. Σε αναζήτηση που έκανα δεν διάβασα ότι έκαναν αναβάθμιση στο 2.40 και μετά τους το εμφάνισε.....

Reaction score
50

Ναι φιλε μου ειχα περασει την προηγουμενη ημερα την 2.40.Λες να ειναι απο αυτο;Και τι κανουμε τωρα;Να ηξερα σιγουρα οτι ειναι σκληρος να παω να παρω αλλον.Αλλα ειναι; Η θα δωσω τσαμπα λεφτα και τελικα θα παω για service στους αετονυχηδες.

Αν έχεις κάποιο φίλο που ασχολείται με υπολογιστές δοκίμασε αυτά που ανέφερα παραπάνω. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 100% ότι θα δουλέψουν αλλά δεν θα πάθει και κάτι το μηχάνημα.

Μια θήκη για εξωτερικό σκληρό 2.5άρη θα χρειαστείτε.

Reaction score
0

Ενταξει παιδια τελος καλο ολα καλα!:114:Ευτυχως εχω ενα φιλαρακι που εχει και αυτος ps3 και πηγα σπιτι του με το δικο μου μηχανημα και του εβαλα τον δικο του δισκο σε εμενα για να σιγουρευτω αν ειναι δισκος.Το μηχανημα μου ζητησε να κανω format και υστερα μου ανοιξε το menu κανονικα!!!Υστερα απο αυτο πηγα και αγορασα εναν σκληρο δισκο της western digital 160GB στα 59 ευρω! πιστευω καλη τιμη.Στα ιδια GB η seagate ζηταγε 165 ευρω!Το μονο που με φοβησαν 1-2 πωλητες οτι θα εχω προβλημα συμβατοτητας!Ενω αλλοι μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει θεμα < φαυλος κυκλος >.Εκει το ρισκαρισα και ευτυχως ολα καλα.Το μηχανημα λειτουργησε κανονικα!!!!!! Τελειωνοντας να σας ευχαριστησω για την βοηθεια σας και το ενδιαφερον σας!!!!:126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προβλημα με ps3

Ενταξει παιδια τελος καλο ολα καλα!:114:Ευτυχως εχω ενα φιλαρακι που εχει και αυτος ps3 και πηγα σπιτι του με το δικο μου μηχανημα και του εβαλα τον δικο του δισκο σε εμενα για να σιγουρευτω αν ειναι δισκος.Το μηχανημα μου ζητησε να κανω format και υστερα μου ανοιξε το menu κανονικα!!!Υστερα απο αυτο πηγα και αγορασα εναν σκληρο δισκο της western digital 160GB στα 59 ευρω! πιστευω καλη τιμη.Στα ιδια GB η seagate ζηταγε 165 ευρω!Το μονο που με φοβησαν 1-2 πωλητες οτι θα εχω προβλημα συμβατοτητας!Ενω αλλοι μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει θεμα < φαυλος κυκλος >.Εκει το ρισκαρισα και ευτυχως ολα καλα.Το μηχανημα λειτουργησε κανονικα!!!!!! Τελειωνοντας να σας ευχαριστησω για την βοηθεια σας και το ενδιαφερον σας!!!!:126:
Μπράβο! Και φθηνότερα σου ήρθε, και μεγαλύτερο δίσκο έβαλες και χωρίς PS3 δεν έμεινες. :107:

Reaction score
1
Εγώ είχα βάλει 320αρι με 100ευρώ. Πάντος εγω στο νέτ είδα οτι αρκετοί φορμάραν σκληρό λόγο 2.40

Reaction score
1
Παιδια εγω εχω τον 60αρη κ ενος φιλου μου του εκλεισε κ δεν του ξανανοιξε κ αναγαστηκε να παρει καινουριο.Μηπως να αρχισω να φοβαμαι?Το λεω αυτο γιατι πολλα εχουν ακουστει περι προβληματικων μοντελων με τα 60gb.

Reaction score
62
Παιδια εγω εχω τον 60αρη κ ενος φιλου μου του εκλεισε κ δεν του ξανανοιξε κ αναγαστηκε να παρει καινουριο.Μηπως να αρχισω να φοβαμαι?Το λεω αυτο γιατι πολλα εχουν ακουστει περι προβληματικων μοντελων με τα 60gb.

Ειδικά τα των 60 έχουν βγει σκυλιά!! Αυτό έτυχε μάλλον. Μην ανησυχείς για τίποτα!!

Reaction score
4
Σε ολες τις συσκευες υπαρχει και το ποσοστο των ελαττωματικων.
Στο φορουμ παντως εχουμε οι περισσοτεροι το 60αρη και δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα.
Αυτα που ειχαν ακουστει ηταν για μια φουρνια απο 40ρια και μερικα 60ρια που δεν διαβαζε τα BR.
Δεν βλεπω τον λογο να ανησυχεις.

Reaction score
1
Κ εγω στην αρχη οταν πρςτοπηρα το ps3 δεν διαβαζε το ΒD κ φοβαμαι μηπως ξανασυμβει η κατι αντιστοιχο

Reaction score
1
Kαλησπερα παιδια.Αγορασα ενα παιχνιδι απο ebay για ps1 (δεν ειναι PAL αλλα NTSC) κ δεν μου παιζει επειδη ειναι Αμερικανικο κ οχι Ευρωπαικο.Μπορω να κανω κατι για να το φτιαξω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.052
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp