Προβλημα με ps3

Reaction score
62
Kαλησπερα παιδια.Αγορασα ενα παιχνιδι απο ebay για ps1 (δεν ειναι PAL αλλα NTSC) κ δεν μου παιζει επειδη ειναι Αμερικανικο κ οχι Ευρωπαικο.Μπορω να κανω κατι για να το φτιαξω?
Δυστυχώς όχι...

Reaction score
1
Εχω ενα νεο προβλημα.Μου εδωσε ενασ φιλος μου για να παιξω το LOTR:Conquest κ καθως παιζω σε multiplayer ξαφνικα μου κολλαει.Αυτο μου το εκανε 3 φορες συνεχομενες κ μου κολλαγε ολο το συστημα το μονο που μπορουσα να κανω ειναι να βγαλς το παιχνιδι.Φταιει το PS3(60Gb) ή το παιχνιδι?

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Προβλημα με ps3

Εχω ενα νεο προβλημα.Μου εδωσε ενασ φιλος μου για να παιξω το LOTR:Conquest κ καθως παιζω σε multiplayer ξαφνικα μου κολλαει.Αυτο μου το εκανε 3 φορες συνεχομενες κ μου κολλαγε ολο το συστημα το μονο που μπορουσα να κανω ειναι να βγαλς το παιχνιδι.Φταιει το PS3(60Gb) ή το παιχνιδι?
Αν δεν σου κολλάει κανένα άλλο παιχνίδι, τότε δεν φταίει το σύστημα. Δοκίμασες να καθαρίσεις το δισκάκι?? Μήπως έχεις αποσυνδέσεις στο internet και δημιουργεί κολλήματα??

Reaction score
4
Απάντηση: Προβλημα με ps3

Λογικα πρεπει να φταιει το παιχνιδι.
Με ενα γρηγορο search που εκανα στο google εμφανιστηκαν και αλλοι που εχουν το ιδιο προβλημα ειδικα σε split screen.
Να περιμενεις καποιο patch συντομα που θα διορθωνει το προβλημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.052
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp