Προβλημα? με SAMSUNG 32R86B

Reaction score
0
Αγορασα προχθες τη παραπανω τηλεοραση.Ολα καλα φωτεινοτητα, κοντραστ,χρωματα, μενου κ.λ.π Υπαρχει ομως ενα σοβαρο προβλημα.Η τηλεοραση δειχνει καλα μονο σε πλανα που δεν υπαρχει κινηση .Οπου υπαρχει και η παραμικρη κινηση η εικονα φαινεται σα ψευτικη.π.χ δειχνει ενα προσωπο σε κοντινο πλανο και μολις κινειται φαινεται οπως φαινονται οι παιχτες στο play station.
Εβαλα για να δοκιμασω την τιβι dvd με φυσικα τοπια και μολις κινειται η εικονα ολα φαινονται σα ψευτικα σαν ρετουσαρισμενα.Μια συσταδα με 5-7 θαμνους με το που κινειται η εικονα φινονται σαν μια πρασινη μαζα.Ενταξει ειπαμε δεν ειναι crt αλλα οχι και ετσι.
Αν φταιει η συγκεκριμενη τιβι εχει καποιο προβλημα δεν πειραζει,
γιατι ο Κωτσοβολος (απο οπου την πηρα )μου την εφερε απο το ραφι και η συσκευη περα απο γρατσουνιες ηταν και μες τη σκονη .Θα μου την αλλαξουν δηλαδη.Εναι ομως δυνατον να ειναι θεμα τεχνολογιας LCD,δηλαδη να εχει σχεσει με το χρονο αποκρισης?Τοσο χαλια?Το μονιτορ που εχω στο πισι το philips 190x7
(tn πανελ) δε μου το κανει αυτο .Υπαρχει στην κινηση μια σχετικη θολουριτσα αλλα οχι αυτο το πραγμα.Παντως αν ειναι θεμα χρονου αποκρισης κ.λ.π.και δεν προκειται για προβλημα ,αλλα ειναι κατι νορμαλ για lcd τιβι απορω γιατι καθομασται και ασχολουμαστε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm