Προβλημα με Samsung D8000.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.917
Απάντηση: Προβλημα με Samsung D8000.

51 ετών κι ακόμα παιχνίδια παίζεις; :136:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752

Όχι, δοκίμασα του γιού μου. Κάποια στιγμή έπαιξα GT 5, αλλά τα πήγα τόσο... καλά που το παράτησα. :138:

Reaction score
49

Υποστηρίζει 1080i, ουσιαστικά το επόμενο playstation είναι που θα αναπαράγει σωστά FULL HD 1080p εικόνα. Αν πατήσεις 1080p αυτόματα στο μετατρέπει σε 1080i

Έχεις συνδέσει το PS3 με την τηλεόρασή σου μέσω HDMI ή μέσω Component?
Αν συνδέεις τις συσκευές με HDMI δες ξανά τις ρυθμίσεις σου γιατί είναι δεδομένο πως πρέπει το PS3 να βγάλει 1080p στα menu του και σε αρκετά παιχνίδια (πχ GT5) και 720p σε άλλα παιχνίδια (πχ Assassin's Creed).
Αν συνδέεις τις συσκευές με component, τότε ναι, μπορεί να φτάσει μέχρι 1080i αλλά δεν φταίει το PS3 για αυτό. Φταίει το κλείδωμα της αναλογικής εξόδου.

Ρύθμισε το PS3 σου σωστά και έλεγξε αν η τηλεόρασή σου μπορεί να δεχθεί 1080p και τι ανάλυση είναι το πάνελ της (πχ παλιότερα υπήρχαν panel philips που έγραφαν 1080p και τελικά ήταν 1080i με την philips να δηλώνει πως εννοούσαν 1080pixels και όχι 1080progressive που είναι βεβαίως το σωστό!!)

Reaction score
49

Όχι, δοκίμασα του γιού μου. Κάποια στιγμή έπαιξα GT 5, αλλά τα πήγα τόσο... καλά που το παράτησα. :138:

Και την G27 τι την έκανες? :121:
Παίξε λέμεεεεεεε.
Με ελάχιστη προσπάθεια θα βελτιωθείς πάρα πολύ :107:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752

Ακόμα δεν την έχω συνδέσει. :120:

Reaction score
49

Ακόμα δεν την έχω συνδέσει. :120:
Μέγα λάθος!!!
Σύνδεσέ την και θα πάθεις πλάκα.
Καμία απολύτως σχέση.
Με την G27 θα έχεις απόλυτη simulation και θα καταευχαριστηθείς το παιχνίδι

Reaction score
0

Kαλημερα παιδια... Επιστρεφω με νεο... προβλημα.. :141:
Παλι σε D8000 αλλα οχι στην ιδια που ειχα στειλει στο service την προηγουμενη φορα.
Πανω δεξια, λοιπον, εκει που εβλεπα ταινια εμφανιστηκαν 3 κοκκινες κουκκιδες. 3 κολλημενα ας πουμε πιξελ. Κοκκαλωσα την οθονη σε σκουρο (κατα προτιμηση μαυρο φοντο οπου φαινεται καλυτερα το προβλημα) και αρχισα να πιεζω ελαφρα με ενα πανι μικροινας το πανελ... Τα δυο επανηλθαν. Τωρα εχει μεινει το ενα το οποιο κανει τα δικα του... Αλλες φορες μενει σταθερα κοκκινο κ αλλες αναβοσβηνει κοκκινο-μαυρο....

Τωρα τι να κανω..?... Η εγγυηση σιγα μη καλυπτει ενα πιξελ οποτε... Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω?
Θα μου πειτε... Σε πειραζει τοσο ενα πιξελ? 2.000.000+ εχεις!
Ναι. Δεν με πειραζει το ενα πιξελ αλλα το οτι ειχα δωσει ενα 1800αρι για την καθεμια κ ο κολλητος μου, που εδωσε τα μισα για μια περισσοτερων ιντσων Lg μου ριχνει χοντρο δουλεμα συνεχως...

Ειλικρινα εχω απαυδησει... Απορω που ολοι πινανε νερο στο ονομα της samsung οταν ψαχνομουνα για τηλεορασεις... Καλυτερα ενα ''κατωτερο'' τεχνολογικα πανελ της LG -αλλα αξιοπιστο- παρα αυτο το πραμα...
Συγνωμη αν σας πρηζω με περιττα σχολια, αλλα ηθελα καπου να τα πω...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Γιά άφησε την παίξει με ''χίονια''(δλδ χωρίς κεραία σε αναλογικό κανάλι) για καμιά ώρα μπας και ξεκολλήσει.

Reaction score
0

Γιά άφησε την παίξει με ''χίονια''(δλδ χωρίς κεραία σε αναλογικό κανάλι) για καμιά ώρα μπας και ξεκολλήσει.

Kατι αλλο υπαρχει? Γιατι με το που το αφηνω στα χιονια μαυριζει την οθονη κ μου βγαζει μια λεζαντα που λεει ''ασθενες η΄καθολου σημα''...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Το 2ο δεν ξέρω αν θα πιάσει γιατί νομίζω ότι η οθόνη της D8000 δεν πιέζεται.

Edit:Άκυρο,μόλις είδα ότι o Κarn κατάφερε να ξεκολλήσει 2 εκ των 3 πιξελ,με αυτό τον τρόπο..

Reaction score
0

Λοιπον, εχω βαλει να παιζει το βιντεακι που κανει τις εναλλαγες των χρωματων γρηγορα... Περιμενω...

Ναι πιεζεται η οθονη. ΘΕλει λιγο παραπανω δυναμη αλλα πιεζεται.

Reaction score
0

Απ οτι φαινεται θα πρεπει να μαθω να ζω μ αυτο...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas