- Reaction score
- 1.549
Εχω αρχησει να ανχωνομαι με τον τελικο μου... Μετα απο γδαρσιματα που εκανε το δεξι του καναλι το εστειλα σε τεχνικο ο οποιος διεγνωσε χαλασμενη προενισχυτρια λαμπα... (αν και ημουν σιγουρος πως τις ειχα σκατζαρει και αυτες μεταξυ τους...) Τσπ αφου πηρε ενα 30ρι ετσι για το καλο πηρα τον ενισχυτη και αποφασισα αφου οπως ειπε ηταν απλα η λαμπα να παρω μονος μου ενα ζευγαρι 8GH6A και να το φορεσω οπως και εκανα ... πηρα απο τον Ριτσο ενα ζευγαρι Αγγλικες (αλλα made in taiwan) TRIGON προς 35 ευρω η μια ... και αφου τις εβαλα με το που ζεσταθηκε στο 1 λεπτο παλι τα ιδια! ξυσιματα στο δεξι καναλι... Με λιγα λογια δουλεια δεν καναμε και πραγματικα ειναι κριμα να μην υπαρχει (η να μην εχω βρει ακομα) ενας τεχνικος που θα σου κανει σωστα την δουλεια σου!...
Τσπ την πεμπτη αποφασισα να κανω μια μικρη εγχειρηση και να ανοιξω το καπακι του μειν μπορντ πανω στο οποιο καθονται οι προενισχυτριες . Επειδη ειναι πολυ απλος σαν κατασκευη ο τελικος μου πιστευω πως αν ειναι κατι απλο (πχ αν εχει ξεκολλησει η βαση της λαμπας ) θα το δω...
αλλες γνωμες για το τι μπορει να ειναι το προβλημα ευπροσδεκτες!...
να πω πως οταν κανει τα γδαρσιματα το καναλι, τρεμοπαιζει και το λεντ του bias. επεισης να πω πως το καναλι ειναι σχεδον νεκρο (απο το ηχειο ακουγεται μονο φυσιμα και γδαρσιματα)
Τσπ την πεμπτη αποφασισα να κανω μια μικρη εγχειρηση και να ανοιξω το καπακι του μειν μπορντ πανω στο οποιο καθονται οι προενισχυτριες . Επειδη ειναι πολυ απλος σαν κατασκευη ο τελικος μου πιστευω πως αν ειναι κατι απλο (πχ αν εχει ξεκολλησει η βαση της λαμπας ) θα το δω...
αλλες γνωμες για το τι μπορει να ειναι το προβλημα ευπροσδεκτες!...
να πω πως οταν κανει τα γδαρσιματα το καναλι, τρεμοπαιζει και το λεντ του bias. επεισης να πω πως το καναλι ειναι σχεδον νεκρο (απο το ηχειο ακουγεται μονο φυσιμα και γδαρσιματα)