Προβλημα με spotify σε πολυκαναλο

Reaction score
1.469
Παιζοντας μουσικη μεσω spotify σε πολυκαναλο marantz sr5010 στα δυο ηχεια ακουγονται παρασιτα χρατς χρουτς κσι επισης εχοντας αναμμενη και την tv κανει και αυτη παρασιτα
Τα οποια δεν γινονται οταν παιζω μεσω spotify μεσω του αλλου μου δικαναλου ενισχυτη στα ιδια ηχεια
Καμια ιδεα?

Reaction score
1.469
Για καποιον που αντιμετωπισει παρομοιο θεμα
Καποιο hdmi γεφυρωνε τα εβγαλα ολα σπ τον ενισχυτη,τα ξαναεβαλα και δουλεψε
Τοσο απλο...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Και στο δικό μου σύστημα έχω κατά καιρούς προβλήματα με τα καλώδια hdmi. Θέλουν προσοχή στην χρήση, κατά την αγορά προσοχή στην ποιότητα κατασκευής και τακτική συντήρηση.

Reaction score
1.469
Και στο δικό μου σύστημα έχω κατά καιρούς προβλήματα με τα καλώδια hdmi. Θέλουν προσοχή στην χρήση, κατά την αγορά προσοχή στην ποιότητα κατασκευής και τακτική συντήρηση.
Προσοχη στην ποιοτητα ενταξει
προσοχη στη χρηση και Τακτικη συντηρηση τι εννοεις?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Το συχνό βάλε - βγάλε τα καταστρέφει, όσο για το δεύτερο, κατά καιρούς χρειάζεται καθαρισμός και απομάκρυνση της σκόνης.
Αυτά σε συζήτηση με τον πωλητή, κατά την προμήθειά ενός σχετικά ποιοτικού καλωδίου.

Reaction score
1.469
Το συχνό βάλε - βγάλε τα καταστρέφει, όσο για το δεύτερο, κατά καιρούς χρειάζεται καθαρισμός και απομάκρυνση της σκόνης.
Αυτά σε συζήτηση με τον πωλητή, κατά την προμήθειά ενός σχετικά ποιοτικού καλωδίου.
Ναι οκ καταλαβα και συμφωνω:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis