Προβλημα με Subwoofer...

Reaction score
0
Καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ και δεν γνωρίζω αν είναι το κατάλληλο σημείο να ρωτήσω για το πρόβλημα μου, ελπίζω να με συγχωρήσετε αν έκανα λα8ως :)

Μέτα από πολύ καιρο κατάφερα να αγοράσω έναν πολυκαναλο ενισχυτή πάρα πολύ φτηνα,δυστυχώς τα χρήματα μου δεν φτάσανε και για ηχεία.. έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα ηχεία 5.1 που είχα για τον υπολογιστή (10 ετιας και βαλέ 5w το κα8ενα και το Subwoofer 15-20w ).Καταφερα να τα συνδέσω ολα εκτος του Subwoofer. Δύστυχος είναι passive και δεν λειτουργεί :122: Χρήματα δεν υπάρχουν άλλα λόγο ότι είμαι άνεργος. Υπάρχει καμιά ιδεα για το τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων παιδιά για την βοη8εια :)

Reaction score
0
Απάντηση: Προβλημα με Subwoofer...

Καλώς σας βρήκα.Το Subwoofer φίλε μου είναι παλιό τις creative (cambridge Soundworks) από το 5.1 DTT 2500. Συνδέετε σαν ένα κανονικό ηχείο με ένα 2πλο καλώδιο που καταλήγει σε RCA.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Απ ότι βλέπω το sub έχει μια είσοδο .
Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος.

Reaction score
0

Ναι έχει μόνο μια είσοδο...Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Έχεις κανα άλλον παλιό ενισχυτή στο σπίτι;

Reaction score
0

Νομίζω πως όχι... γιατί υπάρχει κάποιος τρόπος να δούλεψη?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Nα δώσεις σήμα σε έναν άλλον ενισχυτή απο την sub out του πολυκάναλου και μετά να συνδέσεις το sub σε μιά έξοδο ηχείων του 2ου ενισχυτή.

Reaction score
0

Δυστυχώς δεν έχω...γμτ είναι κρίμα να το έχω να κάθετε και να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Δοκίμασα να το συνδέσω στην κάρτα ήχου που έχει πολυκαναλο 7.1 output αλλά ο ήχος που βγαίνει είναι παρά πολύ σιγανός...

Reaction score
0

Ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά αυτήν την στιγμή δεν έχω ούτε αυτά.Θα κοιτάξω μήπως και βρω Subwoofer έστω και μικρο από κανένα γνωστό.Και αν με το καλό βρω θα χαρίσω αυτό που έχω σε όποιον το θέλει :)

Ευχαριστώ πολύ για την βοη8εια παιδια!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier