???Προβλημα με USALS???

Reaction score
0
Καλημερα στην παρεα!!!Εχω τον Dreambox DM 800 bootloader 76 και αφου καταφερα να περασω ενα ιματζ το "sim201e-76A-gemini2-510-dm800
δεν μπορω να βρω δορυφορους.
Εχω μοτερ και θελω να συνδεθω με usals.
Ανοιγοντας ενα περιοδικο βρηκα για την θεσσαλονικη το γεωγραφικο μηκος και πλατος.
Συγκεκριμενα Γεωγραφικο μηκος (Latitude) 40.63
Γεωγραφικο πλατος (Longitude)22.93
Αυτα οσο αναφορα την θεσσαλονικη.
Πηγαινω στα usals βαζω τις συγκεκριμενες μοιρες αλλα δεν κινειται τιποτα..μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις και ποιες ειναι αυτες?Τι πρεπει να κανω?
Ευχαριστω !!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: ???Προβλημα με USALS???

χειροκίνητα το μοτέρ γυρίζει (εντολές μέσα απο το δέκτη)?
Τι μοτέρ έχεις ? Είναι καινούργια η εγκατάσταση και ο δέκτης?
προφανώς ο δέκτης είναι μπαναναDM?

Reaction score
0

καταφερα να πιασω εναν δορυφορο αλλα στην συνεχεια δεν μπορω να πιασω τον δευτερο .Δεν κουνιεται το πιατο....οταν πιανω το σημα του transporter το σωνω στην θεση 1?για να πιασω τον δευτερο δορυφορο παλι κανω το ιδιο αλλα δεν κουνεται το πιατο...Τι κανω λαθος ...
ειναι παλια εγκατασταση και οταν παω στην τατατσα και παταω το κουμπακι γυρναει...αρα δεν εχει χαλασει το μοτερ....το λαμπακι ειν αι ανναμενο που θα πει δινει ταση...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???:(

Reaction score
0

Μηπως πρεπει να βαλω ορια ?Γιατι δεν εχω βαλει ...ειναι απαραιτητο ?

Reaction score
640
θα πας εδω http://www.dishpointer.com/
και θα δωσεις την διευθυνση σου και τον τυπο του moter σου εκει που λεει satelite κατω κατω στην λιστα εχει τα moter θα σου βγαλει ολα τα στοιχεια που πρεπει να δωσεις στον δεκτη και την κλιση που πρεπει να εχει το πιατο .
Τσεκαρισε στην ταρατσα το Elevation που αντιστοιχει στην ανυψωση του μοτερ-πιατου να ειναι αυτη που σου δινει το site. Ρυθμίse την απόκλιση (declination) του πιατου υπάρχει κάποια κλίμακα με γωνίες στη βάση του,) με βάση το πινακάκι που συνήθως υπάρχει στο manual που μας δίνεται μαζί με το μοτέρ σε συνάρτηση με μία αριθμητική πράξη. Για κάθε diseqc1.2 μοτέρ, η πράξη αυτή διαφέρει μιας και εξαρτάται από τη γεωμετρία της σχεδίασής του και αναφέρεται κι αυτή στο manual.
Kαι βαλε το σημειο 0 στον απολυτο νοτο εαν δεν εχεις πυξιδα δες ποιος δορυφορος στην περιοχη σου ειναι κοντα στον απολυτο νοτο και κεντραρισε σε αυτο .
Βαλε τα usals που σαου εβγαλε το site και εισαι ετοιμος

Reaction score
0

Το μοτερ μου ειναι το.
Digipower Motor Diseqc H-H MOTER SG 2100A.

Πιο απο ολα να βαλω εκει στο site που λετε?

Reaction score
0

Αυτο μου εβγαλε Latitude: 40.6448°
Longitude: 22.9845 στο δεκτη ομως η διαταξη στα ψηφια ειναι της μορφης αυτης 000.000 να τα καλυψω ολα η θα ειναι λαθος.

Reaction score
1

Το μοτερ μου ειναι το.
Digipower Motor Diseqc H-H MOTER SG 2100A.

Πιο απο ολα να βαλω εκει στο site που λετε?
Bαλε Moteck SG2100 και τις συντεταγμενες oπως λεει ο giol.

Reaction score
19
Απάντηση: Re: ???Προβλημα με USALS???

θα πας εδω http://www.dishpointer.com/
και θα δωσεις την διευθυνση σου και τον τυπο του moter σου εκει που λεει satelite κατω κατω στην λιστα εχει τα moter θα σου βγαλει ολα τα στοιχεια που πρεπει να δωσεις στον δεκτη και την κλιση που πρεπει να εχει το πιατο .
Τσεκαρισε στην ταρατσα το Elevation που αντιστοιχει στην ανυψωση του μοτερ-πιατου να ειναι αυτη που σου δινει το site. Ρυθμίse την απόκλιση (declination) του πιατου υπάρχει κάποια κλίμακα με γωνίες στη βάση του,) με βάση το πινακάκι που συνήθως υπάρχει στο manual που μας δίνεται μαζί με το μοτέρ σε συνάρτηση με μία αριθμητική πράξη. Για κάθε diseqc1.2 μοτέρ, η πράξη αυτή διαφέρει μιας και εξαρτάται από τη γεωμετρία της σχεδίασής του και αναφέρεται κι αυτή στο manual.
Kαι βαλε το σημειο 0 στον απολυτο νοτο εαν δεν εχεις πυξιδα δες ποιος δορυφορος στην περιοχη σου ειναι κοντα στον απολυτο νοτο και κεντραρισε σε αυτο .
Βαλε τα usals που σαου εβγαλε το site και εισαι ετοιμος
εγω εχω αυτο POWERTECH DG380 αλλα το site εχει Powertech DG240 πειραζει

Reaction score
0

Τελικα παιδια τα περασα χειροκινητα...Πιανω 10 δορυφορους τους οποιους τους εσωσα φυσικα και την αλλη στιγμη ανω τους εβλεπα καθηκαν και μου μειναν κονο τα καναλια ...Δεν ξερω τι εγινε μπερδευτηκε το μοτερ ....τα save που εχω κανει υπαρχουν η πρεπει να τα ξανακανω απο την αρχη...υπαρχει καποιος τροπος ξεμπλοκαρισματος ?Αν εκανα ρεσετ πανω το μοτερ θα εχανα ολες τις αποθηκευσεις μια και καλη...Εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο η ειμαι ο μοναδικος γκαντεμης..Δεν θα αντεχα να τα ξαναπερασω χειροκινητα?!?!?ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
Ευχαριστω!!!:110:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound