Προβλημα με win 7 64 και ati 4870

Reaction score
0
Καλημερα σας. Μετα απο μεγαλη περιοδο με τα ταλαιπωρημενα xp αποφασισα να προχωρησω στην αναβαθμιση σε 7 αφου ολοι λενε τα καλυτερα. Ξεκιναω λοιπον κανω την εγκατασταση και ολα καλαμχωρις να χρειαζετε ο χρηστης να κανει σχεδον τπτ. Καποια στιγμη μετα απο μια επανεκινηση η ενεργη οθονη της τηλεορασης μειωθηκε περιπου 5 εκατοστα σε καθε πλαυρα της οθονης. Η τηλεοραση που εχω ειναι μια 47 lg ( 47lf66 ). Μπαινω στο σαιτ της ατι κατεβαζω τους τελευταιους catalyst drivers τους εγκαθιστω αλλα τπτ. Πουθενα επιλογη για να ανοιξει η οθονη.
Σε 720p παιζει κανονικα ( σχεδον ), σε 1080 οχι. Εψαξα και στο μενου της τηλ τπτ εκει ολα κανονικα εχω την επιλογη 1:1 στις διαστασεις. Δυστηχως την οθονη ομως τα 7 δεν μου την εχουν βρει και εχουν μια τυπικη επιλογη. Στους catalyst παντως το μοντελο της τηλ εμφανιζεται κανονικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα;;;;

Reaction score
80
Απάντηση: Προβλημα με win 7 64 και ati 4870

Θα πρεπει μεσα απο το μενου των catalysts να επιλεξεις την οθονη και να βρεις την επιλογη για HDTV.
Εκει θα πρεπει να προσθεσεις την αναλυση 1920Χ1080ρ

Reaction score
0

Μα βλεπω την αναλυση 1920χ1080 και απο οσο θυμαμαι το μονο που εχει να αλλαξεις ειναι η αναλυση και ο ρυθμος ανανεωσης. Σιγουρα δεν εχει κατι που να δηλωνεις p ή i. Θα το κοιταξω και σπιτι οταν γυρισω

Reaction score
0

το ιδιο προβλημα ακριβως αντιμετωπιζω και γω....αλλα σε ολα τα φορματ εικονας...

Reaction score
0

Ευχαριστω πολυ φιλε τελικα το θεμα ηταν στο scalling options. Απλα αυτο το μενου δεν το ειχα βρει πουθενα....

Reaction score
150
Δυστυχώς το interface της το έκανε σαλάτα η ΑΤΙ και αναρωτιέμαι πιος πεφωτισμένος έβαλε το χέρι του.

Reaction score
0

εμενα παντως το συγκεκριμενο μενου δεν το εχει πουθενα...εχω την 5770....

Reaction score
0

catalyst>craphics>desktop&displays>δεξι κλικ στην ενεργη οθονη configure>HDTV Support

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.637
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale