Προβλημα υποτιτλων 3d(.sub) σε popcorn A200

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα να σας παραθέσω τα κάτωθι ,μηπως και μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση.
είμαι κάτοχος του popcorn hour A-200 .το οποίο εχει συνδεθεί με hdmi σε ενα ενισχυτη 7.1 που με την σειρά του( 2 εξοδοι hdmi) σε μια t.v philips 46PFL8605H 46" και σε εναν προβολεα Optoma ThemeScene HD82.
Ολα καλά με όλα τα ήδη αναπαραγωγής h.d. ταινιες και με υποτιτλους .srt.,
μεχρι την στιγμή που αποφάσισα να πάρω το συμπληρωματικό κιτ 3d της philips
για να βλέπω και 3d ταινίες.
Μετά τα σεταρίσματα του κιτ κ.λ.π. εχω κανονικη προβολή της εικόνας 3d και του ήχου χωρίς κανένά πρόβλημα αλλα υπάρχει πρόβλημα στην προβολή των υποτιτλων...και εξηγώ
1.Στο φακελο μεσα υπάρχει το αρχείο.mkv kai to αρχείο .srt
τότε γίνεται αναπαραγωγή της ταινίας κανονικα σε 3d και οι υπότιτλοι χωρίζονται δεξιά και αριστερά.

2. Οταν στο φάκελο μέσα υπάρχει το αρχείο .mkv και τα αρχεία 3d υποτιτλων(.sub και .idx)
τοτε γίνεται αναπαραγωγή της ταινίας κανονικα σε 3d και δεν εμφανίζονται καθόλου οι υποτιτλοι.

Αυτό που έγινε ,ψάχνωντας και διόρθωσε κάπως το πράγμα είναι η μετατροπή του αρχείου 3d υποτιτλων (.sub) με το πρόγραμμα (BDSup2Sub),
απο αρχείο υψηλής αναλυσης 1080p σε απλης ευκρίνειας 576 NTSC.
Τότε λοιπόν διαβάζονται κανονικά οι υποτιτλοι και εμφανίζονται κανονικα στο κέντρο ...αλλα δεν είναι καλή η αναλυσή τους και φαίνονται ξεθωριασμένοι και θαμποί.

Εάν καποιος μπορεί να μου δώσει κάποια λύση ...ΑΝΑΜΈΝΩ..

Ευχαριστώ πολύ και για άλλη μια φορά μπράβο σε όλα τα παιδιά του avsite.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Προβλημα υποτιτλων 3d(.sub) σε popcorn A200

Φιλε μου λυση στο προβλημα σου δεν εχω, λυσε ομως εσυ μια απορια μιας και εχουμε τον ιδιο προβολεα. Τι ειναι αυτο το κιτ της Philips? Σου δινουν και καποια γυαλια προφανως. Απο ποιοτητα εικονας τι λεει?

Reaction score
171

Μετά τα σεταρίσματα του κιτ κ.λ.π. εχω κανονικη προβολή της εικόνας 3d και του ήχου χωρίς κανένά πρόβλημα αλλα υπάρχει πρόβλημα στην προβολή των υποτιτλων...και εξηγώ
1.Στο φακελο μεσα υπάρχει το αρχείο.mkv kai to αρχείο .srt
τότε γίνεται αναπαραγωγή της ταινίας κανονικα σε 3d και οι υπότιτλοι χωρίζονται δεξιά και αριστερά.

2. Οταν στο φάκελο μέσα υπάρχει το αρχείο .mkv και τα αρχεία 3d υποτιτλων(.sub και .idx)
τοτε γίνεται αναπαραγωγή της ταινίας κανονικα σε 3d και δεν εμφανίζονται καθόλου οι υποτιτλοι.

Αυτό που έγινε ,ψάχνωντας και διόρθωσε κάπως το πράγμα είναι η μετατροπή του αρχείου 3d υποτιτλων (.sub) με το πρόγραμμα (BDSup2Sub),
απο αρχείο υψηλής αναλυσης 1080p σε απλης ευκρίνειας 576 NTSC.
Τότε λοιπόν διαβάζονται κανονικά οι υποτιτλοι και εμφανίζονται κανονικα στο κέντρο ...αλλα δεν είναι καλή η αναλυσή τους και φαίνονται ξεθωριασμένοι και θαμποί.

Εάν καποιος μπορεί να μου δώσει κάποια λύση ...ΑΝΑΜΈΝΩ..

Ευχαριστώ πολύ και για άλλη μια φορά μπράβο σε όλα τα παιδιά του avsite.
Την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει και το δικό μου media player Netgear NTV550 (Sigma 8642 chipset).
Μετά από πολλές δοκιμές προέκυψε ότι είναι αδυναμία του player να αναγνωρίσει 3D υπότιτλους (προσαρμοσμένους με το 3D subtitler)

Αντίθετα, οι ίδιοι υπότιτλοι εμφανίστηκαν κανονικά στο Himedia 300A+ (πολύ κατώτερο οικονομικά από το Netgear - chipset Realtek 1073 DD+)

Reaction score
171

Φιλε μου λυση στο προβλημα σου δεν εχω, λυσε ομως εσυ μια απορια μιας και εχουμε τον ιδιο προβολεα. Τι ειναι αυτο το κιτ της Philips? Σου δινουν και καποια γυαλια προφανως. Απο ποιοτητα εικονας τι λεει?
Μάλλον ο φίλος εννοεί αυτό το κιτ:
http://www.philips.gr/c/tv-and-monitor-accessories/pta02_00/prd/
το οποίο συνεργάζεται με Phillips τηλεοράσεις και όχι με τoν Optoma.

Reaction score
171

Οι οποιες λογικα θα ειναι 3D.
Από μόνες τους όχι. Με το usb stick που συνοδεύει το κιτ, αναβαθμίζεται το λογισμικό της τηλεόρασης.
Ως συμβατές τηλεοράσεις στο site της Phillips εμφανίζονται οι:
Συμβατότητα με: 46PFL9705, 40PFL9705, 52PFL8605, 46PFL8685, 46PFL8605, 40PFL8605,

Reaction score
0

Από μόνες τους όχι. Με το usb stick που συνοδεύει το κιτ, αναβαθμίζεται το λογισμικό της τηλεόρασης.
Ως συμβατές τηλεοράσεις στο site της Phillips εμφανίζονται οι:
Συμβατότητα με: 46PFL9705, 40PFL9705, 52PFL8605, 46PFL8685, 46PFL8605, 40PFL8605,
ετσι ακριβώς φίλε μου.... αυτο το κιτ http://www.philips.gr/c/tv-and-monit.../pta02_00/prd/

και αυτη η τηλεοραση 3d ready 46PFL8605..

Reaction score
0

Την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει και το δικό μου media player Netgear NTV550 (Sigma 8642 chipset).
Μετά από πολλές δοκιμές προέκυψε ότι είναι αδυναμία του player να αναγνωρίσει 3D υπότιτλους (προσαρμοσμένους με το 3D subtitler)

Αντίθετα, οι ίδιοι υπότιτλοι εμφανίστηκαν κανονικά στο Himedia 300A+ (πολύ κατώτερο οικονομικά από το Netgear - chipset Realtek 1073 DD+)
Και εγώ μετα απο πολλές μετατροπές δεν μπορώ να κανω κατι αλλο καλυτερο εκτος απο το να διαβάζει τους υποτιτλους που εχει γινει μετατροπή σε σε απλης ευκρίνειας 576 NTSC/ PAL.
Kάθε άλλη πρόταση καλοδεχουμενη για τest..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas