Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 31.161
Ανυπομονώ να μάθω διότι κι εγώ γηράσκω αεί διδασκόμενος.
Άντε ξέρνα το. Μας έσκασες. Ομολόγα!
Άντε ξέρνα το. Μας έσκασες. Ομολόγα!
A! OK, γιατί βρε παιδί μου με εσένα είμαστε όλο εκπλήξεις και έχει "τρομάξει το μάτι μας"ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:@stelexos
Καθολου Στεφανε.Απλα χρησιμοποιω την μεθοδο των ερωταπαντησεων για να μας μεινουν στο μυαλο καποια πραγματα.Ηδη εχουν δωθει σπουδαιες απαντησεις.

Ε, πώς να τις έχουμε βρε Ηλία;ilias said:Έχουμε τις σωστες απαντησεις μηπως?

Για δωσε κανα στοιχειο μαστορα..ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Ποσα μαθαινω σημερα!!!
Και για πειτε μου τωρα που πηραμε φορα.
Εαν χρησιμοποιησουμε ενα πατερνακι που εχει ευθειες και καθετες γραμμουλες στον βιντεοπροβολεα που εχουμε χρησιμοποιησει lens shift, θα υπαρχει η ιδια αποκλιση στην συγκλιση με αυτον που παιζει καθετα με την οθονη? :?:
Τώρα ρωτάς ή κάνεις πλάκα;ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:![]()
H ερωτηση ειναι:
"Θα εχουν πια την ιδια εικονα?" με δεδομενο ιδιο μεγεθος και ποιοτητα οθονης παντα.
)Μπάμπης Κολέζας said:Τώρα ρωτάς ή κάνεις πλάκα;ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:![]()
H ερωτηση ειναι:
"Θα εχουν πια την ιδια εικονα?" με δεδομενο ιδιο μεγεθος και ποιοτητα οθονης παντα.
Εννοείται οτι δεν θα έχουν την είδια εικόνα... Με την καμία..... Ποιές κάθετες γραμμούλες; Τα ξεχνάς αυτά;
Το Lens Shift απαγορεύεται .... Εκτός αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
(Υ.Γ. Μήπως δεν κατάλαβα την την ερώτηση;)

Kαλά το κατάλαβα... οτι δεν κατάλαβα.....Μπάμπης Κολέζας said:(Υ.Γ. Μήπως δεν κατάλαβα την την ερώτηση;)

Τοποθετουμε τον ενα ακριβως απεναντι απο την οθονη μας διχως χρηση lens shift , ενω τον αλλο λιγο πλαγια και χρησιμοποιουμε το lens shift για να φερουμε την εικονα ακριβως εκει που θελουμε.
H ερωτηση ειναι:
Η φωτεινοτητα παραμενει η ιδια?
Εαν χρησιμοποιησουμε ενα πατερνακι που εχει ευθειες και καθετες γραμμουλες στον βιντεοπροβολεα που εχουμε χρησιμοποιησει lens shift, θα υπαρχει η ιδια αποκλιση στην συγκλιση με αυτον που παιζει καθετα με την οθονη? :?:
Συνηθως μονο οι τριτσιπικοι DLP εχουν lens shift και πρεπει να υπαρχει καποιος λογος για αυτο, ετσι δεν ειναι?![]()
Έχουμε τις σωστες απαντησεις μηπως?