Προβλημα Samsung LE40C750

Reaction score
0
Οταν βλεπω MKV αρχεια η εικονα ανα διαστηματα κανει κατι ψιλοκολληματα πραγμα που κανει την θεαση κουραστικη.Με την προηγουμενη τηλεοραση μου δεν ειχα κανενα προβλημα.Απο cpu kai ram δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα.Ειμαι σιγουρος οτι ειναι προβλημα της TV και οχι του htpc.Αν εχει καποιος την τηλεοραση αυτη και γνωριζει το προβλημα και εχει την λυση ας μου πει!Η τηλεοραση ειναι στην εγγυηση οποτε αν ειναι προβλημα να την στειλω στο απαραδεκτο service της samsung.Ευχαριστω!
Υ.Γ Στα τηλεοπτικα καναλια δεν εχω παρατηρησει κατι.

Reaction score
1
Απάντηση: Προβλημα Samsung LE40C750

Μήπως χρειάζεται κάποια αναβάθμιση το firmware της τηλεόρασης ; Αλλά και πάλι αφού η αναπαραγωγή γίνεται από εξωτερική πηγή (HTPC) ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί :203: ...δοκίμασε και κάποιο άλλο καλώδιο αν έχεις HDMI.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ποια κάρτα γραφικών έχεις;
Ποιο λειτουργικό σύστημα έχεις;
Έχεις εγκαταστήσει τους ποιο πρόσφατους οδηγούς της κάρτας γραφικών;
Σε τι ανάλυση και στα πόσα Hz έχεις ρυθμίσει την κάρτα γραφικών;

Reaction score
0
Εχει γινει ανβαθμιση του firmware αλλα γιοκ!Το pc τρεχει win7 64bit με asus4670 καρτα με τους πιο προσφατους drivers.Εχω δοκιμασει και αλλα καλωδιο hdmi χωρις αποτελεσμα.

Reaction score
1

Δοκίμασες προφανώς να παίξεις τα ίδια αρχεία με το player της τηλεόρασης και σου κάνει τα ίδια ;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προβλημα Samsung LE40C750

Σωστη παρατηρηση!Δοκιμασα και δεν εχει προβλημα.Παιζει μια χαρα!

Reaction score
65

τρεξε mediaplayerclassic με coreavc.
ο συνδιασμος αυτος σκοτωνει και παιζει τα παντα.
επισης μην ξεχνας οτι οι τα τελευταια mkv,εχουν γινει πιο απαιτητικα και πιθανοτατα εκει ειναι το προβλημα σου.

Reaction score
1

Ε τότε φίλε μου δεν έχει πρόβλημα η TV !!! το πρόβλημα είναι στην πηγή αναπαραγωγής, ίσως κάπου να θέλει λίγο ψάξιμο με τις ρυθμίσεις του HTPC ή του προγράμματος αναπαραγωγής.

Reaction score
0
Απλα μου κανει εντυπωση οτι επαιζε κανονικα και μολις εβαλα την καινουρια εμφανιστηκε το προβλημα.

Reaction score
1

Μη σου κάνει εντύπωση, μηχανήματα του διαβόλου είναι όλα τους :142::143: για να μας τρώνε τα τζιέρια μας, φτιαχτήκανε :142:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής χρησιμοποιείς;
Γράψε την ανάλυση και την συχνότητα που έχεις ρυθμίσει την κάρτα γραφικών, είναι μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους.

Κάνε τα παρακάτω βήματα για τον mpc hc,
1. Update φυσικά το λειτουργικό μέσω του Windows Update.
2. Update του DirectX (DirectX End-User Runtimes, το τελευταίο είναι του Ιουνίου 2010)
3. Εγκατάσταση του τελευταίου Driver για την κάρτα γραφικών nVidia ή AMD-ATI
4. Εγκατάστασητου Media Player Classic Home Cinema
5. Προαιρετικά εγκατάσταση του CoreAVC, Hali Media splitter, AC3 filter, ffdshow.
6. Στα options του MPC HC στο playback-output –DitectShow Video, επιλογή VMR9(renderless) για XP και EVR Custom Preset για Vista και 7.
7. Στα options του MPC HC—InternalFilters—SourceFilters, επιλογή όλων των φίλτρων (αν γίνει εγκατάσταση του CoreAVC και Haali Media Splitter δεν πρέπει να επιλεγεί το φίλτρο για matroska)
8. Στα options του MPCHC—InternalFilters—TransformFilters, επιλογή όλων των φίλτρων(αν θέλουμε να πάρουμε ήχο pass-through από SPDIF δεν επιλέγουμε τα φίλτρα για AC3, DTS και εγκαθιστούμε το AC3 Filter.
9. Αν έχει γίνει εγκατάσταση των CoreAVC ή AC3 Filter ή ffdshow πρέπει να τα προσθέσουμε στα External Filters του MPC HC.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Τα Blu-Ray, άρα και τα mkv που προκύπτουν, είναι στα 23,976fps που σημαίνει ότι πρέπει να ρυθμίσεις την κάρτα γραφικών στα 24Hz.
Γενικά πρέπει να ρυθμίζεις τα Hz ανάλογα με τα fps της ταινίας που αναπαράγεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas