Προβολέας+Οθόνη+βάση ταβανιού+καλώδια=310€?

Reaction score
0
- Infocus 5700 με τελευταίο firmware (εγκατάσταση κατά το σέρβις το 2008 από την αντιπροσωπεία), συχνός καθαρισμός, λάμπα με 890 ώρες
- Αντάπτορας Μ1 -> HDMI
- Πανί Projecta Slimscreen 200x117 (90") χωρίς ζάρες ή οτιδήποτε στην επιφάνεια προβολής, με μαύρο περιθώριο γύρω στα 10 εκ. γύρω γύρω
- Βάση Vogels VPC 545 silver
- Καλώδια 10m component, vga & τροφοδοσίας

310 Ευρώ

Reaction score
0
Απάντηση: Προβολέας+Οθόνη+βάση ταβανιού+καλώδια=310€?

Δυστυχώς....

Ήθελα να κάνω update την αγγελία με περισσότερες πληροφορίες και τιμή ανταλλακτικής λάμπας αλλά κάνοντας τηλέφωνα σε Τηλεοπτική και Αμυ διαπίστωσα ότι μπορεί και να μην έχουν (άφησα το τηλ μου να με ενημερώσουν αφού ψάξουν τον κατάλογο). Ως εκ τούτου πιστεύω ότι είναι σωστό να αποσύρω την αγγελία καθώς δεν θέλω να δώσω τον προβολέα και ο νέος κάτοχος να μπει σε όλο τον κόπο στησίματος και μετά να μη βρίσκει λάμπα.

Μέσα από ίντερνετ βρήκα κάποιες (πχ εδώ, στα 445$) το γεγονός όμως παραμένει...

Reaction score
6

Δυστυχώς....

Ήθελα να κάνω update την αγγελία με περισσότερες πληροφορίες και τιμή ανταλλακτικής λάμπας αλλά κάνοντας τηλέφωνα σε Τηλεοπτική και Αμυ διαπίστωσα ότι μπορεί και να μην έχουν (άφησα το τηλ μου να με ενημερώσουν αφού ψάξουν τον κατάλογο). Ως εκ τούτου πιστεύω ότι είναι σωστό να αποσύρω την αγγελία καθώς δεν θέλω να δώσω τον προβολέα και ο νέος κάτοχος να μπει σε όλο τον κόπο στησίματος και μετά να μη βρίσκει λάμπα.

Μέσα από ίντερνετ βρήκα κάποιες (πχ εδώ, στα 445$) το γεγονός όμως παραμένει...
Θελω να δωσω συγχαρητηρια για τη συμπεριφορα του μελους χωρις να τον γνωριζω.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.008

Θελω να δωσω συγχαρητηρια για τη συμπεριφορα του μελους χωρις να τον γνωριζω.

+1

Μπράβο σου! :446:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos