Προβολέας για εξωτερικό χώρο

Reaction score
39
Καλησπέρα παιδιά

Ο πατέρας μου θέλει να βάλει έναν προβολέα στον κήπο που θα προβάλλει σε 120 ίντσες περίπου.

Τι θα προτείνατε για budget 1.000 ευρώ;;

Ευχαριστώ!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.990
BENQ W1070 ή Optoma HD25

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Hello Μάνο!

Οι κλασσικοί απο BenQ και Optoma θα είναι μια χαρά.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιον που να έχει φίλτρο μη γεμίσει κουνούπια μέσα. :D

Reaction score
39
Hello Μάνο!

Οι κλασσικοί απο BenQ και Optoma θα είναι μια χαρά.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιον που να έχει φίλτρο μη γεμίσει κουνούπια μέσα. :D
Ευχαριστώ Δημήτρη!

Πρέπει να του πω τι να πάρει να ξεμπερδεύω γιατί από χθες με έχει πρήξει. Δεν θυμάμαι πόση ώρα προσπαθούσα να τον πείσω ότι η οθόνη (που θα φτιάξει) πρέπει να είναι 16:9 και όχι ότι τον βολεύει (τετράγωνη, λιγότερο τετράγωνη κτλ...)

Reaction score
39
Δύο ερωτησούλες:

1. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα με τον BenQ για να βγάλει τις 118-120' από μεγαλύτερη απόσταση από το 3,4 m. που δίνει το calculator του projectorcentral; Από ότι μου λέει γύρω στα 5m απόσταση υπολογίζει... Αν παίξει με το ζουμ δεν θα ναι ok;

2. Μήπως να μην κάνει λευκή την οθόνη αλλά γκρι; (θα είναι ύφασμα τέντας)

Σημείωση: Δε μιλάμε για τρελές απαιτήσεις (σαν αυτές που έχουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα). Απλά θέλω να τον βοηθήσω να μην κάνει χοντρή πατάτα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.569
O BenQ για να δώσει 120" μπορεί να τοποθετηθεί μεταξύ 3,1 και 4 μέτρων.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Δώσε στον μπαμπά τον δικό σου Optoma 82 και πάρε εσύ JVC:Dκαι η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος !!!

Ό,τι σου είπαν τα ξεφτέρια πιο πάνω συν την σημερινή ανακάλυψη του dlpάκια Κώστα Κεφάλα:BenQ TH681
Πολύ καλή οικονομική λύση με πολλές ώρες για αλλαγή λάμπας 4000 / 5000 / 6500 hours,ανάλογα την χρήση της.Τώρα για αποστάσεις κλπ το calculate κάθε εταιρίας θα σε βοηθήσει....όπως και το κλασσικό http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm

Reaction score
39
Δώσε στον μπαμπά τον δικό σου Optoma 82 και πάρε εσύ JVC:Dκαι η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος !!!
:lolsign: έγραψες σύντεκνε.... Κανονικά αυτό πρέπει να κάνω...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Εσύ δεν έχεις κάποιον φίλο ή συγγενή για να πάρεις JVC; :fuckyou:
Έκανα τη μλκ και είπα στα φιλαράκια μου...για προβόλια και εικόνα,διαβάστε avsite και Κώστα Κεφάλα.....άντε τώρα να τους πουλήσεις DLP:D

Reaction score
15.548
προσφατα ενας πηρε εναν benq 1400.....τον εδωσε μετα απο 15 μερες πισω και πηρε εναν jvc x35

και μου στελνει ενα pm και μου λεει......ρε φιλε την μιση ταινια εβλεπα με τον 1400

:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.135
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989