Προβολέας Epson TW-700 + Megavision 104" με remote + βάση προβολέα + 10μ HDMI Clicktr

Reaction score
0
Projector Epson TW-700 με 1112 ώρες λειτουργίας
http://www.skroutz.gr/s/5364/Epson-EMP-TW700.html

Ηλεκτρική οθόνη 16/9 με remote Megavision 104 ίντσες
-λίνκ δεν βρίσκω, άλλα παραθέτω φωτό. Με ρελέ, remote κτλ
έχει μία ζάρα στα αριστερά, άλλα σε αυτό μάλλον φταίω εγώ που δεν μπορώ να την ρυθμίσω με το αλφάδι και το ταβάνι που κατηφορίζει ολίγον τί...

Καλώδιο HDMI Clicktronic 10m
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752148

Βάση Προβολέα Βαρέως τύπου ρυθμιζόμενη
-Επίσης δεν βρίσκω λίνκ άλλα είναι αρκετά γομάρι και έχει ρυθμίσεις για τα πάντα.

Projector

Βάση

Οθόνη

Ώρες

Απο Θεσσαλονίκη, όλα μαζί στα 500€ για χάρη μιάς 3D

Επικοινωνία και τηλέφωνο με πμ

Reaction score
1
Απάντηση: Προβολέας Epson TW-700 + Megavision 104" με remote + βάση προβολέα + 10μ HD

Πηνελόπηηηηηηηηηηηηηηηηη :116:

Reaction score
0
Απάντηση: Προβολέας Epson TW-700 + Megavision 104" με remote + βάση προβολέα + 10μ HD

Τα πράγματα τα έκλεισε ο φίλος πλέον digital illusion και αύριο το πρωί ταξιδεύουν για Αθήνα.
παρακαλώ να κλείσει το topic, Γιώργο καλοθέατος!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προβολέας Epson TW-700 + Megavision 104" με remote + βάση προβολέα + 10

ευχαριστώ πολύ το φίλο Στράτο για τήν πολύ καλή συνενόηση, την γρήγορη αποστολή και καλή συσκευασία. ευελπιστώ μέχρι αυριο-μεθαυριο να τα έχω τοποθετησει και σωστά για να τα ευχαριστηθώ.

α ρε στράτο με κατεστρεψες:410:...τώρα που θα τα τοποθετησω τελικά όλα στο σαλόνι:444::602: η γυναίκα μου ζητάει ανταλάγματα, πάρε μου αυτό και πάρε μου και εκείνο και πάρε μου και το άλλο....:411:

Reaction score
0

Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό ήταν κάτι που "ξέχασα" να αναφέρω σχετικά με το τί συνοδεύει ένα home theater!!!!!!
Εμένα η δικιά μου τώρα που έφυγε ο προβολέας και ήρθε η 3D μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να της πάρω ηλεκτρικό διάδρομο :103:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741

Πες της ότι είναι καλύτερα να περπατάει στο δρόμο.
Όσοι πήραν ηλεκτρικό διάδρομο τον έκαναν κρεμάστρα για ρούχα. :137:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.940

Πες της ότι είναι καλύτερα να περπατάει στο δρόμο.
Όσοι πήραν ηλεκτρικό διάδρομο τον έκαναν κρεμάστρα για ρούχα. :137:
Πες τα χρυσόστομε!!! Όταν με ανάγκασαν οικογενειακώς να πάρω έναν τέτοιο, τους έδωσα περιθώριο ενός εξάμηνου για να περάσει σε αχρηστία.

Έκανα λάθος! 4 μήνες ήταν αρκετοί!

Reaction score
5

Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη ο διάδρομος. :105:

Καλύτερη λύση πιστεύω είναι ποδηλατάκι mountain ή trekking να κάνουμε και εμεις να γουστάρουμε.
Να πέφτουν και οι κοιλιές απο το κάτσε κάτσε.

Καλορίζικος και ο jectoras Γιώργo.
Kαλή επιλογή.

Αντε και στα δικά μου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προβολέας Epson TW-700 + Megavision 104" με remote + βάση προβολέα + 10

έλα και είμαστε off topic λέωωωωω.........:105:

έχει σκεφτεί κανείς να βάλει το διαδρομο στη μέση στο σαλόνι μπροστα από την οθόνη του προβολέα και να βάλει την γυναίκα να βλέπει τα προινάδικα στο προβόλι????

να βλέπατε τότε που θα σας αφηνε να βάλετε και 200'' πανί, ο διαδρομος θα δούλευε συνέχεια, θα γινόντουσαν όλες Πετρουλάκη, αλλά κάθε 2-3 μήνες θα θέλαμε του κόσμου τα φράγκα για λάμπες για τα προβόλια...

:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος