Προβολή από 2,5 μέτρα

Reaction score
2.001
Ο βαφτιστήρης νοίκιασε γκαρσονιέρα (φοιτητής γαρ) και του έχει σκαλώσει το μυαλό να βάλει προβολέα...(απο ποιόν να τα είδε αυτά άραγε....:whistling::whistling: ).
Θέλει βεβαια μεγάλη εικόνα, αν είναι δυνατόν και 100".....

Τα δεδομένα που περιορίζουν το όλο θέμα:
  1. Η απόσταση προβολής θα είναι 2,5-2,6 μέτρα
  2. το μπάτζετ για προβολέα είναι 500-600 ευρώ.
Έχουμε καθόλου άποψη για το ποιά προβόλια μπορούν να τον καλύψουν; Μιλάω για καινούργια σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη φάση κοιτάει και μεταχειρισμένο, αν τα καινούργια "μικρά" προβόλια δεν πληρουν τις πιο πάνω προδιαγραφές....

ΥΓ. Σε πρώτη φάση θα προβάλει πάνω στον τοίχο. Του συνέστησα να τον βάψει με ένα πολύ ελαφρύ γκρί, αλλά μάλλον το παραέκανε με το γκρί. Αλλά αυτό διορθώνεται...με κανα 2 χέρια μπογιά :D

Reaction score
2.001
Ναι....ένας σορτ θρόου θα έλυνε το πρόβλημα....το κοίταξα και εγώ αλλά οι τιμές ανεβαίνουν...δεν ξέρω αν μπορεί να ανέβει πιο πάνω στα γιούρος....
Ίσως αν βρεθεί κάτι μεταχειρισμένο.

Reaction score
1.391
500 με 600 το μπάτζετ..
Το προβολι που σου σύστησε ο loggeo είναι στα 700..
Νομίζω μια υπέρβαση 100 ευρώ για να λύσεις αυτούς τους περιορισμούς για μεγαλύτερη απόλαυση αξίζει

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.838
Ναι....ένας σορτ θρόου θα έλυνε το πρόβλημα....το κοίταξα και εγώ αλλά οι τιμές ανεβαίνουν...δεν ξέρω αν μπορεί να ανέβει πιο πάνω στα γιούρος....
Ίσως αν βρεθεί κάτι μεταχειρισμένο.
Ας περιμένει τα Χριστούγεννα να τσοντάρει ο νονός!:D

Λογικά θα βρεις και πιο φθηνό, αλλά όχι full hd.
Επίσης και με standard throw ίσως είσαι καλά. Αυτός εδώ ανοίγει από 2.54 μέτρα 100''.
Μέσα στο site της viewsonic έχει calculator για τα διάφορα μοντέλα.

Reaction score
2.001
Με έχει πάρει χαμπάρι ο μικρός......πριν κανα χρόνο και παραπάνω του τσόνταρα για να πάρει τα Yamaha 5'' monitor ηχεία.....:D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis