Προβολεας και πανι

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
θα ηθελα την βοηθεια σας για την αγορα προβολεα και πανιου.

ο χωροσ μου ειναι 4,5μ Χ 4μ. ειναι αποκλειστικα για ταινιες και θα υπαρχει πληρης συσκοτιση.

το μπατζετ για προβολεα ειναι εως 2500.
ειμαι αναμεσα σε optoma hd82, sony hw15, panasonic 4000 και epson 5500.μηπως να περιμενω epson 3600?

για πανι το μπατζετ ειναι εως 1500.
προσανατολιζομαι για 120 ιντσες 16:9 η 133 ιντσες 2,35:1

ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
55
Απάντηση: Προβολεας και πανι

Πας στα καταστήματα , που τους πουλάνε και τους βλέπεις να παίζουν. Είναι απλό και σίγουρο. Εκτός και αν δεν έχεις τη δυνατότητα, οπότε θα διαβάσεις υποκειμενικές γνώμες, όπως αυτή: Για μέγιστη ευκρίνεια πας στον optoma. Αν δε θες dlp, πας στον sony. Οι lcd σε λίγο θα πάνε στο χρονοντούλαπο, αφού και η epson το γυρίζει στα reflective panels.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.242

Πας στα καταστήματα , που τους πουλάνε και τους βλέπεις να παίζουν. Είναι απλό και σίγουρο.
Γιάννη το περιγράφεις σαν να είναι πολύ εύκολο.
Υπάρχει άραγε μαγαζί που να έχει τους παραπάνω υποψήφιους σε demo για να τους δεις;

Reaction score
55

Ίσως στάθηκε εύκολο για μένα. Στην Αθήνα ορισμένα από τα εξειδικευμένα καταστήματα διαθέτουν μηχανήματα προς επίδειξη και τα συγκεκριμένα, που αναφέρει ο φίλος κινούνται αρκετά, αφού είναι από τα πλέον γνωστά. (οπότε υποθέτω ότι κάπου θα είναι διαθέσιμα προς επίδειξη.) Δεν ξέρω όμως που μένει και αν έχει τη δυνατότητα να δει κάτι. Περισσότερο Μιχάλη το έγραψα, γιατί έχω παρατηρήσει ότι (χωρίς κακή πρόθεση βέβαια) μερικοί φίλοι εδώ γράφουν απόψεις , χωρίς να γνωρίζουν τα μηχανήματα, ή γράφουν γενικευμένες θεωρίες (rainbow effect, μαύρο κλπ). (Μήπως και γω δε γενίκευσα στέλνοντας τους lcd στο χρονοντούλαπο;) Άλλοι πάλι σου προτείνουν αυτό, που έχουν, παρόλο που το άλλο μπορεί να είναι καλύτερο. Γι αυτό τον προέτρεψα να δει, αν βέβαια μπορεί και είναι εφικτό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.661
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale