26 Απριλίου 2012 #1 K kouikc2 Μηνύματα 3 Reaction score 0 Καλησπέρα ψάχνω ένα προβολεα με ενσωματωμένο tv tuner Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί είμε καινούργιος με το άθλημα Και δεν ξέρω που παν τα 4
Καλησπέρα ψάχνω ένα προβολεα με ενσωματωμένο tv tuner Παρακαλώ τα φώτα σας γιατί είμε καινούργιος με το άθλημα Και δεν ξέρω που παν τα 4
26 Απριλίου 2012 #2 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 83.747 Reaction score 112.073 Απάντηση: Προβολεας με tv tuner Δε νομίζω να υπάρχει. Πάρε ένα ψηφιακό δέκτη, σύνδεσέ το στο βιντεοπροβολέα και είσαι ok.
Απάντηση: Προβολεας με tv tuner Δε νομίζω να υπάρχει. Πάρε ένα ψηφιακό δέκτη, σύνδεσέ το στο βιντεοπροβολέα και είσαι ok.
26 Απριλίου 2012 #3 JOHN MARKOU Μηνύματα 30.569 Reaction score 30.455 Απάντηση: Προβολεας με tv tuner Μα δεν έχει βιντεοπροβολέα ο άνθρωπος ρε γιώργο!!!!
26 Απριλίου 2012 #4 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 83.747 Reaction score 112.073 Απάντηση: Προβολεας με tv tuner Όταν πάρει, να πάρει κι ένα ψηφιακό δέκτη εννοούσα Γιάννη.
26 Απριλίου 2012 #5 K kouikc2 Μηνύματα 3 Reaction score 0 Απάντηση: Προβολεας με tv tuner Είδα κάποιους στο eBay με tuner αλλα ήταν no name Για πείτε και καμία γνώμη για προβολεα και πανί να παει κάπου στα 550 σύνολο
Απάντηση: Προβολεας με tv tuner Είδα κάποιους στο eBay με tuner αλλα ήταν no name Για πείτε και καμία γνώμη για προβολεα και πανί να παει κάπου στα 550 σύνολο
26 Απριλίου 2012 #6 rose.athens Not in the mood Mod Super Moderator Μηνύματα 49.516 Reaction score 105.090 Απάντηση: Προβολεας με tv tuner Σε τέτοια τιμή, καλύτερα να κοιτάξεις τις αγγελίες για μεταχειρισμένο. Θα έχεις καλύτερη εικόνα από καινούριο σε αυτά τα χρήματα.
Απάντηση: Προβολεας με tv tuner Σε τέτοια τιμή, καλύτερα να κοιτάξεις τις αγγελίες για μεταχειρισμένο. Θα έχεις καλύτερη εικόνα από καινούριο σε αυτά τα χρήματα.