Προβολεις -αγορα

Reaction score
0
Καλησπερα.
θα ηθελα την βοηθεια σας.
θελω να αλλαξω τον παλιο μου προβολεα εναν (SHARP XV-C1E) και εχω βρει εναν Yamaha DPX 1000 σχεδον αχρησιμοποιητο με 1500 e
Νομιζω οτι ειναι ενα καλο μηχανημα, η μηπως με αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω ενα πιο καινουργιο μοντελο προβολεα με τουλαχιστον τις ιδιες δυνατοτητες που να εχει και HDMI αντι του DVI.
Εκτως αν αυτο δεν ειναι προβλημα.
Να σημειωσω οτι τον θελω για να βλεπω DVD, απο μια αποσταση 5 μ. Σκεπτομαι να αγορασω και μια οθονη πιθανως την CEL2217-V της EUROSCREEN (2,10*157,5) για να αντικαταστησω την CINESTAR που εχω.
Καθε σας σχολιο θα με βοηθουσε πολυ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.895
Απάντηση: Προβολεις -αγορα

Φυσικά όχι τον yamaha. Στην εποχή του ήταν καλός,τώρα ξεπερασμένος.

Με 200-300 ευρώ παραπάνω παίρνεις καινούριο πολύ καλύτερο.

Ρίξε μια ματιά στα θέματα για τους προβολείς και θα βρεις σίγουρα

αυτόν που σου ταιριάζει.

Αν δεν θες να δώσεις περισσότερα χρήματα,ακόμη και με 700 ευρώ

παίρνεις πάλι καλύτερο από τον yamaha.

Reaction score
0

χωρις να ξερω τον συγκεκριμενο, θα προτεινα κατι σε sony με αντιστοιχα χρηματα σε full hd η οπως ειπε κ ο προλαλησαντας με 700 παιρνεις αξιολογο μηχανημα στα 720p. εξαρταται παντως απο το γιατι τον θες. Εγω για παραδειγμα που δεν πολυασχολουμαι κ με το θεμα, κ ηθελα κατι ικανοποιητικο για ταινιες κ ps3 πηρα εναν mitsubishi hc1100 με σχετικα ελαχιστα χρηματα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλησπερα.
θα ηθελα την βοηθεια σας.
θελω να αλλαξω τον παλιο μου προβολεα εναν (SHARP XV-C1E) και εχω βρει εναν Yamaha DPX 1000 σχεδον αχρησιμοποιητο με 1500 e
Νομιζω οτι ειναι ενα καλο μηχανημα, η μηπως με αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω ενα πιο καινουργιο μοντελο προβολεα με τουλαχιστον τις ιδιες δυνατοτητες που να εχει και HDMI αντι του DVI.
Εκτως αν αυτο δεν ειναι προβλημα.
Να σημειωσω οτι τον θελω για να βλεπω DVD, απο μια αποσταση 5 μ. Σκεπτομαι να αγορασω και μια οθονη πιθανως την CEL2217-V της EUROSCREEN (2,10*157,5) για να αντικαταστησω την CINESTAR που εχω.
Καθε σας σχολιο θα με βοηθουσε πολυ.
Καλημερα Γιωργο και καλως ορισες στο AVSite!
Δεν ξερω εαν το γνωριζεις αλλα μιλαμε για μηχανημα εξαετιας:111:
Αυτο και μονο θα επρεπε να σε κανει να σκεφτεις πολλα...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.234

Στα σημαντικότερα θέματα της κατηγορίας θα βρεις μια σειρά από συγκριτικά τεστ προβολέων, που αξίζει να εξετάσεις ως αγορές.
Ενδεικτικά σου αναφέρω τους BenQ W5000 και Sony HW10.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους σας.
Ευχαριστω για το καλωσωρισμα και για την αμεσωτητα των απαντησεων σας.
Γνωριζω οτι ο 1000 ειναι μηχανημα εξαετιας αλλα σκεφτηκα μηπως με τα χρηματα που τον βρισκω, ακομα και σημερα, δεν περνω αντιστοιχο μηχανημα.
Πιθανως αν μιλουσαμε για τον 1100 που διαθετει και HDMI τα πραγματα να ηταν καλυτερα.
Ευχαριστω πολυ και για τις προτασεις σας, διοτι πρεπει να ομολογησω οτι ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος και δεν μπορω να ψαξω οπως θα ηθελα.
Για τον λογο αυτο καθε επιπλεον προταση βασισμενη στις γνωσεις σας θα μου ειναι πολυτιμη.
Παρεπιπτοντως μηπως πρεπει να σκεφτω και τον EPSON TW 700 για τον οποιο και ακουσα πολυ καλα λογια.
Μην ξεχναμε αλλωστε και την σχεση τιμης προς αποδωση, διοτι με τα λεφτα που κανει και με τον ρυθμο που εξελισετε η τεχνολογια δεν θα εχει κανεις δισταγμο να τον αλλαξει παλι σε δυο χρονια.
Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τισ απαντησεις σας

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αφου θα εδινες που θα εδινες 1500 ευρω για τον Yamaha, γιατι
να μην "παιξεις" στα ιδια χρηματα περιπου και να εξασφαλισεις
εναν Full HD προβολεα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader