Προβολη 3d ταινιων μεσω HTPC

Reaction score
2
Αγορασα χθες μια 55αρα LG 3D Smart κλπ

Την εχω συνδεσει με το HTPC με HDMI καλωδιο και στο HTPC μεταφερω από τον κεντρικο υπολογιστη τις ταινιες με καλωδιο δικτυου

Πρεπει να κανω κατι για να δω τις 3d ταινιες ?

Με media Player clasic μπορω ?

Ευχαριστω

Reaction score
75
Με οποινδήποτε player μπορείς, απλά πατάς το 3D στο τηλεκοντρόλ και ανάλογα με το 3D της ταινίας (SBS κλπ) που έχεις διαλέγεις τον κατάλληλο τύπο. Το πρόβλημα είναι ότι οι υπότιτλοι και τα μενού κλπ, ότι δεν είναι 3D δλδ, θα προβάλονται λάθος, εκτός αν παίζεις με κάποιον player που υποστηρίζει 3D, όπως το PowerDVD 14 Ultra.

Reaction score
2
Θα δοκιμασω αυριο γιατι οσες δοκιμασα σημερα αποτελούμενες από πολλα .rar δεν αποσυμπιεζοντουσαν τα αρχεια

Δοκιμαζω τωρα από αλλου
Ευχαριστω

Reaction score
2
Κατεβασα τον Τιτανικο του 1997 που ειχε μέγεθος 17,5GB μετα την αποσυμπιεση και υποτίθεται ειχε 3d υποτιτλους αλλα τιποτα

Attachments

• 11,5 KB Προβολές: 55

Reaction score
75
Οι υπότιτλοι δεν έχουν διαφορά 2D με 3D, και οι srt και οι sub κάνουν για 3D προβολή με τον κατάλληλο player όμως, όπως λέγαμε πριν. Με το MPC πχ, δε θα διαβάζονται οι υπότιτλοι.

Reaction score
75
Με οποιονδήποτε player υποστηρίζει 3D. Εγώ χρησιμοποιώ το PowerDVD 14 Ultra και οι υπότιτλοι διαβάζονται μια χαρά.

ika

News
Reaction score
16.760
εδώ υπάρχει το srt23dass (freeware) που μετατρέπει από 2D σε 3D υπότιτλους, μήπως και βοηθήσει.

Reaction score
2
Τελικα καταφερα να φτιαξω 3d ταινιες με το 3DSubtitler για sub υποτιτλους , μετα με το tsMuxeR_ για να φτιαξω αρχειο βιντεο .ts και τελος με το mkvmerge για να ξαναφτιάξω αρχειο mkv που να περιεχει και τους sub υποτιτλους

Με την tv μου εδωσαν και 3 ειδων γυαλια

Αυτά που είναι για 3d η εικονα είναι 3d αλλα δεν με ικανοποιει το αποτέλεσμα . Το περιεργο είναι ότι αν κλεισω το αριστερο μου ματι είναι μια χαρα

Με αυτά που είναι για games η εικονα πιο καλη αλλα δεν είναι 3d

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo