Most visitors online was 4606 , on 14 Nov 2025
Νομίζω πως πλέον πρέπει να υπάρχουν οι δυνατότητες και για τα δύο...Σε ενδιαφέρει ποιο πολύ ο δικάναλος η ο πολυκαναλος ήχος? Η και τα δύο?
Οι "άλλες" κάρτες γραφικών με κωδικούς του τύπου: "GeForce G105M" πώς αξιολογούνται; (οι AMD-ATI έχουν μια λογική στα νούμερά τους, όσο ανεβαίνεις τόσο καλύτερα. Οι GeForce όμως πού βρίσκονται στην κλίμακα; )Το ποιο βασικό από όλα είναι η έξοδος HDMI.
Οι κάρτες γραφικών AMD-ATI των σειρών HD5400, HD5600, HD5700 και HD5800 Mobility μπορούν να στείλουν pass-through Dolby Digital TrueHD και DTD HD σε συμβατό ενισχυτή μέσω της εξόδου HDMI.
..............
Η κάρτα αυτουνού:Οι κάρτες γραφικών της σειράς HD5100 Mobility δεν προσφέρουν beatstreaming για Dolby Digital TrueHD και DTS HD, από την άλλη όμως αυτό μπορεί να το κάνει η πλατφόρμα της Intel με τους επεξεργαστές i3-i5.