Προενισχυτής έως 400€

Reaction score
58
Ψάχνω για προενισχυτή που να έχει απαραίτητα έξοδο line για sub.Θα συνδεθεί με KODA KD266A τελικό.
Έως 400€ η και λίγο παραπάνω.
Κάποια πρόταση?

Reaction score
228
Μάκη καλορίζικος ο νέος προενισχυτής.
Με βάση και αυτά που συζητήσαμε σε pm, αν ο προενισχυτής σου έχει 2 εξόδους πιστεύω ότι μπορείς να συνδέσεις τη μία στον τελικό και την άλλη στο sub, εφόσον φυσικά το sub έχει εισόδους line L και R. Μετά με το crossover του sub θα επιλέγεις ποιές συχνότητες θα παίζει το sub. Η σύνδεση θα γίνει με καλώδιο RCA, ίδιο με αυτό που θα συνδέσεις τον προ με τον τελικό.
Ας επιβεβαιώσει και κανένας πιο έμπειρος αν όντως γίνεται έτσι.
Αυτή η λύση είναι εναλλακτική αυτή που μου είπες, δηλ. να συνδέσεις τον τελικό με το sub,και από τις εξόδους του sub τα ηχεία.

Reaction score
58
Γίνεται, ποιό sub έχεις;

Yamaha ns sw300.
Έχει 1 είσοδο (L+R) και μία LFE.Στη δεύτερη παρακάμτει το εσωτερικό crossover του sub και οδηγείται απο τον ενισχυτή(με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται <<καθαρότερο>>σήμα όπως λέει η Yamaha.
Οπότε αν γίνεται από pro σε sub L&R,και από av ενισχυτή στην είσοδο lfe του sub,χωρίς να βάζω-βγάζω καλώδια,και θα το χρησιμοποιώ και για hc και για hi-fi.
Γίνεται?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.788
Εννοείς να χρησιμοποιείς το input 2 για stereo και το input 3 για home cinema;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.788
Αν δεν είναι αναμμένος ο άλλος ενισχυτής γίνεται, αλλά κάτσε να το δουν και άλλοι μην έχουμε εκρήξεις! :focus:

Reaction score
58
Αν δεν είναι αναμμένος ο άλλος ενισχυτής γίνεται, αλλά κάτσε να το δουν και άλλοι μην έχουμε εκρήξεις! :focus:

Ωχ...
Μα φυσικά ένας θα είναι ανοιχτός κάθε φορά.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.788
Αν το ξεχάσεις; Δεν ξέρω τι θα γίνει τότε, γι' αυτό λέω να περιμένεις για πιό υπεύθυνη άποψη.

Reaction score
58
Επειδή είμαι το πιό μελετηρό παιδί του avsite έψαξα και βρήκα την απάντηση που δίνει ο ΗΜΙΘΕΟΣ εδώ www.avsite.gr/forum/threads/sub-%CF%83%CE%B5-2-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.77918/ και τον οποίο τον εμπιστεύομαι απόλυτα (και έχω διαβάσει όλες τις <<εγκυκλοπαίδειες>> του)!
Το δοκίμασα και με τους 2 ενισχυτές ανοιχτούς (Vincent sa31 από την 2η pre-out στις LR του sub,και από την sub-out του denon avr x2000 στην lfe του sub,αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
Μόνο ένας έπαιζε κάθε φορά (πιο πολύ το έκανα να μου φύγει η περιέργεια του τι θα γινόταν αν το ξεχνούσα και τους άναβα και τους δύο.Έτσι κι'αλλιως είναι μεγάλη ευκολία να έχεις το subwoofer και για hi-fi και για hc χωρίς να βάζεις-βγάζεις κα(β)λώδια.
Αυτά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος