Προενισχυτης Audio Note

Reaction score
1
καθαρη ταξη Α χωρις αναδραση, made in England

1x ecc82 Telefunken
2x ecc82 RFT

σας παρακαλω για καθε διευκρινιση, ερωτηση επικοινωνηστε μαζι μου στο 6945 18 10 17

δεκτος καθε ελεγχος και ακροαση

ο προενισχυτης δεν εχει ουτε γρατζουνια, επισης αν θελατε θα μπορουσε να βρεθει διπλα σε οποιοδηποτε προενισχυτη οποιασδηποτε κατηγοριας τιμης για απευθειας αντιπαραθεση...

1200 ευρω...

ξαναγραφω, για οποιαδηποτε ερωτηση, ακροαση επικοινωνηστε τηλεφωνικα.

ευχαριστω πολυ.

Reaction score
1
Απάντηση: Προενισχυτης Audio Note

1100 ευρω...

μια απευθειας αντιπαραθεση με οποιονδηποτε προενισχυτη θα ειχε πολυ ενδιαφερον...

Reaction score
1

εχεις pm

παρακαλω, οποιος θα ηθελε πληροφοριες δεν εχει παρα να επικοινωνησει τηλεφωνικα μαζι μου

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502
Μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις ποιο μοντέλο είναι;

Reaction score
27

Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω ποιο μοντέλο είναι.
Στο site δεν υπάρχει πλέον προ της ΑΝ που να έχει τις εισόδους εξόδους στο πλάϊ, οπότε υποθέτω πως δεν βγαίνει πια. Σίγουρα κάποιος από αυτούς που βλέπω θα είναι απόγονός του. Ποιος όμως?

Τέλος, υπάρχει τηλεχειρισμός?

Reaction score
1

εχεις pm,

οποιοσδηποτε ενδιαφερεται θα μπορουσε να μου κανει μια αναπαντητη στο κινητο που αναφερω παραπανω και θα τον καλεσω εγω, για να μην χρεωνεται.

η αναβαθμιση μονο μου κοστισε 1080 ευρω πριν 12μηνες. θα ηταν ενδιαφερουσα οποιαδηποτε ακροαση με οποιονδηποτε προενισχυτη ανεξαρτητως κατηγοριας τιμης.

ο προενισχυτης ξεχασα να αναφερω οτι εχει 2 ζευγη εξοδων για να οδηγησει 2 τελικους ή 4 μονομπλοκ.

Reaction score
1
.

700 ευρω. ετσι απο περιεργεια, ας τον βαλουμε διπλα σε οποιοδηποτε προενισχυτη θελετε...

.

Reaction score
1
600 ευρω :116:

τιμη λιωμα, χωμα, περιοδου βαθιας κρισης :116:

οποιαδηποτε συγκριση, ακροαση δεκτη. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ

γεια χαρα!
:615:

Reaction score
8
δεν ξερω ποιος τον πηρε
και δεν ηθελα να γραψω πιο πριν για να μην φανει οτι προωθω την αγγελια, αλλα ο προ για μενα παιζει καταπληκτικα και διαφωνω που τον εδωσε τσαμπα ο Ηλιας.
Καλοριζικος.

Reaction score
5
Πράγματι ο προενισχυτής παίζει πολύ καλά. Άργησα να τον ακούσω καλά γιατί έλειπα αρκετές μέρες εκτός Αθηνών από την ημέρα που τον πήρα από τον Ηλία. Το εντυπωσιακό πάντως στο σύστημα του Ηλία είναι τα Analysis τα ηχεία του με το επιβλητικό soundstage που έχουν. Είμαι περίεργος να τα ξανακούσω με τον καινούργιο του παθητικό προενισχυτή για να δούμε τις διαφορές. Καλά ακούσματα! Κώστας

Reaction score
1
Πράγματι ο προενισχυτής παίζει πολύ καλά. Άργησα να τον ακούσω καλά γιατί έλειπα αρκετές μέρες εκτός Αθηνών από την ημέρα που τον πήρα από τον Ηλία. Το εντυπωσιακό πάντως στο σύστημα του Ηλία είναι τα Analysis τα ηχεία του με το επιβλητικό soundstage που έχουν. Είμαι περίεργος να τα ξανακούσω με τον καινούργιο του παθητικό προενισχυτή για να δούμε τις διαφορές. Καλά ακούσματα! Κώστας

K A Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο Σ. περιμενω τηλ για ακροαση και να φτιαξουμε και εκεινα που ειπαμε.

χαιρομαι πολυ που πηγε σε τοσο καλα χερια

D

deleted user 10898

Guest
τι παθητικο πηρες Ηλια? (εαν επιτρεπετε βεβαιως βεβαιως...αλλα ετοιμαζομαι και εγω..)

Reaction score
1
τι παθητικο πηρες Ηλια? (εαν επιτρεπετε βεβαιως βεβαιως...αλλα ετοιμαζομαι και εγω..)

θα επικοινωνησουμε για να ανταλλαξουμε ιδεες! κανω κατι σκεψεις

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος