- Reaction score
- 29
Εχω τον εξής προβληματισμό: μουσική ακούω από 2κάναλο ενισχυτή ο οποίος στέλνει ήχο σε πήγες α)λαπτοπ β)popcorn γ)πικαπ, αυτό τον ήχο έχω τη δυνατότητα να τον περάσω απο equalizer 2κάναλο με 12 μπάντες σε κάθε κανάλι (2x12band) αλλά και πάλι αν θέλω τον αφήνω να περνάει by pass απο αυτό ααα ξέχασα το equalizer έχει και αυτό δική του προενίσχυση και για τα 2 κανάλια, το ερώτημα λοιπόν είναι προενίσχυση το equalizer προενίσχυση το λαπτοπ (foobar ή κονσόλα ήχου λαπτοπ) προενίσχυση το popcorn +-15db τον ενισχυτή που τον βάζουμε;;;:121:
Δε ξέρω αν χρησιμοποιώ σωστά τον όρο προενίσχυση ωστόσο και αυτές οι πηγές απο την πλευρά τους ενισχύουν τον ήχο...... πολλές φορές με πιάνω συνέχεια νa ασχολούμε με τη στάθμη του ήχου ενώ κανονικά δε θα έπρεπε.....και ασχολούμαι γιατί μπορεί η μουσική να ακούγεται χαμηλά αλλά ο ενισχυτής να δουλεύει στα κόκκινα και νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο να ζορίζεται χωρίς λόγο...
Θα θελα λίγο τα φώτα σας ....υπάρχει κάποιος κανόνας ή απλά κάνετε και εσείς ότι κάνω και εγώ:::102:
Αυτά τα λίγα ......thanks
Δε ξέρω αν χρησιμοποιώ σωστά τον όρο προενίσχυση ωστόσο και αυτές οι πηγές απο την πλευρά τους ενισχύουν τον ήχο...... πολλές φορές με πιάνω συνέχεια νa ασχολούμε με τη στάθμη του ήχου ενώ κανονικά δε θα έπρεπε.....και ασχολούμαι γιατί μπορεί η μουσική να ακούγεται χαμηλά αλλά ο ενισχυτής να δουλεύει στα κόκκινα και νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο να ζορίζεται χωρίς λόγο...
Θα θελα λίγο τα φώτα σας ....υπάρχει κάποιος κανόνας ή απλά κάνετε και εσείς ότι κάνω και εγώ:::102:
Αυτά τα λίγα ......thanks