Προενισχυτική απορία ..........

Reaction score
29
Απάντηση: Προενισχυτική απορία ..........

Η αλλαγή στην ένδειξη από το (1) > (2) > (1) γίνεται πολύ απλά κρατώντας πατημένο 5'' το πλήκτρο "input".

Οπότε αν είσαι στο (2) οι βελόνες είναι στο κόκκινο γιατί μετράνε σήμα εισόδου άσχετα από την θέση του vuόμετρου.

Πας στο (1) και η ένδειξη συγχρονίζεται με το σήμα εξόδου.
Μόλις το δοκίμασα ....δεν έχει καμία διαφορά..:111:
θα πρεπε να έχει μεγάλη διαφορά??

Reaction score
29

Να σου πώ έκανα το εξής, το popcorn το ανέβασα στο +15 το ρυθμιστικό του ενισχυτή ήταν στο ώρα 7 και παίζει συνέχεια στα κόκκινα
Επίσης όχι μόνο παίζει στα κόκκινα αλλά δημιουργεί και παραμόρφωση στον ήχο ...χμμμ νομίζω ότι το popcorn πρέπει μάλλον πρέπει να παίζει στο 0.....

Reaction score
11

Μόλις το δοκίμασα ....δεν έχει καμία διαφορά..:111:
θα πρεπε να έχει μεγάλη διαφορά??
Στην περίπτωση (2) και με κλειστό το VOLUME η ένδειξη στο VUόμετρο μπορεί να είναι στο κόκκινο γιατί σου μετράει το επίπεδο εισόδου.

Δηλαδή η ένδειξη δεν επηρεάζεται από το πόσο ανοίγεις τον ήχο.

Όταν γυρίσεις στο (1), η ένδειξη έχει άμεση συνάφεια με το πόσο ανοίγεις το volume.

Ωστόσο πριν πεις ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει, βεβαιώσου ότι κρατάς αρκετό χρόνο πατημένο το "input".

:117:

Reaction score
29

Για να καταλάβω δηλαδή στη περίπτωση 1 όταν το ρυθμιστικό θα είναι στο 0 το νυόμετρο θα παραμένει ακίνητο ?? ενώ αντίστοιχα στην περίπτωση 2 ακόμη και με το ρυθμιστικό στο 0 το νυόμετρο ανταποκρίνεται?
Αν εννοείς αυτό τότε και στις 2 περιπτώσεις και 1 και 2 όταν το ποπκορν είναι στο +15 και το ρυθμιστικό του ενισχυτή κλειστό το νυόμετρο εξακουλουθεί να παίζει στα κόκκινα αλλά μάλιστα να περνάει και μικρός παραμορφωμένος ήχος απο τα ηχεία

Reaction score
29

αλλά μάλιστα να περνάει και μικρός παραμορφωμένος ήχος απο τα ηχεία
τελικά αυτό δεν ισχύει γιατί αν και το equalizer ήταν κλειστό επηρέαζε η δική του προενίσχυση η οποία ήταν στο ώρα 11 κλεινοντας την με το ρυθμιστικό του ενισχυτή στο 0 δεν περνάει κανένας ήχος ...
Αν εννοείς αυτό τότε και στις 2 περιπτώσεις και 1 και 2 όταν το ποπκορν είναι στο +15 και το ρυθμιστικό του ενισχυτή κλειστό το νυόμετρο εξακουλουθεί να παίζει στα κόκκινα
αυτό όμως ισχύει

Reaction score
11

Αν εννοείς αυτό τότε και στις 2 περιπτώσεις και 1 και 2 όταν το ποπκορν είναι στο +15 και το ρυθμιστικό του ενισχυτή κλειστό το νυόμετρο εξακουλουθεί να παίζει στα κόκκινα αλλά μάλιστα να περνάει και μικρός παραμορφωμένος ήχος απο τα ηχεία
Τότε λοιπόν το vuόμετρο είναι γυρισμένο στην ένδειξη εισόδου του σήματος!

Πρέπει να επιμείνεις στο πάτημα του "input", ίσως έχει πιάσει σκόνη και δεν δίνει την εντολή.

Τώρα μου πέρασε μία άλλη σκέψη. Ο Α12 έχει δύο εκδόσεις:

η μία, η πρώτη, με λευκά βύσματα RCA πίσω στις λήψεις και η άλλη με επίχρυσα. Αν η δική σου είναι με τα λευκά, ίσως, δεν είναι σίγουρο, το ομοαξονικό vuόμετρο να δείχνει μόνο την στάθμη εισόδου όπως στον Α10. Μanual σου έδωσαν; Θα το δεις από εκεί.

:117:

Reaction score
29

ωχχχ έκανα μ*&%κια πατούσα το input του control και όχι του ενισχυτή ........τελικά εντάξει αποσύνδεσα το equalizer για να μην επηρεάζει καθόλου και έκανα και αυτό που μου είπες .......είχες απόλυτο δίκιο αλλά να ρωτήσω κάτι το έγραφε αυτό πουθενά το manual;; νομίζω όχι......... εντάξει φίλοι βρέθηκε άκρη ήταν αυτό που είπε ο αγαπητός :102: caravelle
Ευχαριστώ πολύ :124:

Reaction score
11

...το έγραφε αυτό πουθενά το manual;; νομίζω όχι....
Xαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα.

Το manual το γράφει. Νάτο στο 4:

Kαι ένα... παραλειπόμενο: η κυματιστή πρόσοψη του Α12 δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής! Αυτόν ακριβώς τον κυματισμό έκανε ένα τζάμι μεσόπορτας του σπιτιού μου όταν έπαιζε ένα "true subwoofer Sunfire"!

:107:

Reaction score
29

Nαι φίλε το είδα :105:
Kαι ένα... παραλειπόμενο: η κυματιστή πρόσοψη του Α12 δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής! Αυτόν ακριβώς τον κυματισμό έκανε ένα τζάμι μεσόπορτας του σπιτιού μου όταν έπαιζε ένα "true subwoofer Sunfire"!
:139::135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.554
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72