Προενυσχυτης πικάπ αξίζει;

Reaction score
1
Έχω ένα δικαναλο ενισχυτή της primare αν αγοράσω προενυσχυτη για το πικάπ κοντά στα 1000 ευρώ θα δω διαφορά στην ποιότητα ήχου τώρα έχω ένα προενυσχυτη της nad των 80 ευρώ το είχα πάρει πριν 13 χρόνια.ειναι ο καλός προενυσχυτης απαραίτητος;

TGD

Reaction score
10.600
Καλύτερο ναι, αλλά και στο χιλιάρικο για ΜΜ κεφαλή μου φαίνεται πολύ.

Reaction score
5.906
Έχω ένα δικαναλο ενισχυτή της primare αν αγοράσω προενυσχυτη για το πικάπ κοντά στα 1000 ευρώ θα δω διαφορά στην ποιότητα ήχου τώρα έχω ένα προενυσχυτη της nad των 80 ευρώ το είχα πάρει πριν 13 χρόνια.ειναι ο καλός προενυσχυτης απαραίτητος;
Εννοείται θα ακούσεις διαφορά!

Reaction score
666
Η αγορά ενός phono στο budget που θέλει να κινηθεί ο φίλος είναι επένδυση και θα μπορέσει και στο μέλλον να αναδείξει το αναλογικό του rig, αν θελήσει να πάει σε καλύτερο πλατό ή σε κεφαλή MC.

ika

News
Reaction score
16.765
Βελτίωση θα υπάρχει, αλλά δεν θα συμβαδίζουν πικάπ/κεφαλή με τον προενισχυτή των 1000€.
Δηλ θα είναι σαν σε παπί, βάλεις λάστιχα 1000άρας.
Ο προενισχυτής των 1000€, θέλει και αντίστοιχο συνδυασμό κεφαλή/πικάπ.
Με το υπάρχον σετάπ, θα έλεγα να δεις για ένα phono max 500€, έστω και 2ο χέρι.
Και κράτα τα υπόλοιπα για μελλοντική πιθανή αναβάθμιση πικαπ/κεφαλής.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Θυμησου οτι η ορτοφον προσαρμοζει σε phono stages που εχουν 47ΚΩ και 330pf και πανω στην εισοδο
με λιγα λογια σιγουρα το phono stage που θα αγορασεις πρεπει να εχει ρυθμιζομενες χωρητικοτητες στην εισοδο .

κακη προσαρμογη στον ενισχυτη η σε οποιοδηποτε Phono stage σημαινει οτι ειναι απολυτα πιθανο τα πριμα σου να ειναι συριστικα εως σκληρα ειναι ενα θεμα που πρεπει να προσεξεις γιατι σου αλλιωνει το αποτελεσμα

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
phono των 1600€ για πικάπ των 250€ και κεφαλή των 200€;
- μόλις ξεκίνησε . . . αυτό το phono θα μπορεί να βλέπει όλες τις μελοντικές αναβαθμίδεις . . .οκ υπερέβαλλα λίγο

ika

News
Reaction score
16.765
- μόλις ξεκίνησε . . . αυτό το phono θα μπορεί να βλέπει όλες τις μελοντικές αναβαθμίδεις . . .οκ υπερέβαλλα λίγο
απλά, είδες πάρα πολύ μπροστά
:drinks:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519