Προκλητικά ενδιαφέρον

Reaction score
0
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα αυτό το site http://www.videops3downloads.com , το οποίο ζητάει εφ΄άπαξ $49,95, και παρέχει απεριόριστο αριθμό download σε παιχνίδια, ταινίες κτλ. για το PS3 και όχι μόνο.
Δηλαδή δίνεις λιγότερο από όσο κάνει ένα παιχνίδι PS3 στην αγορά.. και κατεβάζεις όσα παιχνίδια και ταινίες θέλεις..
Μου κάνει εντύπωση το οτι είναι νόμιμο και δίνει και εγγύηση 60 ημερών με επιστροφή χρημάτων. Στο youtube λένε οτι αξίζει ( http://www.youtube.com/watch?v=PiHbn20wSnA&feature=related ).

Το έχει δοκιμάσει κανείς ???

Reaction score
5
Νόμιμο είναι να γίνεις μέλος. Παράνομο είναι να κατεβάσεις οτιδήποτε έχει copyright. Είναι αυτονόητο νομίζω. Στα μικρά γράμματα λέει:
"The purchase of a membership is not a license to upload or download copyrighted material. We urge you to respect copyright and share responsibly."

Reaction score
7
Προκλητικά μούφα!
1) Το PS3 δεν έχει σπάσει, ωστε να υπάρχει τρόπος να παίζεις αντεγραμμένα/κατεβασμένα παιχνίδια. Και αν είχε θα χρειαζόταν τουλάχιστον τσιπάκι ή/και firmware modding. Επίσης, αν είχε σπάσει, να είσαι σίγουρος ότι θα είχε βουίξει το σύμπαν. Μάλλον θα το βλέπαμε και στην τηλεόραση...

2) 26 Νοε που λέει ότι κατέβασε το Dark Knight, υπήρχε ήδη ως blu-ray rip all over the internet... Ως cam κλπ. υπάρχει ήδη εδώ και 5-6 μήνες...

Reaction score
0
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος.. με μια απλή αναζήτηση βρήκα αυτο : http://www.motionbox.com/videos/4c9cdcb01f10ebc3
Σίγουρα δεν βουίζει το σύμπαν αλλά δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα την σήμερον..
και το οτι το Dark Knight υπήρχε ήδη ως blu-ray rip all over the internet... Ως cam κλπ. δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο τυπάκος στο βίντεο λέει ψέματα..

Επίσης πολύ σωστά ο ak1s παρατήρησε πως νόμιμο είναι να γίνεις μέλος και παράνομο να κατεβάσεις οτιδήποτε έχει copyright...
Στην περίπτωσή μας όμως δεν προβληματίζομαι για το copyright, αλλά αν τα παιχνίδια που θα κατεβάσω (επι χρήμασι), ως υπεύθυνο μέλος του site που σέβεται τους κανόνες των πνευματικών δικαιωμάτων, αν θα παίζουν νόμιμα στην κονσόλα μου..

Γι΄αυτό λοιπόν ρωτάω σε αυτό το φόρουμ.. το έχει δοκιμάσει κανείς ?

Υ.Γ.που ξέρεις μπορεί κάποιος από εδω μέσα (και όχι από το youtube) να το δοκίμασε ήδη και να αξίζει.. σε άλλα forum βρήκα άτομα που το προσπαθούν ήδη http://www.yellowdog.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=30

Reaction score
5
Στην περίπτωσή μας όμως δεν προβληματίζομαι για το copyright, αλλά αν τα παιχνίδια που θα κατεβάσω (επι χρήμασι), ως υπεύθυνο μέλος του site που σέβεται τους κανόνες των πνευματικών δικαιωμάτων, αν θα παίζουν νόμιμα στην κονσόλα μου..
Μα πώς 'σέβεσαι' τα πνευματικά δικαιώματα; Θα πληρώσει ο μάγκας στις εταιρείες τις ανάλογες αμοιβές; Δεν νομίζω...
Σου λέει "πλήρωσε με για να γίνεις μέλος, αλλά μην κατεβάσεις τίποτα που να έχει copyright".
Και επειδή ΟΛΑ τα σοβαρά εμπορικά παιχνίδια έχουν copyright και δεν είναι δωρεάν, ο 'μάγκας' που σου πούλησε τη συνδρομή αποποιείται των ευθυνών του, δηλαδή της σίγουρης πειρατείας...
Καθόλου νόμιμο λοιπόν το όλο θέμα...

Reaction score
0
Αφήνοντας τη νομιμότητα κατά μέρος προς το παρόν, τα παιχνίδια αυτά είναι 100% βέβαιο ότι δεν παίζουν στο PS3 γιατί δεν έχει σπάσει "ακόμα". Μείνε μακριά Kosmi, είναι απάτη.

Καλή περίπτωση για παιχνίδια είναι η συνδρομή freezz στα Seven που μπορείς με 10 ευρώ το μήνα να έχεις ανά πάσα στιγμή ένα παιχνίδι νοικιασμένο και να το γυρίσεις όποτε θέλεις χωρίς έξτρα κόστος καθυστέρησης.

Reaction score
0
Όπως το αναφέρεις ak1s έχεις δίκιο..γι αυτό και ρώτησα πρίν πράξω, γιατι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το να κατεβάζω παιχνίδια απο ¨επίσημα¨ sites..
που να ξέρω αν θα πληρώσει ο μάγκας στις εταιρείες τις ανάλογες αμοιβές.. και στην τελική που είναι οι εταιρείες για να προστατέψουν εμας και τον εαυτό τους απο τέτοιες απάτες.. (που επιστρέφουν και τα χρήματα οι απατεώνες αν δεν μείνεις ικανοποιημένος)
Οσο για την λύση που πρότινες marvin θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αν υπήρχε seven στην Πάρο όπου μένω πλέον μόνιμα..

Οπως και να εχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.261
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale