Προς γνωση των υπολοιπων μελων....

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Με αφορμη αυτη μου την αγγελια

http://www.avsite.gr/forum/threads/iphone-4s-16gb-καινουργιο.126879/

Να αναφερω την προβληματικη συναλλαγη που ειχα με το μελος @attas

Μου ζητησε πιστωση χρονου για την πληρωμη και αφου πηρα καποιες διαβεβαιωσεις για το ατομο του (απο άλλα παλαια μελη του φορουμ εδω) , συμφωνησα να μου δωσει τα χρηματα σε δοσεις...
18 ιουνιου του το εστειλα ..μου εβαλε 200 ευρω αρχικα και τα υπολοιπα 200 θα μου τα εβαζε σε 2 δοσεις των 100ευρω... Μια στα τελη ιουνιου/αρχες ιουλιου και μια τελη ιουλιου/αρχες αυγουστου..
Ακομα μου χρωσταει 45 ευρω!
Εν συντομια ,επικοινωνησε μαζι μου 20 μερες περιπου μετα την παραλαβη του κινητου,για να μου πει οτι εχει την εντυπωση οτι η πλατη του κινητου ζεσταινεται...σε συχνη τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε ,του προτεινα να το παει στην arvato ...
Απο εκει του ειπαν οτι δεν καλυπτουν κατι και το κινητο εχει 3 μηνες εγγυηση απο την ημερομηνια που μου εστειλαν το καινουργιο...
ΠΟΥΘΕΝΑ στην αγγελια μου δεν αναφερω οτι το κινητο εχει αλλο ενα χρονο εγγυηση...
Σε οσους επικοινωνησαν μαζι μου (και ηταν αρκετοι και απο το διπλα φορουμ) σε κανεναν δεν ανεφερα οτι εχει υπολοιπο ενα χρονο....(Παρακαλω τον οποιονδηποτε να με διαψευσει)..ισα ισα που δεν γνωριζα και τους το ανεφερα...
Για να μην κουραζω ,υστερα απο αλλεπαλληλες τηλεφωνικες συνομιλιες μαζι του και απο συνεχομενες καθυστερησεις να μου καταθετει τα χρηματα( τα τελευταια 100ευρω μου τα σπασε σε 50 και 50 ,παλι καθυστερημενα)....καταληγουμε σε αυτα που φαινονται στις φωτο..

Σημειωτεον ,οτι ηξερε απο τον ιουλιο οτι δεν τον καλυπτει η arvato (ηθελε 30ευρω νομιζω να του το ελεγξει) και τωρα του ηρθε(3 οκτωβριου) να με αποκαλεσει απατεωνα και κλεφτη και να μην μου βαλει τα τελευταια 45 ευρω ...(τελευταια του καταθεση ,5 ευρω στις 7/10/13)...

Προφανως και δεν επιρριπτω καμια ευθυνη στο avsite.gr καθως και στα μελη που μιλησαν θετικα για τον @attas...Η ευθυνη ειναι καθαρα δικη μου..

ΥΓ η φράση που ξεκιναω την αγγελια μου "Ειναι απο αντικατασταση μεσα στην εγγυηση..." θα μπορουσε οντως να ερμηνευτει οτι υπαρχει ακομα εγγυηση...αλλα απο που και ως που προκυπτει οτι εχει ενα χρονο ακομα?
Ποιός εξαλλου κυριοι,αγοραζει κατι ,τετοιας αξιας μαλιστα, χωρις να επιβεβαιωσει το όποιο υπολοιπο εγγυσησης??
Γιατι @attas ,ενω ειχες μαθει (κ εγω μαζι σου) απο τον ιουλιο οτι το κινητο ειναι πλεον εκτος εγγυησης (συμφωνα με την arvato) περιμενες τον οκτωβριο να δειξεις τον πραγματικο σου εαυτο και παραλληλα μου ζητουσες συνεχως πιστωση χρονου για τις καταθεσεις των χρηματων που μου οφειλες/οφειλεις??
Εξαλλου εσυ ολον αυτο το καιρο,μου ελεγες οτι πολυ πιθανον να ειναι ιδεα σου για την υπερθερμανση και οτι το κινητο ειναι εξαιρετικο κατα τα αλλα,ετσι δεν ειναι?

Πραγματικα κριμα..

Ας κρινουν παρακαλω οι moderators ,για την σωστη θεση/μετακινηση του θεματος μου.

Ευχαριστω και προσοχη γιατι οι εποχες ειναι πολυ περιεργες....

Attachments

Reaction score
31
αυτη ειναι η μια αληθεια οποιος θελει να μαθει και την αλλη ας με παρει
ενα τηλ γιατι δεν εχω να κρυψω κατι 6977233496 ευχαριστω

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Χωρίς να πάρω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ σε ότι αφορά το "θέμα" σας θα ήθελα να πώ (για χιλιοστή φορά) πώς είτε σαν αγοραστής είτε σαν πωλητής ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να προστατεύουμε τον εαυτό μας στις διαδυκτιακές αγορές.

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι... χέρι με χέρι, αντικαταβολή... πολλά.

Αναρωτιέμαι, όταν εν γνώσει μας αποκλίνουμε από αυτό τον απλό μεν, απόλυτο δε κανόνα... τί ρέστα ζητάμε μετά (είτε σαν πωλητής, είτε σαν αγοραστής)?
Ότι μας κορόιδεψε το κακό χοντρό παιδάκι, ο νταής του σχολείου?

Δεν θέλω να φανώ αγενής (συγνώμη αν βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω) αλλά πρέπει κάπως, κάποτε, να καταλάβουμε πως το internet θέλει την απόλυτη προσοχή μας.

Reaction score
1
Γιατι δεν τη γραφεις εδω την "δικη σου αληθεια"?
Κ ας βγαλουν τα μελη τα συμπερασματα τους...
Δε ψαχνω δικαιωση φιλε μου...
Καταθετω την προσωπικη μου εμπειρια με τη συναλλαγη μαζι σου..
Κ εν τελει...αν ηθελα να σε εξαπατησω και κλεψω,οπως χαρακτηριστικα γραφεις ,υπηρχε περιπτωσηνα δεχτω να με πληρωσεις με δοσεις?
Γιατι οταν πριν 3μηνες θεωρησες οτι σε εξαπατησα,δεν μου το ανεφερες κ περιμενες τωρα να μου δημιουργεις προβληματα με τα χρηματα?
Μηπως απο την αρχη ,σκοπος σου με τις δοσεις ηταν να περασει καιρος κ να "ξεχαστω" κ να γλιτωσεις κανα 50αρι?
Απο βδομαδα σε βδομαδα με πηγαινες κ τελικα μου εσπασες κ το τελευταιο 100αρικο σε 2 50αρικα..
Γιατι ησουν ο μονος απο ολους τους ενδιαφερομενους που δε μου εκανε το παραμικρο παζαρι...

Reaction score
1
Χωρίς να πάρω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ σε ότι αφορά το "θέμα" σας θα ήθελα να πώ (για χιλιοστή φορά) πώς είτε σαν αγοραστής είτε σαν πωλητής ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να προστατεύουμε τον εαυτό μας στις διαδυκτιακές αγορές.

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι... χέρι με χέρι, αντικαταβολή... πολλά.

Αναρωτιέμαι, όταν εν γνώσει μας αποκλίνουμε από αυτό τον απλό μεν, απόλυτο δε κανόνα... τί ρέστα ζητάμε μετά (είτε σαν πωλητής, είτε σαν αγοραστής)?
Ότι μας κορόιδεψε το κακό χοντρό παιδάκι, ο νταής του σχολείου?

Δεν θέλω να φανώ αγενής (συγνώμη αν βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω) αλλά πρέπει κάπως, κάποτε, να καταλάβουμε πως το internet θέλει την απόλυτη προσοχή μας.
Το γραφω ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι η ευθυνη ειναι δικη μου...
Κατα τα αλλα συμφωνω σε ολα..

Reaction score
31
πιστευε οτι θες δεν με ενδιαφερει οπως σου ειχα πει και σε sms
τα χρηματα σου θα τα παρεις γιατι δεν ειμαι κλεφτης ουτε απατεωνας
οσο για το αν θα πω κατι εδω δεν εχω ορεξη να καθομαι να απολογουμε για κατι που δεν ισχυει γιατι ξανα λεω ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙς και ναι στο τηλ οταν σε ειχα ρωτησει μου ειπες οτι το τηλ ηταν σε εγγυηση και για αυτο δεν σου εκανα παζαρια πολυ απλα και δεν σκοπευω να ξανα αχοληθω με εσενα mousitsa
αν καποιος εχει αμφιβολιες απο τα μελη του forum ξανα λεω ας με παρει τηλ ευχαριστω

Last edited by a moderator:

Reaction score
1
πιστευε οτι θες δεν με ενδιαφερει οπως σου ειχα πει και σε sms
τα χρηματα σου θα τα παρεις γιατι δεν ειμαι κλεφτης ουτε απατεωνας
ειναι η δευτερη φορα που προβαινεις σε χαρακτηρισμους προς το προσωπο μου...προσεχε τι γραφεις γιατι τα γραπτα μενουν..

οσο για το αν θα πω κατι εδω δεν εχω ορεξη να καθομαι να απολογουμε για κατι που δεν ισχυει γιατι ξανα λεω
τι απο ολα τα παραπανω που αναφερω ,δεν ισχυει?
αφου σου ειπα ψεμματα σχετικα με την εγγυηση,οπως αναφερεις, ΓΙΑΤΙ δεν μου μιλησες αντρικια απο την αρχη?ΓΙΑΤΙ περιμενες 3μηνες μετα την αγορα να μου το παιξεις "ριγμενος" και "εξαπατημενος"?
ΓΙΑΤΙ ολο αυτο το διαστημα ολα ηταν μελι γαλα και μου ζητουσες συνεχως παραταση και μειωση των "δοσεων" και βεβαιως εγω δεν σου εφερα ΠΟΤΕ καμια αντιρρηση?

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙς και ναι στο τηλ οταν σε ειχα ρωτησει μου ειπες οτι το τηλ ηταν σε εγγυηση και για αυτο δεν σου εκανα παζαρια πολυ απλα και δεν σκοπευω να ξανα αχοληθω με εσενα mousitsa
αν καποιος εχει αμφιβολιες απο τα μελη του forum ξανα λεω ας με παρει τηλ ευχαριστω
Τωρα θα τρεξουν ολοι να σε παρουν...Γραψε ο,τι θες εδω ...δημοσια....

να ενημερωσω οτι ο @attas (κωστας) μου κατεθεσε αλλα 5 ευρω...πιστευω μεχρι τα μεσα του 2014 να με εχει ξεχρεωσει..

Το iphone βεβαια το χρησιμοποιει κανονικοτατα και χωρις κανενα προβλημα απο τα μεσα Ιουνιου του 2013...

Reaction score
31
αν εσυ διαβασες χαρακτιρισμους προς το προσωπο σου δεν σου φταιω εγω μαλλον εχεις την μυγα που λενε
και ξανα λεω τα χρηματα σου θα τα παρεις οπως σου εχω πει γιατι δεν ειμαι ουτε κλεφτης ουτε απατεωνας
οσο για το τηλ φυσικα και το χρησιμοποιω κανονικα γιατι αλλαξα μπαταρια που δεν την καλυπτε η ΕΓΓΥΗΣΗ που ειχε το τηλ που αγορασα απο εσενα αυτα μουσιτσα

Reaction score
1.844
Τα δεδομένα λένε πως έχεις στην κατοχή σου εδώ και 5 μήνες ένα κινητό. Συμφώνησες να το πληρώσεις 400 ευρώ, έχεις δώσει τα 360 και χρωστάς άλλα 40. Είναι σωστά μέχρι εδώ;

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas