6 Ιουλίου 2014 #1 Costas Coyias Ημίθεος Administrator Μηνύματα 25.980 Reaction score 23.099 http://www.freepen.gr/2014/07/coca-cola.html
6 Ιουλίου 2014 #2 Manos58 εγχειρισμένη Μηνύματα 17.160 Reaction score 12.843 Έπρεπε να είχα ανοίξει ομπρέλλα πριν το διαβάσω . Με πήραν στα μούτρα ....... ΥΓ Τα καλά της ανεμπόδιστης πληροφορίας ,Θυμήθηκα τον εργάτη που είχε πέσει μέσα στο καζάνι της CocaCola και διαλύθηκε ολόκληρος
Έπρεπε να είχα ανοίξει ομπρέλλα πριν το διαβάσω . Με πήραν στα μούτρα ....... ΥΓ Τα καλά της ανεμπόδιστης πληροφορίας ,Θυμήθηκα τον εργάτη που είχε πέσει μέσα στο καζάνι της CocaCola και διαλύθηκε ολόκληρος
6 Ιουλίου 2014 #3 anemelos Μηνύματα 14.212 Reaction score 1.844 Αμέσως διαλύθηκε ή πήρε το χρόνο του;
6 Ιουλίου 2014 #4 tigergreg Μηνύματα 32.261 Reaction score 27.190 ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.... ΠΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ... ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.... ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.... ΠΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ... ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.... ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....
7 Ιουλίου 2014 #5 Costas Coyias Ημίθεος Administrator Μηνύματα 25.980 Reaction score 23.099 http://www.iflscience.com/chemistry/five-myths-about-chemicals-you-breathe-eat-and-drink
9 Ιουλίου 2014 #6 lakiss51 "Επαγγελματίας" Μηνύματα 11.826 Reaction score 2.427 Κάτι για ΤΟ φραπόγαλο εχουμε? Για να το ρίξουμε στο... Πηλιορείτικο τέιον καλοκαιριάτικα ...
9 Ιουλίου 2014 #7 D deleted user 10898 Guest Ηλιθιοτητες... ´Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα!´ Ναι μονο που ένας χυμός φρέσκο πορτοκαλί εχει ph 3 και το στομάχι εχει γαστρικα υγρά με ph απο 1.5 εώς 3.5
Ηλιθιοτητες... ´Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα!´ Ναι μονο που ένας χυμός φρέσκο πορτοκαλί εχει ph 3 και το στομάχι εχει γαστρικα υγρά με ph απο 1.5 εώς 3.5
9 Ιουλίου 2014 #8 tigergreg Μηνύματα 32.261 Reaction score 27.190 ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΦΑΓΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΠΕΡΙ, ΕΝΑ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΒΑΘΑ ΝΤΖΑΝΤΖΙΚΙ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΚΟΡΔΟ..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΑ ΠΟΛΥ ΠΕΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ....
ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΦΑΓΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΠΕΡΙ, ΕΝΑ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΒΑΘΑ ΝΤΖΑΝΤΖΙΚΙ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΚΟΡΔΟ..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΑ ΠΟΛΥ ΠΕΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ....
9 Ιουλίου 2014 #9 Ν.Κ. Μηνύματα 5.661 Reaction score 9.867 λυσσα το κανανε εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι πινουν πεπσι και οχι κολα, οσες φορες δοκιμασα πεπσι δεν μ αρεσε τοσο...μαλλον δεν διαστελλονται τοσο οι κορες
λυσσα το κανανε εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι πινουν πεπσι και οχι κολα, οσες φορες δοκιμασα πεπσι δεν μ αρεσε τοσο...μαλλον δεν διαστελλονται τοσο οι κορες