- Reaction score
- 3
Αγαπημένο μου Forum πριν από χρόνια ήσουν η αιτία που ασχολήθηκα με το oscommerce και την δημιουργία ενός e-shop (palasis.gr) χωρίς να έχω καθόλου γνώσης πάνω στο αντικείμενο (έχω ρίξει διάβασμα!!!). Η ιδέα αυτή μου μπήκε σκεπτόμενος ότι θα μπορούσα να προμηθεύσω σε φίλους του site τραπεζάκια τηλεοράσεις σε καλές τιμές ανεβάζοντας παράλληλα και τον τζίρο του καταστήματος μου. Αυτό δεν έγινε η πωλήσεις των TV δεν ήταν οι αναμενόμενες, δεν το έβαλα κάτω όμως συνέχισα να εξελίσσω το site και να προσθέτω προϊόντα (τα οποία "πήγαν" καλύτερα) και τώρα διατηρώ μια πολύ επιτυχημένη εμπορική ιστοσελίδα, με μια πολύ μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.
Μια δεύτερη εμπορική σελίδα μας είναι γεγονός (μου βγήκαν τα μάτια πάλι στο διάβασμα) και θα ήθελα να χαρίσω το 10% από κάθε αγορά σε όλους τους φίλους του Forum.
Η νέα μου σελίδα procleaner.gr αφορά το κομμάτι των αναλώσιμων υλικών (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας σαπούνι, αρώματα κτλ...) και επαγγελματικά εργαλεία καθαριότητας (κάδοι, ηλεκτρικές σκούπες, καρότσια υπηρεσίας, κουβάδες σφουγγαρίσματος κτλ...).
Θα βρείτε τα πάντα για την επιχείρηση και το νοικοκυριό σας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Απλά με την αγορά σας γράψτε στην ειδική θέση για κουπόνια την λέξη "avsite.gr" χωρίς τα "" και η έκπτωση θα εφαρμοστή αυτόματα στο καλάθι. ( το κουπόνι μόλις τώρα το ανέβασα και δεν το έχω τεστάρι αν προκύψει κάποιο θέμα με την έκπτωση μην ανησυχείτε καλέστε με και θα τα φτιάξω όλα) Η ταυτοποίηση του μέλους θα προηγείται της παράδοσης της παραγγελίας.
Η προσφορά αυτήν θα έχει ισχύ μέχρι και 31 Αυγούστου 2013
Ευχαριστώ πολύ
Παλάσης Βασίλειος

Μια δεύτερη εμπορική σελίδα μας είναι γεγονός (μου βγήκαν τα μάτια πάλι στο διάβασμα) και θα ήθελα να χαρίσω το 10% από κάθε αγορά σε όλους τους φίλους του Forum.
Η νέα μου σελίδα procleaner.gr αφορά το κομμάτι των αναλώσιμων υλικών (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας σαπούνι, αρώματα κτλ...) και επαγγελματικά εργαλεία καθαριότητας (κάδοι, ηλεκτρικές σκούπες, καρότσια υπηρεσίας, κουβάδες σφουγγαρίσματος κτλ...).
Θα βρείτε τα πάντα για την επιχείρηση και το νοικοκυριό σας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Απλά με την αγορά σας γράψτε στην ειδική θέση για κουπόνια την λέξη "avsite.gr" χωρίς τα "" και η έκπτωση θα εφαρμοστή αυτόματα στο καλάθι. ( το κουπόνι μόλις τώρα το ανέβασα και δεν το έχω τεστάρι αν προκύψει κάποιο θέμα με την έκπτωση μην ανησυχείτε καλέστε με και θα τα φτιάξω όλα) Η ταυτοποίηση του μέλους θα προηγείται της παράδοσης της παραγγελίας.
Η προσφορά αυτήν θα έχει ισχύ μέχρι και 31 Αυγούστου 2013
Ευχαριστώ πολύ
Παλάσης Βασίλειος