Προσφορές Panasonic στο public

Reaction score
0
Καλημέρα σας,

εδώ και αρκετό καιρό ήμουν σε αναζήτηση τηλεόρασης, χθες κοιτώντας στο skroutz για την panasonic 42g30, είδα με έκπληξή μου την τιμή της στο public (599€) και μετά από 30' είχα ήδη παραγγείλει μία από κάποιο κοντινό κατάστημα. Παραλαβή αύριο μεσημέρι, ανυπομονώ να την ξεπακετάρω και να αρχίσει το στρώσιμο!!

Το παρόν θέμα το ανοίγω, μήπως ενδιαφέρεται κανείς για κάτι αντίστοιχο, γιατί είδα στο website της εταιρίας ότι έχει αντίστοιχα καλές τιμές και σε άλλες panasonic (τουλάχιστον κάποιες που ενδιέφεραν εμένα και μπορώ να κρίνω π.χ. 46g30).

:116:

Reaction score
152
Απάντηση: Προσφορές Panasonic στο public

ειχε και την 50ST30 στα 699ε και εγινε αναρπαστη σε λιγοτερο απο 24Ω.....

Reaction score
0

Kαλορίζικη!
Ευχαριστώ πολύ! Παρέλαβα κανονικά το μεσημέρι και μετά από λίγη ώρα ξεκίνησα να τη σετάρω. Την αφήνω να παίζει mkv σε zoom, να περνάνε σιγά σιγά οι ώρες...

Πρώτη εντύπωση: :111:

Έβαλα λίγο Eurosport 2 HD (έτυχε να έχει και μπαλίτσα) και τρελάθηκα! Δεν περίμενα τόσο καλή εικόνα, δεν έπαιξα καθόλου με το ifc να δω κάποια διαφορά, αλλά έμεινα υπερ-ικανοποιημένος! Περιμένω να πάει 10 να δω Τσέλσι-Σίτι... :116:

Σιγά σιγά θα μπουν και 1080p για κατέβασμα, να δούμε πώς τα πάει και στις ταινίες... :114:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.861

Καλοθέατη!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.691

Σιγά σιγά θα μπουν και 1080p για κατέβασμα, να δούμε πώς τα πάει και στις ταινίες... :114:
Έλα μωρέ, πώς να τα πηγαίνουν οι πλάσμα σε ταινίες....χάλια.....:138:

Reaction score
0

Ρε παιδιά, το στρώσιμο των πλάσμα, έχει στόχο να λειτουργήσει για το πρώτο Χ διάστημα, σωστά ο φώσφορος, ώστε να έχει καλή απόδοση στην πορεία, ή πρέπει να γίνεται, για να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα ir στην αρχή?

Reaction score
0

Φοβερή τηλεόραση,ιδίως στα χρήματα αυτά δεν έχει αντίπαλο πιστέυω.Για το στρώσιμο,καλό αν μπορείς να το κάνεις αλλά δεν είναι και κάτι το τραγικό.Με το καιρό όσο θα βλέπεις θα στρώνει αλλά μην κάνεις και ακρότητες του στυλ 15 φωτεινότητα κλπ.Μόνο λίγο προσοχή σε ενδεχόμενη σύνδεση με πισι οχι πολύ ώρα χωρίς "ξέπλυμα".Καλοθέατη.

Reaction score
0

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, επανέρχομαι με την G30... Ψάχνω ένα οικονομικό τρόπο για surround ήχο και θέλω αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ως προς την οπτική έξοδο που έχει η τηλεόραση.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το mede8er 400 mini που έχω... είναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση με hdmi. Αν βγάλω τον ήχο από την οπτική της τηλεόρασης, θα έχω κάποιου είδους πρόβλημα? Οποιασδήποτε φύσης: καθυστέρηση ήχου, μείωση ποιότητας, κλπ.

Ουσιαστικά προσπαθώ αν δω αν μπορεί ένα σετ ηχείων σαν τα Logitech z5500 (ή z906 πλέον) να με εξυπηρετήσει. Βάζοντας στην τηλεόραση ήχο+εικόνα με hdmi από τις πηγές που διαθέτω (mede8er, ps3, ote tv, nova) και βγάζοντας τον ήχο από τα ηχεία, μέσω της οπτικής εξόδου της τηλεόρασης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524